253

Анонимен

преди 7 месеца

ОСТАВКА!

252

aZ-ът

преди 7 месеца

После се чудят тия некадърници що разликата им с ГЕББ в 8 процента вече. Скоро време Възраждане ще ги мине.

251

2.50

преди 7 месеца

Баничката, 2.5 милиарда декларирана печалба за година на майбах мафията , народа гледа кът стадо и размахва руски знамена. Всичко де му се случва е заслужено., ама то май няма и народ

250

Галя от посолствоТО

преди 7 месеца

Простото е евтина, изпълнителна душа. Нарежда се просто ;) , точно и ясно , е , след това всичко излиза на 4 часа запис , но работим със същества с потенциал на ***. Ще го видим.

249

РотаНюз

преди 7 месеца

Партия Продължаваме Ротацията обяви след среща в едно посолство на неевропейска държава, че украинското радиоактивно зърно е добро и демократично.Лидерът й Киро Оцъкленски яде пред парапета украйнска питка с фекални примеси и вода от Черно море, за да демонстрира безопасност и солидарност.След акцията Киро раздава автографи пред партийния парапет на актовистки с леко партийно поведение!

248

Анонимен

преди 7 месеца

Така ни обясняваха как лошите ни продавали скъпо газта и нафтата и като се откачиха от тях цените още по високи

247

Анонимен

преди 7 месеца

Най-нагъзени както ВИНАГИ - българските политици. Без никакви задръжки да изпълнят нареждания. НИКАКВИ ЗАДРЪЖКИ. После някой ще ме плюе, защото не гласувам. Когато и да обесиш тези хора, все ще е късно.

246

Само да вметна

преди 7 месеца

И каква стана тя сега? Предателят и основател от части на ПП,лобира в България,да " закупим" и ядем Заразена Украинска пшеница? И защо Кире искаш това? Ще ти кажа! Защото в Украйна вече е ИЗКУПЕНА ОГРОМНА ТЕРИТОРИЯ Украинска земя от самата Америка! И тази " реколта " просто Няма къде да се ПЛАСИРА! А това означава,че не е Украинска а Американска!-:( За това наш Кире иска това!!!-:( Американофил и предател!-:( Възраждане ще ви постави на местото ви!!!

245

Анонимен

преди 7 месеца

Хич не ги съжалявам българскиге зърнопроизводители , в момента се опитват да продват зърно с над 20 процента надценка от средната пазарна цена, ако влезе украинското зърно няма да могат да продават с надценка, това е простата истина

244

българин

преди 7 месеца

Е,много им се иска на нашите зърнопроизводители да увелиат още цените.Ама нали има свободен пазар.Нали има конкуренция? или те искат да няма. Значи от Китай можем да внасяме какво ли не,а от Украйна не можем.Е как така?

243

Малко за политика

преди 7 месеца

Поредният автогол на ПП-ДБ преди изборите. Малко им беше тая г'лупост за Трети март, та намислиха и това. Ще се отчитат на Посолството, но ще им струва скъпо. А Бойко подкрепя и им гледа сеира.

242

Зависимост

преди 7 месеца

Днес хубаво борят инфлация, но догодина какво? Ще скапят европейското производство. Догодина Русия ще срине зърнопроизводството в Украйна с ракети, но никой в ЕС вече няма да е засадил, след издънката тази година. И после догодина нито зърно от Украйна нито зърно от ЕС. На година от Путин ли ще искат да ни продава зърно?

241

Анонимен

преди 7 месеца

С временен внос и фалшиви фактури направиха пачките, а сега като няма далавера искат пак да повторят номера и да съкрушат зърнопроизводителите затворили в базите зърното си. А дали не вече подменено. А после като ги фалират ще оберат и парите за подпомагане на зърнопроизводителите с подставени лица. Просто е, мали Кире.

240

Анонимен

преди 7 месеца

Цензура и има

239

ДО 260

преди 7 месеца

БЪЛГАРИЯ ИМА КОНТРОЛ НА ВНОСА

238

Анонимен

преди 7 месеца

До истина - Ама с отрови и радиация да е, пак го вземи щот е евтино. На принципа и на бой нося щом е аванта.

237

истина

преди 7 месеца

ДА СЕ СПАЗВА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА ,предлагат ти евтино безплатно зърно и слънчоглед вземи колкото се може повече. .Ама щели да фалират българските зърнари АМИ ДА ФАЛИРАТ пазарна икономика.

236

Анонимен

преди 7 месеца

И Кристалина Георгиева току що рече, че не бива да се приема украинското зърно, защото отслабвало нашето земеделие, страната ни, и после слаба страна как щяла да помага на Украйна. Трябвало като Полша, Румъния и Унгария да откажем. И аз така мисля, но с друг мотив, не нейния, че нямало да можем да помагаме на Украйна, като ни заслабне държавата. Тя, щото е много силна в момента.

235

Анонимен

преди 7 месеца

Нали беше за умиращите от глад в Африка? За какви борби с инфлацията става въпрос?

234

Фалшименто с гел

преди 7 месеца

Кирката лъжеца (голям борец с инфлацията, всъщност ала-бала) сякаш ни казва, че ще пали пожари, за да не стоят без работа пожарникарите, да не им е скучно?!?