23

Анонимен

преди 7 месеца

Очаква се тока да поскъпне три пъти, но е възможно да поскъпне и десет пъти.

22

Анонимен

преди 7 месеца

С поетите ангажименти, битовите потребители ще плащат с 200-300% по-скъп ток!!! Това е разликата между борсовата и регулираната цена.

21

Еххх

преди 7 месеца

Най-големите крадци и психопати станаха депутати

20

До Анонимен 18

преди 7 месеца

Мислех, че ще е хубаво, но уви, сметките нарастнаха значително, отделно имаш такса пренос, такса задължение към обществото и акциз. Договор, който може да се променя при промяна на общите условия не е договор, защитаващ потребителите, защитава само монополиста

19

Анонимен

преди 7 месеца

По-лошо от държавния монопол е само частният монопол. Енергетиката е фундаментален сектор, значим за държавната сигурност и е от типа естествени монополи. Тая про$$тотия с раздържавяването и разбиването на парчета и подаряването им на разни западни мошеници не може да доведе до нищо добро. Вече го виждаме и ще продължим да го виждаме все повече

18

мдаа

преди 7 месеца

Някой ще обясни ли защо е необходима тази либерализация? Пак ли ЕС така ни нарежда? И каква ще е ползата на българина? Явно ще му олекне джоба и няма да му тежи, с една дума грижат се за здравето ни да не носим тежко.

17

Анонимен

преди 7 месеца

16- ТИ ЗАЩО СИ ПОЛЗВАЛ ПРОМИШЛЕН ТОК- АКО СИ БИТОВ ПОТРЕБИТЕЛ. И ТИ НЯМАШ ЕЛЕКТРОМЕР КЪДЕТО ДА ВИЖДАШ ПОТРЕБЛЕНИЕТО СИ...ИМА ЛИ ТАКИВА КАТО ТЕБ.

16

Анонимен

преди 7 месеца

ТОЗИ ГРОЗЕН СЪВЕТНИК ЮМРУКОВ- СПРЯ ТОКА В МЕТРОТО 2020Г И ПОКРИ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДЕФИНИЦИИ ЗА ТЕРОРИЗЪМ А СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД КАЗА- ИМА ПРАВО- ПРОТЕСТИРАЛ- Е ТЕ ТАК ЗА СЪВЕТНИЦИТЕ НА ЮМРУКА И НЕГОВИЯТ СЪД.

15

Анонимен

преди 7 месеца

имайте милост към този изстрадал народ, сега ми звънят от мобилните оператори, докато си променя партидата от промишлен на битов ток ми звъняха от е-доставчици и все някакви заплахи, ако не подпишеш с тях. Баба Пена от Долна Диканя как ще разбере защо сметките всеки месец са различни. Скоро ще има бунтове.

14

До Mногознайко

преди 7 месеца

И Ковачки в затвора нали, както и големият приватизатор - заврения зет Пепеляшко

13

Mногознайко

преди 7 месеца

Апелирам държавата да си одържави изцяло енергийният сектор. Говоря за съществената част. АЕЦ, Мариците, Каскадите, Въча и Арда, Баързия, Тецовете във всички големи градове. Стига сме пълнили гушите на частниците. По добре тези пари да отиват в държават.

12

123

преди 7 месеца

Тази либерализация на енергийния пазар е тотално малоумие.Това не е зарзават или занаятчийска услуга да се продава на свободен пазар. Енергетиката,както и ВИК сектора трябва да са държавен приоритет и да са с регулирани цени.Защо трябва да се плаща на прекупвачи и цената да е висока.Това е обирджийство.

11

до 8

преди 7 месеца

нищо не се спасява, зелена е от солари и перки, едните са от пясък и мед, другите от въглеродни материали, които не се разграждат. няма такова нещо зелена енергия. Хората са много, Африка Азия и Америка, от 8 млрд души в Европа са 500 млн. проблема е в тези, които се плодят безобразно

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ще стане както при мобилните оператори.Всички ще са долу горе на една тарифа.Когато има инфлация ще вдигат цените и т.н.Като скочи тока и всичко друго ще поскъпне.Така че чакат ни само хубави цени.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Насила ни карат да играем някакво електрическо тото дето загубата ни като потребители е гарантирана и това му викат либерализация на енергийния пазар.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Изберете зелената енергия, скъпа, но спасявате планетата.

7

българина

преди 7 месеца

обезлюдяването на страната очевидно е план и поет ангажимент. 33 г ангажименти с краен резултат 3 млн души по малко.... който за каквото е гласувал това ще получи

6

BGexit

преди 7 месеца

ЕС ни налага тази либерализация. Обикновеният гражданин само губи от членството ни в ЕС, докато единици захлебиха от източването на еврофондовете.

5

Анонимен

преди 7 месеца

На мен по жицата искам да ми отберат от ефтиния ток а не от "зеления".

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ако вместо един доставчик избера друг жиците ли ще ми сменят или нов електропровод ще ми прекарат ? И вие дрънкате непостижими глупости.