11

Колчо

преди 7 месеца

Специално "слово" ще поднесе гелосания пуяк -Про100 Киро. Ще ни обясни колко сме прогресирали и как с евроатлантически ценносто ще пълним трапезата си. еееех, *** народе, носи си ярема на воля и гласувай за душманите си ! Заслужаваш го ! Толкова опростял народ заслужава съдбата си на обречен !

10

Празник е ей

преди 7 месеца

А някаква новина за съзтезанията вчера по бул Сливница, по случай празника? СДВР казаха, че Столична им казали дали не закачат моторджиите. КАТ казаха, че има камери и няма проблем. Столична община казаха, че не са казвали на МВР да не закачат моторджиите, и че трябва МВР да си свърши работата. После има сгазени деца, старци, бебета, хора и олеле малеле.

9

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА

преди 7 месеца

ФАНДЪКОВА ЩЕ ПРАВИ ПОКАЗНО КАК СЕ РЕДЯТ ЖЪЛТИ ПАВЕТА

8

Тони

преди 7 месеца

*** програма както може да се очаква от изхабената Фандъкова...

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тази нищета ли наричате специална програма и редица събития? Върнете се една седмица назад и се опитайте да преброите специалните програми и хилядите развлекателни и културни събития, организирани от кметството на Москва послучай 876-я рожден ден на руската столица.

6

баси

преди 7 месеца

все неща дето не засягат новософиянците . поне едно тричане да направят от СО в тяхна чест :)

5

София

преди 7 месеца

не е България! София е град-държава, и е време да се отцепи от останалата част от страната. Гнездо на оси и змии.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Тряба столица да е Велико Търново за да се спре това преселение на народите. Мало и голямо тича все към София. Останалите региони не могат да се развиват с пенсионери. Другите големи градове са практически гета.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Тия първо да почистят някоя улица и после да се веселят!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Време е столицата да си се премести където си е била.

1

Моят дядо е

преди 7 месеца

24ти набор, на 99 г. е. Не е кореняк софиянец, родителите му са били бежанци от Тракия, с прт деца дошли в София като бежанци през 20-те години и тук са си останали. Като почне дядо да излиза по улиците на столицата ни, казва, какво чудо, какво нещо! Не я помни такава в детството си! Вика, сегашният квартал Младост не е съществувал. Било е всичко гора и ливади. Обори с крави и биволи. Родителите му го пращали да помага на фермерите, за да изкарват по някой лев в началото. Та така. Бежанци.