105

Мери

преди 9 месеца

Само така, Милена!С теб съм!Всеки да прави каквото желае, но не на улицата!

104

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите са болни хора и вредни за България предатели.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Звучи ми като някаква провокация към Милена. Меките китки нямат такава организация. Може би външен натиск, че да ни замажат очите с глупости и да не забелязваме как се качват цените на всички продукти? И намерили някаква застаряваща уж звиздъ да я клепат като жертвен агнец. Като сценарий на някой безумен български сериал, дето си произнасят репликите все едно са на зъболекар. То като се замислиш.. всичко е супер, та дай с обратните да се занимаваме. Ама не искам! Като латерна са с една мелодия.

102

антигей

преди 9 месеца

Да заплашваш 15 год момиче,че ще му вадиш очите значи наистина си болен мозък!Не разбирам защо за политици не избираме решителни мъже и жени,а винаги разни надупеняци!?просто не разбирам и туй-то!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се разбрали всчики вече, че има ЦЕНЗУРА да е политкоректно говорене каквото се налага ОТВЪН. Извратеняци взели да ръководят ЕС и налгат джендаризъм и рзврат и така Римската империя падна!

100

бай Ставри

преди 9 месеца

Чудя се, защо я набеждават за рокизпълнител? Ти само кряскаше неистови с някакви побъркани текстове

99

Анонимен

преди 9 месеца

До ОцелялОтСДС-Чумата - Ти изглежда забравяш, че СДС е проект на ДС и на Луканов. Чак такъв анти-позитанковец ли си, та така характеризираш творбата им?

98

123

преди 9 месеца

Тази звезда с шеметна кариера от една песен много си вярва

97

...

преди 9 месеца

Някога имаше какво да каже. Сега е бледо подобие на човек. Пропагандира руски лозунги и е зло, което трябва да се разкара от медийното пространство. Милено, скрий се и не се излагай повече. Съдят те за епитет. Заслужено!

96

Анонимен

преди 9 месеца

Има гей мъж и гей жена. Трябва да има равнество.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Гей не е дума за мъже , а е сининим на хомосексуален. Гей може да е и мъж и жена.

94

До 125 /Против/

преди 9 месеца

Сигурно си искрен, когато пишеш всичко това. Изводът е, че нито ти, нито някой от близките ти работи или твори в средите на хората на изкуството или на хуманитарните науки. Иначе щеше да знаеш каква мафия представляват гейовете в тези сфери. За лесбийките не знам, поне що се отнася до България не се е случвало да чуя хомосексуални жени да са мафия в някоя професия.

93

българина

преди 9 месеца

когато изберем човек като Путин, Орбан, Ердоган, Тръмп, тогава нещата ще си дойдат намястото... кой за каквото е гласувал точно това ще получи

92

Анонимен

преди 9 месеца

Леле, какви добри хора...

91

До Обективен (№131)

преди 9 месеца

Най-често употребяваната дума за понятието "стадо" е herd. Основното значение на думата pride е "гордост", а "стадо", "тълпа", "***" са нейни синоними. Сантахулавите не знам защо си мислят, че са гордостта на нашата столица. Но когато човек има мутации в структурата на мозъка, знаеш ли го какво може да си въобрази?

90

Анонимен

преди 9 месеца

Като гледам, лабавите гевреци отново са завладели коментарите...

89

Дедо Шорош…

преди 9 месеца

спира парите на джeндъp НПОтат и те сега се чудят как да намерят финансиране. Явно такава им е новата тактика - да съдят всеки несъгласен с всяка изpoдщинa която сътворят. За съжаление скоро на тези хрантутници от НПОтата ще им се наложи да си намерят истинска работа.

88

СМРАД

преди 9 месеца

.

87

др0гаре плоскоземи

преди 9 месеца

вижте се на снимката....пфу.

86

Миленче

преди 9 месеца

с удоволствие бих гледал лес бий ки....и никога теб :)