76

ДУХАЙ ТАРАТОРА

преди 7 месеца

ХЕЙ ДЕНКОВ, Я НИ ДАЙ АКАДЕМИЧЕН ОТГОВОР: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "СЪБРАНИЕ" И "СЪРБАНИЕ"?!...

75

Анонимен

преди 7 месеца

Нали за това е сглобката, за да си правите каквото искате, без защита на националните интереси. Какво ви пука какво мислят хората.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Шапки долу пред акад. Денков национални предатели такива!!

73

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 73 Бедна ти е фантазията кой и от къде се е изтеглил... Само в България 2/3 от така наречените НПО а всъщност вредни за България организации се дирижират от САЩ и фондовете на Сорос.

72

Анонимен

преди 7 месеца

Пак послъгва мишока! За тях е важно да имат "подкрепата" на посолството. На всичко останало плюят.

71

Антиселекция

преди 7 месеца

Copocоидна марионетка, отгледана от НПО-та и посолството антиселекция.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Товарищ, свалете я тая опорка за Сорос бе, той вече се изтегли от Европа, вече не ви е виновен! Ми обновявайте си инфото, не само копи пейст само!

69

до алекс

преди 7 месеца

Абе много сте силни пред компа ру бляците, иначе се криете кат мишки. Щото началника ви Копейкин се на с ра като го заплашиха левскарите. Щял да бие... Ай се скрий там под масата като Болен...

68

Посолството :

преди 7 месеца

Добро кутре,малко проскубано и некъпано,с малка пухкава опашчица,но все пак послушно изпълнява всички инструкции...Заслужава си папкането на едри грантчета от ръката на чичко Шорош. :)

67

Анонимен

преди 7 месеца

72 БРИГАДА Е СБОГОМ ГЕРГИНО, А ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУОСТЕЙ! ИЗ БИ ТИ РУСКИ КОМАНДИРИ, ПЪЛНО МАЗАЛО! МЪЛЧИТЕ КАТО...

66

Хмм...

преди 7 месеца

Добре де, какво общо има между новата учебна година и приоритетите на сглобката, спуснати от посолството? Пък и колко хора от населението са наясно с така наречената ви "програма"? То цялата ви работа се свежда до, първо-приемане на еврото на всяка цена, въоръжаването на Украйна-на всяка цена, отпадане на националният празник 3-ти март-на всяка цена, заличаването на всичко руско и подаряването му на зеленият-на всяка цена и за финал-подмяна на Конституцията на БР-пак на всяка цена!

65

нафърфорий

преди 7 месеца

"""""Премиерът Денков: Важно е да имаме подкрепа в Народното събрание""""" ------ Демек, важното е ортаците ни у парламентъ да нъ подкрепят, а народъ да го ду...!, квото му "сервираме", туй шъ консумиръ! Ха, приятен "апетит"!!!!

64

Анонимен

преди 7 месеца

Денков, вкарвайте и гласувайте законодателните промени в конституцията о време, защото съветските каскети дебнат да саботират и това..

63

Анонимен

преди 7 месеца

Не е ли важно да имаш подкрепа най-вече от народа си?

62

този

преди 7 месеца

толкова го обичат, че около него само гавази да го вардят от народната любов! Този от сега го страх да се движи сам. Да мисли за после, ще има да го плюят хората в лицето за всичко, което сътворява като премиер. Но той е научен да мисли само за днес, най-много за следващия ден. Не мисли какво ще стане след 1-2 или 5.

61

ЕГАТИИЙ

преди 7 месеца

И ИИИИЙ. ДА ИМАЛ ПОДКРЕПА ОТ ПАРЛА.. МАТА +МАТА ХАРИ. ТА ТИ ГО ИМАШ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СГЛОБКАТА СЪС ГЕПИ И ДУПСЕТО. КАКВО НЕ ТИЕ ЯСНО?!? ЗАЩО СЕ ПЪНЕШЕ И ГОВОРИШ ДЪПОТИИ. МАЛЯ ПОДБИРАЙ СИ ДУМИТЕ. ЗА 5 ДНИ ДВА ПЪТИ ГО КАЗА.

60

Няма такава държава

преди 7 месеца

Гледайте интервюто на полк.Николай Марков при Велизар Енчев по БСТВ, и ще научите неща ,от които ще ви настръхнат косите!!!

59

Анонимен

преди 7 месеца

Важно за мен е да имаме подкрепа в Народното събрание-----Избирателят да прави вятър с уста в определена посока.

58

Важното е да имаме..

преди 7 месеца

Другото не е важно

57

gogo

преди 7 месеца

Ако Радой беше жив какви ли люти чушки щеше да му спретне на тоя олгъзник