8

Абе

преди 7 месеца

в София веднага ви отговарям какъв въздух дишат. Павлово, Бълкстон, Овча Купел, Бояна - въздуха е запрашен и миришеш на пот от строителните работници. Всички фирми разкопаха, ремонтираха каквото ремонтираха, само дето забравиха да пометат и да съберат *** след тях. В локалното платно пред ДФ Земеделие точно до станцията за измерване чистотата на въздуха целият ремонтиран тротоар е в кварцов пясък и запрашеността е умопомрачителна, не се диша. Апелирам общината да върне фирмата да измие.

7

Анонимен

преди 7 месеца

На всеки чин, на всяка седалка, трябваа да се инсталират датчици за сигнал към директора на училището да му сигнализира.... При кои учители, при кои предмети по време на учене, децата най - често попръднюват и да изпраща тия данни към "Министрството на Обрзуванието"!

6

До 4

преди 7 месеца

Хаха. Те възрастните в България нямат елементарна хигиена пък камоли децата дето по принцип си ходят умирисани и мръсни, деца са все пак, играят. Родители им са заети с работа а в свободното време и те скролват в социалните мрежи. Да не говорим че по принцип бидето и миенето с вода след тоалетна е тема табу за българите. Българчето масово маже с хартията и заминава! Кой да ги научи тия деца на хигиена? Нали родителите им са същите.

5

Само като си спомня

преди 7 месеца

20-25 потни мазни дечурлига, задъхани след междучасието и запрени за 45 минути в прашна стая при затворени прозорци и без вентилация. Само като си помисля, направо не знам как съм оцелял в такива условия цели 12г? Сега само при мисълта и почвам да се задъхвам. А хората се чудят защо децата като тръгнат на училище и постоянно са болни. Ами то няма кислород там бе! Тия стаи са инкубатори за вируси. И всичкият този прах който дишат по цял ден. После развиват дихателна недостатъчност и алергии.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно въздухът мирише, понеже много от хората не ползват бидета, а и такива в училищата няма. Тоалетната хартия само маже. В резултат се отделят миризми във въздуха.

3

мда

преди 7 месеца

Какъвто е навън такъв е и вътре въздуха.

2

мръсен както винаги

преди 7 месеца

Какъв въздух дишат в класните стаи ли?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Да защото е неандерталска държавата, в нормалните държави за такива сгради е задължително да има изградена вентилация без да има отваряеми прозорци.