20

vale_karo

преди 7 месеца

Никой не казва колко тона слънчоглед са нужни за производството на олио за нуждите на Българина .Ако не стига слънчогледа и трябва внос -добре. Но ако някой си прави сметка за евтин внос на слънчоглед с цел печалба на износ на олио ,крайно време е за онова лошото , комунистическото.

19

Ончо

преди 7 месеца

Поредния слуга и *** на нацистите в украйна и центр. европа. Господ га го джалоса в нациската кратуна.

18

Богомил

преди 7 месеца

При 9,7 милиарда оборот, зърнарите отчитат 2,5 милиарда печалба и имат 2 милиарда субсидии.! Какво искат? Алчността им няма граници! В същото време внасяме 80 % от зеленчуците и плодовете! Заради огромната печалба на зърнарите. Защо не започнат да гледат зеленчуци? Намерили лесното тези печалбари и нагло протестиратНахалници!

17

Ханс

преди 7 месеца

У нас все по належащо ще се поставя от обществото въпроса, за Народен Съд над политиците участвували в управлението настраната след 1989 година !

16

Анонимен

преди 7 месеца

Кой прави мощности, когато няма суровина. Само мошеници, които правят далавера със скрит оборот. Кантарите вързани ли са за НАП? Има ли проследимост? Като им трябва суровина, държавата да увеличи площите заети със слънчоглед за сметка на ненужната рапица!

15

Мен

преди 7 месеца

Такова е, всеки гледа негова да върви. Дреме им на преработвателите с какъв материал работят.

14

ПРЕДИ 9.О9.44г....

преди 7 месеца

БЪЛГАРИЯ ХРАНЕШЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ---/И ПРЕЗ ВСВ//СЕГА КОМУНИСТИТЕ НИ НАПРАВИХА ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА И ЧАКАТ ЕС ДА НИ ХРАНИ...ХАХАХА... ЗА ДА СТАНЕМ ЛЕСНА ПЛЯЧКА ЗА РУСИЯ И СОЦ- РОБИ НА ТРУДА ЗА " БЕЗ ПАРИ"!

13

СМЕХ....

преди 7 месеца

...олио-10лв., хляб-5-лв. И баничка-3лв-----Е УНИЖЕНИЕНА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГРОЗНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО!!!!НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ---ЗАЩОТО ЗЪРНАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ИНФЛАЦИЯТ С МИЛИОНИ!!!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Тук се отглеждат само най-евтините култури. Прави се шпалир на западна Европа, че ако почнем да гледаме домати и краставици на холандците ще им стане лошо.

11

РУСИЯ ПРЕЧИ...

преди 7 месеца

...НА НОРМАЛНАТА ТЪРГОВИЯ С УКРАЙНА И УПРАЖНЯВА РЕКЕТ И ВОЕНЕН НАТИСК С ХРАНИТЕ ОТ УКРАЙНА!!!ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ И СЪЖИВИ БИЗНЕСА С ХРАНИ!!!!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Производителите били задържали да предадат стоката си?! Това да не е от стъкло, бе, нали ще се развали, ако не се преработи! А пък от *** нищо не искаме да ядем, нищо.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Много приказки , но олиото беше към 2 леаа , като го видя пак на тази цена ще повярвам

8

При евтина суровина.

преди 7 месеца

...И В ИЗОБИЛИЕ...ГОТОВИЯ ПРОДУКТ Е ВИНАГИ КОНКУРЕНТЕН НА ПАЗАРА---ТАКА СЕ ПРАВЯТ МИЛИОНИ!!!!!!Нужна е само добра съвременна технология на преработка и пазар!!!

7

ЕВТИНА ХРАНА

преди 7 месеца

....ОЗНАЧАВА СИЛНА БЪЛГАРИЯ И ЖЕЛАН ПАРТНЬОР ЗА ЕС И САЩ!!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Аз намалявам ползването на слънчогледово масло. Кой знае как го пречистват и какви добавки му слагат. Няма да се изненадам ако добавят някакво евтино вредно рапично или друго масло като гледам колко лакомия има за внос. Вместо пържене наблягам на варене и печене.

5

С МАЛКО ....

преди 7 месеца

...съвременни технологии и акъл---можем да си оправим хранителните мощности и да печелим от това в тия гладни военни години на ИНФЛАЦИЯ!

4

премиера

преди 7 месеца

не отстъпи и ще има протести . Внасяме слънчоглед от Украйна и се намалява цената на олио, халва, евтината цена в борсата не ни интересува . Значи има 200 лв на тон от чужбина и 180 лв на тон от Украйна . Складовете на земеделците са пълни със семе и големите заводи за олио фалират . Затворили са и 200 им е скъпо . Доста сложно изглежда. Житото е друга култура . да се задължът да се произведе олио и да падне цената . 5-6 лв е ужасно .

3

Анонимен

преди 7 месеца

ТАХАН- ХАЛВА СТАВА СЪЩО ОТ СЛЪНЧОГЛЕД И КОМШИИТЕ ЗАГИВАТ ЗА НЕЯА ТАХАНА Е АДСКИ ПОЛЕЗЕН И ВЪРВИ СКЪПО У АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ!

2

ЧУДЕСНО !

преди 7 месеца

МОЖЕМ ДА ЗАЛЕЕМ ЕС С ОЛИО НА ДОБРА ЦЕНА И ИЗНОС!

1

ъ

преди 7 месеца

Че само Украйна ли произвежда слънчоглед? Или само тя произвежда слънчоглед, който не може да бъде продаден другаде? Тоя Яни Янев много ми прилича на един друг - Яне Янев.