6

Основната причина

преди 7 месеца

Телефони, налапани като от Каки на магистрала, слушалки, като за глухонеми, децибели в купето, като от дискотека, и накрая алкохол и опиати. Единствено пишещите и прилагащите Закона и Правилата за движение по пътищата не им е ЯСНО.

5

Няма

преди 7 месеца

Такова нещо като представа за скорост. Мозъка на човек усеща само ускорение и забавяне. Самата скорост се пресмята по визуални усещания и телкесни усещяния като портопване на автомобила - естествено, че като вози гладко автомобила и тези усещания изчезват. F1 болидите затва са тип каруци - майсторите дори само по вибрацията на гумите могат да сметнат скороста.

4

Анонимен

преди 7 месеца

С новите електрически коли с тях е много странно. Нямаш никакво усещане на волана, не знаеш къде са гумите, няма шум от двигател, няма предавки, спирачка почти не се ползва, колата намаля сама като си дръпнеш крака от газта и изобщо е доста трудно да прецениш с каква скорост реално се движиш докато не погледнеш скоростомера. Другите участници на пътя също не те чуват докато не се приближиш на 20 метра.

3

и ааеее под

преди 7 месеца

трамвая . И на шоферския курс ли със слушалки и гсм . Оня летеца трезвен , трениран, без слушалки и в морето имплозия .

2

Пепи

преди 7 месеца

Пак ли заради единици ще блокирват части от София . Няма ли поляни покрай Драгоман .

1

Анонимен

преди 7 месеца

Това е масово, със слушалки и с телефона погледа забит в земята, там на някои пешеходни има надпис погледни, но пак не гледат. Шоферите и те са масово с поглед надолу в телефона, всеки ден на пътя си играем на късмет дали ще излезнем живи и здрави.