27

Анонимен

преди 7 месеца

Това със заменянето на европейците със бежанци от Африка Азия и Индиянци и Афро от латинска америка е политика на Хазарската мафия и Джо Сорос. Но европейците си го заслужават защото се мразят едни от други. То е явно бежанците имат 1000% човешки права а ние 20-30% жилища им дават социялни помощи право на работа веднага, това е ултра Расизъм и ксенофобия да делиш хората. Булгария трябва да напусне този Расистки, ксенофобски Бардак ЕС

26

Тялото

преди 7 месеца

Всеки демагог и популист си има нужда от външен враг, за да сплотява колектива около него. Борбата с този враг е само на думи, докато в реалността тези двамата си благодарят всеки ден за този съюз и за паричките които печелят от него, отгоре на тази от последователите им.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ами аз така и не разбирам къде е проблема? Всички тези държави си имат полиция, жандармерия, сили и служби за сигурност, прекрасно изградена регистрационна система и соц. служби. Не са казали - не са ги натирили обратно. Или пък - в лагери "затворен тип" ако искат, или пък възобновяване на строг граничен контрол за хора, които не са от ЕС. Само пищят, реват, и искат още пари за "справяне със ситуацията".

24

да

преди 7 месеца

Мигрантския поток и натиск ще стават все по-голям проблем за Европа. Онези не искат да спазват законите и правилата на държавата, в която се намират, а искат да си карат по техни си. Меркел още отвори вратите на Европа, което продължава и сега от Урсула и така заплашват цялата европеидна раса. Разбира се и САЩ имат пръст в това. Нека им пратят дори малко - няколко с кораба с 20-30 хиляди души и на тях. И както се вижда, емигрантите са основно мъже между 18 и 45 години.

23

Off

преди 7 месеца

От джобчетата им тихо шумолят рубли.

22

Anonimen

преди 7 месеца

Всеки век един и същи тъпизъм политиците правят безумие и става по зле населението се вдига сега нацизма се връща заради глупостите им

21

истина е

преди 7 месеца

Всички сме срещу ЕС, но не и срещу евросубсидиите, начина на живот, сигурността и социалните придобивки. Иначе сме против.... Спомням си , как се радваха руснаците за това ,че тръмп стана президент. И какво--той въведе по строги санкции срещу Русия ,нищо че е явно зависим от путин. Едно не могат да проумеят руснаците и техните копейковци / Салвини и льо Пен също бяха спонсорирани от путин/, че демокрацията има силна основа и дори и да си руски агент не може да промениш историята.

20

Хм

преди 7 месеца

Абсолютната истина-Европа се самоубива заради Брюксел!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Почват да се събуждат....дай Боже по-скоро да се излезе от Брюкселската кома!

18

да

преди 7 месеца

тресе се яко калпавия съюз! англия скоро ще я последват други!

17

Недоразбрал 80%-ник

преди 7 месеца

До 14 Анонимен EС ли ви навяднява или вие сте виновни че си отваряте границите? Примерно, България ЕС ли я кара да пропуска имигранти?. . . Пак недоразбрал, но дискутира! Това е във връзка с Шенген! Явно не си прочел и една сричка по въпроса с Шенген! Германия и др. Не им приемат бежанците, рантите ще искат дазащото Италия е първа страна по, която бежанците са влезли в Шенген и трябва да истанат там! Важи и за България, ако подпише и накрая българитв сами бягат от България! Защо?

16

Анонимен

преди 7 месеца

юзфъл идиътс на английски

15

Анонимен

преди 7 месеца

Тия двамата са полезните *** на путин. Към тях може да добавим орбан.

14

Хайл Хитлер

преди 7 месеца

Крайно време е да си върнем Европа - Европа е на християните и белите хора, всички джамии трябва да бъдат разрушени, ислямските празници да не се празнуват официално а хората да се обличат според общоприетите норми - без качулки на главата, чаршафи и пердета.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Италия, пълна с емигранти, опустушителни наводнения и какво ли не, без тяхно знание ли е, ЕС ли е виновен или онзи, който сляпо изпълнява и после друг обвинява.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Мари льо ПЕН върна ли парите на Путин или още не ги е върнала?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Който се докосне до рашка е АНАТЕМОСАН не върви ще си остане с крякането.Каквото реши Господарят в Белия Дом това ще е , свиквайте .

10

наблюдател

преди 7 месеца

До Плюс Стига си повтарял руски опорки..

9

Идеалист

преди 7 месеца

Браво Салвини!!! Искаме такива политици, а не смръдливи червеи!

8

Плюс

преди 7 месеца

Алтернатива за Германия, Възраждане, Орбан, така може би ЕС ще стане съюз на гражданите в ЕС, а не васал на САЩ и спонсор на укрофашистите.