73

Фон дер Лайнен

преди 7 месеца

Всички сме равни, ама някои са по-равни. ХАХАХАХАДемокрация било това, а не лошия соц. А, *** то било същото бе. Да не кажем по-зле.

72

Ангел

преди 7 месеца

Бойкот в България на австрийски и холандски стоки.Не купувайте в Била, ОМВ, Райфайзенбанк, Шел, . Изгонване на Щрабах и др фирми от страната

71

Гошо

преди 7 месеца

Румънците поне знаят как да защитават интереса на страната си наскоро дори приеха решение да гласуват против всички решения на Австрия и Холандия в ЕП както и да искат обещетение за икономическите загуби нанесени от ветото за Шенген. Пък наще мижитурки само коленичат послушно на Брюксел, за да си точат евросредства на спокойствие и без да ни санкционират като унгарците и поляците, затова и досега не сме приети там нищо че сме покрили всички изисквания за Шенген още преди 2013.

70

Права и необразована

преди 7 месеца

До 67 Анна България защо не предприема нещо? Малката Австрия и още по-малката Холандия ще показват мускули за наша сметка!!! . . . . . . . . По принцип да! Това го прави Костадинов, но 99% не го разбират! А за малките Австрия от 5 милиона в 70-те до почти 10 с мигрантите днес, а още по малката Холандия (знам, че се пише Нидерландия, ама за мен като живял там не важи) е на 22 милиона със 70 000-на администрация за разлика от българската 600 000 армия от нищоправещи в администрацията е рабирам!

69

Watch

преди 7 месеца

да се разпада тоя съюз и това е? освен да крадът пари от него нищо не видяхме

68

Този Който

преди 7 месеца

Миналата седмица правихме една туристическа обиколка през Карпатите и няколко града на север(Сибиу, Фъгъраш, Брашов). Какво да ви кажа, съседите бягат напред, а ние като че ли бягаме назад. До Букурещ горе-долу се усеща балканското, но минеш ли нагоре все едно си нейде далеч на запад. И докато те са на границата м/у западна и източна Европа, то ние по-скоро сме между източна Европа и ориента. С всичките възможни негативи. Много изтървахме, много ще има още да наваксваме.

67

Анна

преди 7 месеца

България защо не предприема нещо? Малката Австрия и още по-малката Холандия ще показват мускули за наша сметка!!! Съд и обезщетения за милиарди!!! Те само така разбират! И при следващо гласуване - България да блокира европейските решения, докато не ни приемат! Също така ЕС да отпусне и средства за възстановяване на Черноморието ни, както отпусна на Гърция 2 млрд. Нужна ни е силна външна политика!

66

Haчaлницитe

преди 7 месеца

He мoжe! Heмa ga ocтaнaт roи...

65

Браво на мамалигите

преди 7 месеца

Абсолютно същото трябва да направи и българия А не да се кланяме на фашагите и да търсим вината пак в нас

64

Анонимен

преди 7 месеца

Тагаренко, Асен Спецов и Киро Малкия трактор ще атакуват Русия заради Шенген. Русия е виновна за невлизането ни в Шенген.

63

Анонимен

преди 7 месеца

А нашата управляваща разбойническа шайка кога ще прави нещо? Защо поне не се присъединят към румънците ? Вижда се ясно че България е разграден двор който няма управление.

62

Подло.

преди 7 месеца

За да можело в Австрия да е красиво, и да си имат природа, тази дървесина трябвало да дойде от някъде. За това яко сеч в Румъния и извиване на ръце с Шенген.

61

Мръсна австрийска

преди 7 месеца

Румънец ми каза че австрийците искали да изсекат горите в румъния, австрийското правителство искало от Румъния да даде екслкузивни права на австрийски фирми за гола сеч на горските масиви в Румъния. Също ОМВ трябвало да получи допълнителни права са добиване на шистов газ и петрол на румънска земя и в черно море, и еко стандартите по добиване на шистов газ да не важат за ОМВ. Тогава чак щели евентуално да пуснат в Шенген. (евентуално)

60

долу ЕС

преди 7 месеца

поредното доказателство зашо Румъния са с по високи заплати, ами предатели нямат

59

долу ЕС

преди 7 месеца

ние защо не съдим ес за пропуснати ползи От Белене, ЮП, санкции срещу Русия, зърното и т.н. за руските туристи да не говорим, иа двата закрити реактора? а пък за Шенген като външна граница нулите на елката са малко за 16 г

58

Анонимен

преди 7 месеца

Редни е и България да се включи в съдебния иск.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Румънците ще се оправят, а нашите охлюви само ще подсмърчат отстрани

56

ХХ

преди 7 месеца

Гърция,Италия и Испания са в Шенген,но пускат хиляди незаконни емигранти ??? Австрия да каже нещо по въпроса !!

55

СС

преди 7 месеца

България и Румъния не са канили незаконните емигранти ,питайте Меркел !!!!

54

Joko

преди 7 месеца

Румъния си гони интереса и ще си постигне целите. Въпросът е какво правят управляващите ни за***дници во главе със сламения АКАдемик и & компания ? Компания от интересчии и газолизци .