15

Пепи

преди 8 месеца

Готина гледка от височините край Монако.

14

до

преди 8 месеца

Никой не казва децата да не спортуват за здраве- леки упражнения, бягане, ходене.Но спортът на който ги пристрастяват в някакви школи с треньори е малоумие.Вие видяхте нагледно как вреди на децата , когато ги порази мълния заради някаква тренировка.Чупят си ръце и крака по тия състезания.Да не говорим как се изкривява морала.Със спорта вървят хазарта, медикаментите, простотията на фенове и една глупава суета.Това не е живота.

13

Стоян

преди 8 месеца

Никога не е късно, да започнеш да играеш за България в Купа "Дейвис", смехурко къдрав!

12

До 7

преди 8 месеца

Пълни глупости! Едно дете за да си развие тялото трябва да го натоварва и да има много движение. Костите и мускулите растат и стават здрави и силни когато ги натоварваш! Без натоварване всичко се стопява, костите се изкривяват, ставите се прецакват и почваш да трупаш само сланини. От това страдат всички органи включително и мозъка. Децата с неразвита физика после изостават и в другите неща и стават неразвити личности с ниско самочувствие за цял живот!

11

Анонимен

преди 8 месеца

От какъв зор ни занимавате постоянно с този лузър?

10

Анонимен

преди 8 месеца

Това е така.Но ти по-добре остави Мадалина,че е доста употребявана и хвани мис България.Хем е млада,хем е хубава пък си няма и гадже.А който желае,да спортува.Няма лошо.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не са записали Божинов, той е още по-преуспял от Димитров

8

Анонимен

преди 8 месеца

нема ли нещо да напрегаме малките сиви клетчици? или само бицаги ?

7

Анонимен

преди 8 месеца

Спорта е глупост.Иронизиран от от Сенека и накрая забранен под смътрртно наказание при император Теодосий Велики.Дали е било случайно или са си давали сметка какво е ставало в Римската империя, залагания, побоища, простотия.Леки упражнения както казва Сенка -да.Ходене бих препоръчал до 4000 крачки на ден.Но да напрягаш сърце, стави, мускули, дадени ти свише от живота, да се състезаваш за суета, пари, жени и награди..Не.

6

До 4

преди 8 месеца

Като ти гледам правописа,разбирам,че социализмът е произвеждал и неграмотни индивиди .

5

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя не живее в България, защо го рекламират?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Съвременната образователната система и обществото като цяло произвежда инвалиди! Това което едно дете развие през първите 15 години после остава за цял живот. В училищата няма никакъв спорт. Физическото развитие вече е изхвърлено от учебната система! Сегашните деца не могат да покрият базовите нормативи за физическа подготовка от социализма! Произвеждаме неграмотни инвалиди които още преди да стигнат до пенсия ще легнат на социалната и на здравната система.

3

Не е късно

преди 8 месеца

Да станеш за резил

2

При доктора

преди 8 месеца

Спортувате ли?Секса брои ли се? Разбира се!Тогава не, не спортувам! :)

1

Не е прав!

преди 8 месеца

Истината е че когато и да започнеш все ще е късно! Човек за да развие потенциала на своето тяло трябва да започне със спорта още с прохождането. Нашето общество е тотално сбъркано и образователната ни система не става за нищо! Не се обръща никакво внимание на физическото развитие на децата. А това е едно от най важните неща през първите 18 години. Нашата образователна система произвежда инвалиди! Родителите и те са неграмотни торби, с цигарите в устата и на нищо не учат децата си.