293

Атос

преди 4 месеца

Толкова ли няма воля,да бъдат изритани тези продажници и руски лакеи.Те ви тестват и ви намират за слаби.Ако дясната демократична общност иска да управлява трябва да им стъпи на шията.Копейкин заплашва с насилие и нахлува в парламента,а останалите,които са много повече се шушнат.05916

292

Анонимен

преди 7 месеца

Народът не бута управниците за колосални кражби и унижения, за един умрял паметник щял да ги бутне.

291

Анонимен

преди 7 месеца

Тая Недо клате ната лелка,защо си мисли че представлява народа,да се вземат с Костя Копейкин и да заживеят дружно и щастливо....

290

wolfi

преди 7 месеца

wsicko MARA wtasala!!!!

289

Народът

преди 7 месеца

С ПСА ще бутнем и Мая

288

Радослав

преди 7 месеца

До 309: на плочата пише: от поробеното български народ с благодарност към поробителя. Ако все още имаше минарета да стърчат над всяка сграда нямаше ли да искаш да се премахнат? Или паметник на Мехмед 2? Или на Баязид? До си го взимат и да си го носят в Москва или ако Митрофанова иска да си ги събере всичките в консулството! В България има повече кули на Мордор отколкото паметници на български личности!

287

Българин

преди 7 месеца

Да слезе на земята тази.

286

Радослав

преди 7 месеца

До 306,307 и другите анонимни резултати от съветското робство: 1. Кулата на Мордор не е паметник защото на територията на България не са се водили битки и няма бойни загуби на СССР! 2. Това е символ на поробването на България от СССР, вие защитавате паметник на башибозука, значи искате и паметник на башибозука изклал Батак защото съветското робство води до същите зверства! 3. Комунизма е признат за режима с най много престъпления срещу човечеството има и закон за премахване на символите му!

285

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте в какви зомбита превърнаха украинците, че да почитат убиеца и нацист Бандера и нацистите и убийци на своите майки, бащи, баби, дядовци! Това ли ви харесва? Неонацизма трябва да бъде смазан на всяка цена и завинаги, такава идеология няма място в обществото, самата реанимация на нацизма е престъпление, а за запада , който все давате за пример, има дори закони с които могат да ви вкарат в затвора за нацизъм и нацистки символи! Значи при тях ги съдят, а при нас да реанимират нацизма?

284

Анонимен

преди 7 месеца

В западна Европа, също имат подобни паметници, но не ги пипат, и ди ооти, ако ви кажат да се хвърлите в морето, ще се хвърлите , ли? То бива, бива предателства, ама чак толкова, че да трият историята, не бива!

283

Анонимен

преди 7 месеца

Да не сте пипнали паметника, ръцете ви да изсъхнат, фашисти! Със събарянето на паметника признавате победата на фашизма, нацизма и реанимирате нацизма! Това е неофашизъм! Или може би ви харесват фанатичните азовци, убиващи народа си? Да не сте пипнали паметника!

282

Анонимен

преди 7 месеца

От над 30 години сме под хамерикански чехъл и се изпълнява плана Ран-Ът,а болните продължават да говорят за Русия...

281

Анонимен

преди 7 месеца

Егати шизoфpeниците има...само халюцинират някакви комунисти каквито няма от 1989-та.Накрая ще вземем да станем верно комунисти,за да не изглеждат тези болни.Да победим шизoфpeнията с шизoфpeния!Писна ми!

280

Анонимен

преди 7 месеца

В България е пълно с мутри и мутреси, завършили в университети на над 800 места зад ганайските, собственици на хотели и с огромного его. Свикнали да ти дават тон в живота. Аееее.

279

ЬЬЬ

преди 7 месеца

Докога мая ще говори от името на народа?Не вижда ли каква подкрепа има на последните избори? Тя е представител на заблудените русофили и защо на паметника няма американски и английски войник,които всъщност допринасят по неоспорим начин за победата над фашизма,а има само окупатор с автомат,докарал комунистите на власт,които пък под "мъдрото"ръководство на кпсс опропастиха с три грандиозни фалита държавата?

278

oмret e

преди 7 месеца

k 00 mu няги ;) Дано не остане помен и от поколененията ви

277

още нещо

преди 7 месеца

Мая- кюстендилския Динко в рокля

276

ясно

преди 7 месеца

поредното преброяване на тези които поставят интересите на Русия над интересите на България .Нещо ново нали 45 години ни управлявах с концлагери , затвори за вицове , стрелба по границите , тотален надзор от раждане до гроб- отпионерче .до ОФ-Виновни за всички злини сполетяли българскиа народ за неговото демографско унищожение и увеличение на ромския елемент за да може по-лесно държавата да стане плячка на Русия.Вечен позор за предателите !

275

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите едно си баят, че зеленски бил наркоман, степан Бандера, Байдън че бил стар и джендърите олеле мале, ужас поднебесен видиш ли, значи. Галая вадА сте, друзья.

274

Анонимен

преди 7 месеца

Мая е една от последните знаменоски на комунизма, която с истеричен възторг и неистова всеотдайност, бодро държи съветското знаме, и брани Мо4а с голи гърци. Дори и през нощта. Може би, тогава, най-вече.