50

Колосална глупост

преди 8 месеца

ДАНС са си траели, защото там са масово *** (все пак наследник на ДС). Артритчето шпионин можеше да бъде пратено в Сърбия, все пак ще е сред свои. За пореден път държавата показва колко е лабилна и проектира стокхолмския си синдром.

49

Анонимен

преди 8 месеца

"...предстоятел на руската църква "Св. Николай Чудотворец" в София е архимандрит Васиан, пише "Сега". Атанасов се възмути, че свещеникът продължава да е в София." - ___ - Ами къде да отиде другаде, като са го изгонили македонците!

48

до трети т апанар

преди 8 месеца

Оказва се че македонския и аблбански реотани загряват по-бързо от българския ! Какво ще кажете дансаджии

47

ясно като 2+2

преди 8 месеца

Всички висши руски царкъвници са генерали и полковници от КГБ бараб с патриарха им генерал Гундяев ,какви да са ако не шпиони нали така са се издигнали.

46

анонимен

преди 8 месеца

на гнома атанасов очите му се подули като ци.реи, че все руски шпиони му се привиждат! от страх даже в украйна не отиде с киро хамстера!

45

Путин..ха-ха-хи...

преди 8 месеца

То тогава по тая логика и Христос е руски шпионин...

44

BG

преди 8 месеца

Страхът е голям все руски шпиони му се привиждат.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Радев: Е руски е какъв да е?

42

ХА ХА ХА

преди 8 месеца

Поп с пистолет...

41

Хахаха

преди 8 месеца

101% Нищо истинско няма в нищо руско. Включително и в църквата. Свещениците им са инстлирани за да служат на майката КГБ. Свещеник не е онзи, който е научил Боблията и църковните традиции, и се е облякал в свещенически одежди, а който ходи пред Бога в страхопочитание и е зависим само от Него, защото е позволил Бог да обреже сърцето му.

40

п.п.

преди 8 месеца

на тоя продажен дребен ген. когото с право наричат"гном" мога да му кажа само - Господ вижда.....

39

ДА !

преди 8 месеца

Да , шпионин е !

38

Striker

преди 8 месеца

Това, че е шпионин е по подразбиране, той иначе няма да е на този пост. Мужикистанците са езичници и мохамедани, така, че е църквата им е за параван. По-интересно е защо има такъв представител на българска територия?!

37

ъъъ

преди 8 месеца

А бе изгонете ги всичките от България Руска напаст

36

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да престанат тия да гледат филми, че Джемс Бонд ще го изкарат Жоро Бондовски. Направо си представям как и тримата попа в тая църквичка са някакви бесни агенти. Под расото се размотават със снайпери. Тия шизофреници и до една църква - паметник на културата опряха. Поповете замислят атентат - да счупят някоя македонска глава с Библията. Как успяха тия да направят от една плюнка земя цяла лудница за държава?!?! Вторият официален език е албански. Нещо с ходжите май ги е шубе да се занимават?

35

Анонимен

преди 8 месеца

"свещеник се опитвал да внесе разкол" - Съвсем изперкаха и изперкалите ни ги дават за пример.

34

Анонимен

преди 8 месеца

"Атанасов се възмути, че българските разузнавателни служби не са уведомили до момента, че представителят на Московската патриаршия в България се занимава с шпионска дейност. Докато "малка Македония е установила това."..............."Малка Македония" ще установи и че Земята е центъра на всичко и цялата вселена се върти около нея, стига да я пуснат в ЕС. Поради същата причина си промени и името.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Само в България пак не разбрали за руските шпиони! Македония се усетила, наште си траят...много е зле тази държава!:/

32

Анонимен

преди 8 месеца

най накрая открихте топлата вода.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Кога ще махат руската църква в София?