87

81

преди 7 месеца

Откога и думата " И д и " цензурирате?

86

Щерю

преди 7 месеца

- Е-е, само един ли - два кючека не може ли?

85

Чист Българин

преди 7 месеца

До Бански...Щом познаваш "чисти" Българи логиката сочи, че не си Българин! Пък и да си щом някой е "луд по кючека" да се запише в школа за гьобеци.Тук става дума за държавни служители и за държавна собственост, която по принцип е НЕПРИКОСНОВЕНА и никой няма право да се гаври с нея и с труда на хората.Тази м......а трябва да понесе тежестта на закона и да се научи за друг път,че това не е Индостан, а България!

84

Бански

преди 7 месеца

Познавам чисти българи които са луди по кючека.какво лошо просто танц.

83

Анонимен

преди 7 месеца

В клипа хора не видях.

82

:)))

преди 7 месеца

Тази е дрогирана до ушите.Тези са неуправляеми ,нахални и агресивни.

81

анонимен

преди 7 месеца

Аз нямам приятели и познати, които друсат кючеци върху линейка, знам, че нямате и вие такива; повечето от вас нямат такива хора в обкръжението си. И в богатите държави има гамени и нахални хора, които създават проблеми. А по-добре ли е да лъскаш обувките на властта и началниците си?!

80

анонимен

преди 7 месеца

Четох глупостите на Спас Спасков, които е говорил в Нова, в друга новина. Не са глупости всичко, някои неща само. Аз винаги съм бил убеден, че всичко е въпрос на възпитание и лично усещане. Тези със сигурност трябва да си понесат наказанието заради гавра с институция и неуважение към нея, но обобщенията няма да помогнат. Ние сме си нормални хора, просто около нас има невъзпитани и глупави хора. А човек хулиганства, доста често, под влияние на компания.

79

НПО

преди 7 месеца

Всички с коментарите по-долу ще ви дадем на съд във ВАС

78

Анонимен

преди 7 месеца

Полицията пази депутатите.Тоеа е истината.Народа да го ду....Тази държава е държава на Караянчева.С хеликоптер я извозиха за счупената и ръка .Чак до София.Нямс нищо променено от комунизма на Бай Тошо.И по време на Тодор Живков всички величия се разхождаха с рекорд.С тази разлика , че ци* ханската престъпност беше овладяна Но превилегиите за елита си останаха същите.Иван Гешеф разполага с цял палат на Боровец.Държавен и без пари.

77

Тон

преди 7 месеца

Чалгата извор на простотия,проституция и насилие!

76

Анонимен

преди 7 месеца

А помните ли с колко бодигарда Бойко Методиев Борисоф пристига на посещение в града ви.И с полицейски патрул на всяко кръстовище.Инсче полицията нямала достатъчно екипи и била заета с ,,по важни дела"...Ето ги по важните дела.Да пазят депутатите.

75

Анонимен

преди 7 месеца

ЗАЩО ТРИЕТЕ?! ВСИЧКО, КОЕТО МИ ИЗТРИХТЕ БЕШЕ САМАТА ИСТИНА!

74

Сссс

преди 7 месеца

Няма съдии с топки,прибери я за един месец да полежи,сложи и 1000лв глоба и това е

73

Анонимен

преди 7 месеца

е, как е възможно думата сап,ун да я закриват със звездички?! Сериозно?!

72

Анонимен

преди 7 месеца

Диви хора!

71

лекар

преди 7 месеца

Действителен случай-отива колежка и пеглежда дете в ромска махала. Лампата свети съвсем слабо и майаката казва на бащата на детето-"*** и пусни чешмата,за да светне лампата по силно".Аз не повярвах,но след време видях с очите си-фазата е взета нелегано от някого,а нулата-от тръбата на чешмата на двора! Те ток не плащат!

70

лекар до 66

преди 7 месеца

Прегледах малко дете-ромче и бабата каза,че са бедни и ако може да и изпиша евтини лекарства.Ромската фамилия се помещаваше в пететажна къща с обща площ над 1000 кв. м! Удивен попитах как така се смятат за бедни ,а живеят в такава къща. Тя разказа как са я направили.Точно при Тодор Живков тя се е водела самотна майка с 10 деца. За всяко едно е получавала 290 лева помощ! Та смятай 10х 290=2900 лева месечно.Имах съсед работел в мината в Бухово и там е вземал много по малка заплата.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Музиката и веселбата да върви, майната му на здравето. Кючек, кючек, кючек.

68

Х

преди 7 месеца

Стига сте писали глупости .Съд за ромката .Хулиганство и подиграва .