81

Анонимен

преди 8 месеца

Не дали ще се въведе, а дали ще отпадне, продажни писачи!

80

Ега ти некадърните

преди 8 месеца

Милиционери!Окрадоха всичко,самоназначиха се за милионери и врещят.Украйна война води и по евтино продава.Не приядоха ли окупаторите Руски вече?Фалирайте оядени ***.АМИН.

79

СРС-та им

преди 8 месеца

Кашикът им, известен като еничарят им от МВР-то е умрял, както и помака им от Бабинци. .Така е с куките като тях. Убиват ги. Само главнта им кука от Банкя остана жив. ЧЕСТИТО НА Г-н РУМЕН ПАШАТА ОТ ДРУЖБАТА НИ. Тя си ни е наша. Живея в нея от ощколо 28 г. А и си ги обичам езелро, а и бай Стоян. Както и продавачките и особено от денонощните ни МАГАЗИНИТЕ. ЧЕСТИТО Г-Н РУМЕНЕ. Не знам защо, ти казват пашата. Но пък, Станчо си ми е приятел. . Както и Ради. ЧЕСТИТО ПАША.

78

РАДЕВ Е

преди 8 месеца

Гълъбите ив на Донев и радив отдавна отлетяха. А и ги няма А пък, споменатите отдавна си изпиха парите. За радлика от мен. Те са толковапрости, че не разбирам как са ги избрали и назначили за такива. Преезидент и премиерка като ДЕНКОВАТА им. кОГА ЩЕ Я СМЕНЯТЕ С ГАЛРИЕЛКОВАТА ИВ НАТЕЗИ ОТ ГЕРБ ?А пък, пари за избори си няма. Те са в банките, които отчитат свръхпечалби. Особено в тази от БНБ-то ви.

77

ЛОВЕЧ ГРАДА Е

преди 8 месеца

Ами, че царят им на тези от НДСВ не знае българския език. Нито пък децата му. Да исги търси в гробицащата. Дори и жена му е дрогирана и умряла. Такае с куките като тях. Дори и децата им са ги отписали. А те не знаят кои са им. За радлика от мен. ЧЕС9ТНИТО ПЕТРЕ. Ами, Стоименов си.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Аз като Комунистически Собственик на български земи успях да засея няколко домата и вчера гледам, някой гладен ги е обрал и днеска обавявам на мойта собствена партия да получи субсиидии от парите на народа, за откраднатия домат!

75

Българин

преди 8 месеца

Г-дата ЮОСИЧ И МАГЕРАНА ще го. Българите, тези от най-обикновените ще го довършат. Те не са прости. Особено пък, пишещиге в сайта им на тези от Днес То, Варна отдавна я няма. Както и Царевото им на щерката му на царя им от Испания. Така е във Вранята ти, г-но БОРИСОВ. А пък, той, както и дъшерите им, не си знаеят ивената. Като се дрогират, никой не им е виновен.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Аз постоянно съм гладен и винаги преди да заспя се храня по телевизора със зърнена политика!

73

Анонимен

преди 8 месеца

За да е конкурентно земеделието в ЕС се издържа от субсидии. В България ми изглежда от субсидиите много малка част да стигат до производителите.

72

ИНЖЕНЕР ХИМИК С9ЪМ

преди 8 месеца

С г-н ЙОСИЧ сме си ги обещали тези неща. Ако, съвсем случайно той не може, аз ще му я ***. ПРОСТО ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН. А и имам доста приятели. Няма как да е иначе, г-н СРЕТАНЕ. ТЕ ЩЕ МИ ПОМАГАТ. НЯМА ПОНЯТИЯ КАТО ОБЕДНЕН УРАН. ТОЙ СИ Е РАДИОАКТИВЕН. ТАЗИ МЪКА НЕ Е САМО ЗА СЪРБИТЕ

71

СС

преди 8 месеца

Да блокират всичко и тези плъхове-национални предатели ще си заминат за една седмица.

70

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Зърнената мафия ще ревне. Как пък няма кой да го купи това зърно в цяла Европа, толкова ли е скъпо и лошо?

69

Анонимен

преди 8 месеца

Искат едни пари да отиват в Украйна, разбираемо до някъде, но защо за сметка на тукашни земеделци. Пари има бол. И за едните и за другите.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 1944г. , "Без Политика Имахме Зърно" - народа си го произвеждаше за себе си. След 1944г. "От Петилетка на Петилетка Имахме Зърно" за да могат другарите да се хвалят на СССР, колко са Велики. След 1989г. "Без Политика Нямаме Зърно"? Народа сега гледа и се радва: "Напред Партии - Собственици на ТКЗС, Напред, Орете Земята Българска с Трактори Навред", за да има Папуци за нас и да Ви гледаме Сиирджиските Циркове по Телевизорите Завчас!

67

айдее

преди 8 месеца

Дежурния перко налази сайта!Бегай,калиманда Гьорге,аз съм до тук!!!Лек ви ден на всички!

66

ЙОСИЧ Е

преди 8 месеца

Г-Н СРЕТАНЕ, той те е, а не аз. с двама е по-лесно. ЩЕ МУ ЕПТ, с помощта на сръбските ви. Аз някога БЯХ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ. ВЕЧЕ НЕ СЪМ. Ами, с песните на МАРКОВТЕ ПОЗДРАВЯВАМ. Той, мутрата им на тези от Банкя отдавна е умрял. Както и депутатките му. Ние с теб не сме от тях, но пък сме си приятели. ТИ СИ ХАРЕСВАШ ВЕЛИЧКЖМШЧ, А ПЪК АЗ ЦЕЦА. БАЛКАНИТЕ НИ СА СИ НАШИ.

65

кафа сикме бе

преди 8 месеца

До Българин Аман от вашия Бойко!Все той ви е в устата,гаче сте газени с ци *** ска каруца!

64

за първи път

преди 8 месеца

кокорчо ще преосмисли мнението си и ще защити капиталистическото земеделско пройзводство . Ще им даде от искараните печалби 1 милярд обезценени пари , а след това ше получи усмивки .

63

загуба велика

преди 8 месеца

Партийните секретари от сев.България,дето се водят "земеделски производители" и държат монопола на зърнопроизводството тази година май няма да сменят майбасите!

62

Българин

преди 8 месеца

Този от Правеца им е обещавал светрото им бъдеще. А пък, ези, коигтто са му повярнали ги убиват. Дори и да са секретни офицери от ДАНСА им. Доста ченгета са умряли. Като използват пистолетите си, за да убият мъките си. Така е сикаджийско мутро отг Банкя. Къде са ти съдружнизите от 90-те г. на вминария век. Сигурно са в гробищата ни. Както и ти, нещостинко. Сретан те търси. А и знае къде си.