21

вЕрно ли?!

преди 7 месеца

До Анонимен 19 Значи, както на кандидат-докторантски конкурс в БАН през последните 30 години, а преди това кандидат-аспирантски. Само че там предварително се знае за чие дете е конкурсът и то дори и да предаде празен лист, пак ще му пишат минимум (5).

20

Стар Чичо

преди 7 месеца

Предлагам квартира за две студентки първокурснички! Само че леглото ми е само едно и ще трабва да спим и тримата на него!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Ихааааа, идат провинциалните първокурснички - златотърсачки! Сезонът е открит, да видим кой ще порасна най-много! ДРЪЖ!

18

Анонимен

преди 7 месеца

горките бедни студенти със скъсани остатъци от дрехи ходят

17

Анонимен

преди 7 месеца

я в унсс имаше една професорка Соня Докова, бетер мошеничка и сметкаджийка беше, дето пускаше студенти с празни листа,

16

Гина

преди 7 месеца

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

15

Христо Христов

преди 7 месеца

Когато 71-72% от набора постъпват в Университет, има нещо сбъркано...

14

Анонимен

преди 7 месеца

Студентски град е някакво свърталище на наркомани, разни алкохолици, мутри, и тем подобни. Това не е цивилизован квартал. Там цивилизованите хора се смятат за луди и ги пребиват.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Най-доброто място за изучаване на икономика в БГ е УНСС. Това е така. Но, добрият икономист трябва да е добър математик, добър юрист и с аналитична мисъл. Много качества! Сегашните не притежават такива! Или са малък процент

12

Анонимен

преди 7 месеца

Аааа тия са до 8 декември и после ще се освободят места. Като ги понакарат да учат сами ще си тръгнат.

11

Анонимен

преди 7 месеца

В тва УнеСеСе имаше едно време един Саздов по стопанска история, късаше яко, от 200 човека по 4-5 пускаше и то с тройка. Дано го няма вече, че тия ще изпопадат

10

Св

преди 7 месеца

Сичкото човек, с вишу. Сега направих справка от годините на първокурсниците 2003 год- 68000 родени. 2004 - 70500 . 50000 само в София са приети и то от страната и то кандидатстващи за общежитие. Не включвам тези с квартири. Има и софиянцчета. А какво остава за университетите и филиалите в страната. А какво остава за тези учещи в чужбина? Айде да сложим и няколко хиляди извън нормалните години на първокурсник, излиза, че всичкуто хора с вишу. Става много вожд, малко индианец.

9

Аз завърших

преди 7 месеца

Счетоводство и контрол в УНСС през 90-те години и съм доволна. Естествено, че тогава си имаше слабости университета, но получих много знания. Има прекрасни икономисти-счетоводители в този университет, вярно е, може да минаваш и от куп за грош, но ако имаш желание да се учиш, преподавателите са готови да ти помогнат с каквото могат. Не забравяйте, че в университета 80% е самоподготовка и самоусъвършенстване.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време УНСС се казваше Висш икономически институт Карл Маркс. Беше същата пародия като сега. Продаваха се дипломи на килограм. Имаше един виц тогава - уча в МЕИ, ама реших да запиша едновременно да изкарам и една икономика във ВИИ през междучасието.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Утре носете съответната сума

6

хаха

преди 7 месеца

тая ше е поредната отличничка ,,,,, ако се сещате с кви умения :)

5

Анонимен

преди 7 месеца

Спокойно, те ще спят при разни чичковци и без това докато ги пълнят отзад

4

Содом

преди 7 месеца

Преди година ми се наложи да отида в Студентски град по работа, с едни чужденци, които гледаха стъписани - казина, дискотеки, заложни къщи, барове, девойки с вид на жрици, че и двама траvestiти срещнахме, а беше едва привечер.

3

Пхахах

преди 7 месеца

то в УНСС само трябва да се запишеш. Който не се е записал, той не е завършил там.

2

Анонимен

преди 7 месеца

В България над 50 000 първокурсници има във ВУЗ-овете, а в 1-ви клас тръгват нама и 57 000. Почти всички ученици влизат да следват. Кьораво и сакато. Питате защо нямаме лекари, инженери, учители, строители, управленци ...