20

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде в България пълно с русофили, но не ги влече нещо да се учат в Уфа или из Смоленск някъде. Що така бре другаре балшевики?

19

Уточнявам

преди 1 година

Факт е че русофобите почти до 100% да неграмотни! Или транскрибират грешно или ползуват фалшиви предлози и.т.н. А за образованието погледнете в ранкинга на първите 100 университети където между 10-те първи има поне един руски и китайски университет! Българските учебни заведения могат да се намерят между 500 и 1000! Толкоз за образованието

18

Анонимен

преди 1 година

Съветското образование е най-добро. Всеки български патриот трябва да ходи да учи в Русия. Там и преподаватели, и студенти са наши братя.

17

С това се занимават

преди 1 година

. . . Испания е новата дестинация, която се открива от младите хора,защото е по-топла, хубава страна, слънчева, допълни Бистра Илиева. . . . Браво! А аз мислех, че отиват заради качеството на образованието!

16

маЦква

преди 1 година

Чужди студенти които искат да учат в маЦква няма. Щото образованието в русия не струва.

15

Анонимен

преди 1 година

Най-много ходят да учат в Германия и Русия. Понеже там образованието е безплатно. В САЩ също има. Имам близък, учи икономика в Русия. 3-та година е студент. Предложиха му работа там в една компания и много се чуди дали изобщо да се връща в България.

14

?

преди 1 година

Не виждам в списъка Русия, и нейното съюзници.Е КЪДЕ РУСОФИЛИТЕ ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ТОГАВА?А да на Корнелия е в САЩ:):):

13

Анонимен

преди 1 година

Българите в чужбина учат нищология , икономика и бизнес , че е най-лесно ..

12

Абе айде стига!

преди 1 година

Видяхме Харвард колко е качествен. В България все още има доста добри преподаватели в университетите, които освен да преподават са и действащи специалисти в областите си, така че не е толкова зле колкото го представят. Единственото, което запада може да предложи по-добро е материална база като общежития, зали за лабораторни упражнения и т.н. а качеството по смисъла на предаване на знания е дори на по-ниско ниво.

11

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Стойка Росенова, образованието на България е разсипано след 1944-та. Стига писахте глупости! НИКОГА не сме били втора по каквото и да е! Руската пропаганда няма край! Промитите мозъци са спрели да мислят и само копират опорки! Започвайте да мислите, защото заради такива като вас страната е клоака! българите са едни от най-необразованите в Европа! Ако бяхме втори щяхме да имаме нобелови лауреати! Дори сред живеещите в чужбина. Е, нямаме! Стига пропаганда!

10

Стойка Росенова :

преди 1 година

Правилно сте го написали "Държавите"... Ако не бяхме краварска колония,а държава щяха да учат и нас и да имат реализация на пазара на труда! През лошия соц в България идваха да учат хора от цял свят,българите бяха признати за втората най-образована нация след Израел! Българското образование беше унищожено от Шорош и НПО-та му, даже и неадекватното академично 4у4ело начело на държавата е произведено на конвейера на Отровено Общество заедно с останалите жълтопаветни псевдодемократи! Срам и позор!

9

Коста Мутрофанов

преди 1 година

Имам една мечта да уча ф Масква. :)

8

Георги

преди 1 година

Пропаганда! Българските деца учат в Москва и Петербург. Има шепа сополанковци, деца на европендели, които насила са пращани в гейропа. Умните отиват в Русия!

7

Анонимен

преди 1 година

Където е центъра на християнската култура естествено ...В Масква.Там те учат първо на стрелба След това подписваш договор с Министерството на отбраната , че се задължаваш да доносничиш 30 години в полза на Русия...Тогава те освобождават от договора.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4. Опулен побърка се с тия "копейки" бе.

5

Анонимен

преди 1 година

Масква...повечето наши политици там са завършели

4

Анонимен

преди 1 година

Защо не пише Москва, Владивосток..? Децата на Копейкките къде учат?

3

Анонимен

преди 1 година

Само печалбарството се гони, условия минимум.

2

Боб Смарли

преди 1 година

Холандия е яката работа.

1

Кога?

преди 1 година

Детето на копейкин ще отиде на учи в Русия?