25

Анонимен

преди 7 месеца

Аз през 1998г бях първи клас .

24

ох

преди 7 месеца

57 000 / 2349 = 24,3Средно училищата не обучават по една паралелка на випуск?(2349 "директори" + 3х2349 "замдиректори" + общински, областни, държавни "мениджъри")

23

Гражданин

преди 7 месеца

През 2004 едно на три бебета беше българче...70 % от новородените не са българи !!! Представете си колко от тези 54 000 не са българи. Това прави около 16 000 българчета..Като се има предвид, че по-голяма част от родените българчета са в София можете да си представите какво се получава в провинцията....Скоро София ще бъде един от малкото градове с преобладаващо българско население. Въпреки, че роми от Сливен и другаде се местят в София и раждат там....Сливен и София имат най-висока раждаемост...

22

Анонимен

преди 7 месеца

абсолютна трагедия, 57К е нищо и България загива бавно и безславно. Важно е да има татуси, джуки и кученца.

21

За детския труд

преди 7 месеца

Ако на 12 г. все още не може да чете като хората, изключване от училище, спиране да детските надбавки и задължително на работа с постоянен трудов договор на половин работен ден и вид труд, съобразен с възрастта му.Това ще е в унисон с традициите им. На 12 г. те се осъзнават вече като моми и ерегени за задомяване, а който се счита годен да създаде деца трябва и да ги издържа. Този вид интеграция ще е най-успешна - хем не нарушаваш традициите му, хем го приобщаваш към градивната част от обществото

20

Изходът е един

преди 7 месеца

1. Десетократно по-високи детски надбавки за семейства, в които и двамата родители са с минимум средно образование; 2. Ако такова семейство роди две деца и няма жилище, да му се осигури общинско такова с възможност да го купи на занижени цени и с безлихвен заем; 3. Създадат ли трето дете, това жилище да им се подарява. 4. На трайно безработни малограмотни и на всякакви други лица, неплащащи данъци - минимални детски надбавки (35 лв) само за първото дете и НИКАКВИ ДРУГИ ПОМОЩИ!

19

anonimen

преди 7 месеца

Само до преди 20 год бяха по 67 000 първокласници. Сега 54, от тях половината са българчета, ужасен ужас, колкото един един град да се образува от 30 хил дефакто имаме раждаемост. С тоя темп само на София няма да се поддържа населението, провинцията е ясна

18

Данъкоплатец

преди 7 месеца

Колко ще струва на нас, данъкоплатците това, че почти половината първокласници не са българчета? За не-българчетата се предвиждат доста бонуси с пари от бюджета. Но колко от тези облагодетелствани деца завършват НАЧАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ? Колко от тях завършват основно образование? Дали поне стотинаот днешните първолаци ще завършат средно образование?

17

Анонимен

преди 7 месеца

Това с дигиталната бележка е поредната просъотия, която ще префизвика хаос. Ако детети развие симптоми в 2часа, а личната е била до 1, няма да може да му издаде бележка и детето или трябва да седи болно в учулуще, или да има една камара неизвинени. Аз не разбирам защо се прави.

16

Разбивка по етноси

преди 7 месеца

Колко процента от тези 57 000 първолака са етнически българчета? Още по-интересно става, когато се направи справка относно етническия състав на 12-окласниците.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Успех на всички деца е така наречената пародия на училище в България!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Абе народ който ругае образованието и учителите си, е затънал яко. Еманация на простотията.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Производството на нег рам отници продължава.

12

Читател

преди 7 месеца

120 000 първокласници бяха през 1989 година. Броя на учителите е един и същ.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Ужас Особено от понеделник нататък. Не може да не ги ли закарат мамините синчета с колата пред входа на училището, ако можеше щяха и в класната стая да влязат

10

анонимен

преди 7 месеца

Денят на индоктринацията да ви е честит

9

Момо

преди 7 месеца

С толкова първокласници говорим не за демографска криза, а за трагедия. За етносите нищо не казвам.

8

лекар

преди 7 месеца

5, 'аз учих повече и сега правя кинти' -- като шеф месар ? :)))

7

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва бълг. език да бъде изучаван като чужд език. Защото е близък с руския. Основен език в училищата трябва да бъде турски и римски!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Дай да ям *** какоуу. За кой мийнса упамда пета, кат помощи от еврооат аше зимам ей такаа.