9

КВ

преди 7 месеца

Ще се сетите за още спънки в Ел бележките , Д- р Миндов. Успех все пак. Успех и търпение на родители и лекари.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Училищният лекар или зъболекар, ще бъде достатъчно зает, няма да се охарчи държавата, достатъчно деца са в едно училище.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Така е, все по проблемно е, вместо във всяко училище лекар и зъболекар, децата да тичат до *личния* лекар и с часове да чакат и разнасят зарази. Горките деца, особено по малките.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Кой ти ходи на даскало!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Родителите и децата се изсипват в поликлиниките и болниците, заедно с болните, за да получат бележка, че не са били в контакт с болни... Още преди 20г. трябваше да се махне тази глупост.Бележка със задна дата е задължителна, най-малкото личните лекари са само по половин ден в кабинетите и това не винаги съвпада със смяната на детето.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Този път е прав. Как може лекарят да прецени колко дълго детето ще отсъства? Да не е оракул? Бележката трябва да се издава накрая, когато детето е вече здраво! ОСТАВКА на това малоумно правителство

3

Анонимен

преди 7 месеца

Контактната бележка е толкова безумно изискване... Личният лекар трябва да е оракул, защото по друг начин не виждам как може да гарантира, че детето не е било в контакт със заразно болни! Правят родителите и децата на луди да обикалят и висят пред кабинети за една хартийка, която могат после директно да хвърлят в коша!!!

2

?!

преди 7 месеца

Контактната бележка, е най-голямата глупост. Стълпновение от хиляди родители и ученици да чакат с часове в ДКЦ, за една хартия от която и докторите и родителите, заедно с учителите, знаят че няма абсолютно никакъв смисъл.

1

Анонимен

преди 7 месеца

То вече само ромеи в България те и без това, не ходят на училище така че