45

Елементарна хигиена!

преди 9 месеца

Да изхвърлим ***, преди да ни е отровил!!!

44

Анонимен

преди 9 месеца

До Челен опит .... и защо пред кръстовищата, а не пред парламента и министерския съвет... какво са виновни хората, че да ги ограничават...

43

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ на радиоактивното украинско зърно!

42

Анатема

преди 9 месеца

Цял свят не го иска това зърно само Толупа ,Киро Канадеца и Генерала мишка Атанасов са готови да ни посрамат.Кой знае колко милиона ще лапнат за тази далавера.После пак шкафчета,чекмеджета и Барселони.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Този напъва ли се да ака на тази снимка?

40

Челен опит

преди 9 месеца

Тръгвате с тракторите, спирате на ключови кръстовища, заключвате ги и си тръгвате. Да видим как ще преместят стотина тежки машини.

39

Пепи Еврото

преди 9 месеца

Зърното от Украйна трябва ние да го изядем дори и да е заразено.Иначе забравете за Шенген и ф16 които ще ги чакаме още 100 години.

38

Анонимен

преди 9 месеца

На Алексей Петров му имат зъб поне сто души. Доста бизнеси провали на много хора. Трудно ще е да се определи кой точно.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Министъра както гледам и той е инструктиран как да направи ала-бала,че недай си боже нещо се обърка от Посолството ще има наказания...

36

Киро от Дупница

преди 9 месеца

Нашите хора в МВР ще помогнат да спечелим изборите! Посолството е съгласувало всичко! Не е важно колко ще гласуват за нас , а кой ще брои бюлетините - нашите хора.

35

Анонимен

преди 9 месеца

До 40, нито българското зърно е екологично и качествено, нито украинското е радиоактивно и не знам какво си! Цяла Африка се избива за украинско зърно! Айде смени малко плочата с опорките, че тези взеха да доскучават

34

Анонимен

преди 9 месеца

От туй,че от сглобката са му предлагали пост за силовото минестетство на МВР за да го въвлекат за иницитивата на сдружение и съгласие от убежденията,които е проявил към всеки по един от важните представители на срещите състояли се за да съставят сглобка са убили А.Петров,понеже с икономически финансови познания и умения заедно със силовите постижения и научни степени придобити от познания и опит по икономически-финасови науки е бил на ясно с много кражби с измами как се вършат в държ.институции.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Екологичното и качествено българско зърно отива за износ на запад,а ГМОто на Монсанто и радиоактивно зърно заразено с обеднен уран от уКрайна за консумация на българите.На това се казва планиран геноцид !Те такова анти българско и изключително продажно правителство България не е имала в цялата си история.А за да го има това правителство са виновни най вече д**билите гласували за ГЕРп*раси и ППДБлгбти

32

ААА

преди 9 месеца

Зърнопроизв.реват:не сме конкурентноспособни!А защо?Призовават ни да купуваме българското,но когато цените са непосилни за по-голямата част от българите. Какво правим тогава?Родната ни лакомия няма граници и джобовете й нямат дъно.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До 26, що бе, нали в Расиа е много хубаво, и когато Путин смазва протестите срещу него с брутална сила, всички копейки много му се радвате??? Вие нормални ли сте тогава?

30

MNENIE

преди 9 месеца

Последните справки за Зърнопроизводителите сочат огромни печалби и огромни субсидии . Парите са десетки милиарди лева годишно , тези пари надминават парите за пенсии и заплати на Държавните Служители . Та така драги ми смехурко .

29

Анонимен

преди 9 месеца

Словакия категорично отказа да вдигне забраната за внос на украйнско зърно ,защото то е обработвано с опасни пестициди които са забранени за използване в ЕС и украйнското зърно е вредно за консумация от хора и животни.Отделно от Братислава са опасяват,че безогледното използване на муниции с обеднен уран от страна на ВСУ може да е довело до заразяване на почвата и отглежданите култури на нея с радиация.

28

ЗА ТРАКТОРА.

преди 9 месеца

МАЙ ПАК ША СЪ ПЕРЕ. ЩЕ СЕ ИЗПЕРАТ НУЖНИТЕ ХОРА. И ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЕВИННИЯТ КОЙТО ЩЕ ОБЕРЕ ПЕШКИРА.

27

Анонимен

преди 9 месеца

До 22.Какво имаш предвид, че Украйна е житницата на света ве? Украйна за миналата година е произвела 20 милиона тона пшеница и е изнесла за света 15 милиона тона.Ти ли си единствения дето не е разбрал че Украйна е във война ?И защо като сравнителен период избираш времето на война ?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Ами то Господ гледа...винаги когато някой реши да окупира властта и да взима решения против интересите на народа не завършва добре.Явно сглобката са решили да ги запомним за вечни времена с лошо.