40

бойко

преди 7 месеца

След фандъка и магаре да сложа, все ще е по-добро кметче

39

Анонимен

преди 7 месеца

И името му започва с буквата Й ли ?

38

А,ще има

преди 7 месеца

Само дето не смее да каже кой е,за да няма смях в залата.

37

баба мара

преди 7 месеца

освен георги георгиев които е председател на сос и управляваше софия поддиктата на борисов няма по подготвен фандъкова е кукла на конци

36

its me

преди 7 месеца

тая е не само за съд и наказание, такива наказания няма еднолични, цялата й рода до корен е за съдКомунистически народен съд за тая

35

Има ли

преди 7 месеца

...някой с глава на раменете който да не разбира,че паветата се редят два пъти предизборно? Комунизмът още не си е отишъл по тия ширини! Трябва ли да забравим, как Графа го редица шест месеца повече,да накарат софиянци да газят в пясъка,и то точно преди изборите? Или да забравим,как бяха заринали София в ***,да злепоставят кмета/Борисов/, че им спрял далаверите? Нищо ново под слънцето!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Eй , поживя си тая инак ограничена женица -марионетна кметица ! -жива пепеляшка от приказките ! -късмет Бе !

33

Анонимен

преди 7 месеца

Тая 4 мандата не може да нареди 500 павета, пък и тръгнала да се хвали.Селска безсрамница

32

Театър Сълза и Смях

преди 7 месеца

Хубаво е да си мечтател!И най-важното.......безплатно е.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Затова София изглежда като бонище

30

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана с паветата наредиха ли ги?

29

Анонимен

преди 8 месеца

30 Дедите на ДС принца Васил Терзиев Мазното, не са кореняци софиянци, дошли са голи и боси, направо от партизанските землянки, някъде от пловдивските села..

28

Един Българин

преди 8 месеца

Фандъчке, ти си олицетворение на кражба на пари за изборите в полза на Банкя. Какъвто и кмет да предложите ще бъде чудесно ако най-накрая не фалшифицирате изборите и ЗАГУБИТЕ!!! Поне в София, където и на ниво районен кмет сте адски нежелани!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Винаги гласувам за ГЕРБ, но последните два мандата на Фандъкова са разочарование. Сравнявам с Варна, Пловдив, Бургас, само БГ градове... слабо, много слабо. Центъра най-грозен, новите пешеходни зони на булевардите пак плочки, не виждат ли, че е по-добре, здраво ако се асфалтира, велоалеи нещо?

26

Анонимен

преди 8 месеца

По принцип е добре кметът да е софиянец.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Уcneшeн kмeт!

24

до 27

преди 8 месеца

Най-успешният ни кмет на всички времена е бил хидроинженер - истински, не като турчина от сараите. Но не разбирам как учителка по руски от провинцията може да свърши работа като кмет, и то без никакъв опит в подобна сфера. А и това, че винаги може да се пръждоса за Пичковци, след като окепази града, също не ме успокоява.

23

Софиянец

преди 8 месеца

Фандъкова е като бяла лястовица в българската политика! За три мандата ,единствените компромати ,които откриха щатните плювачи ,бяха ...че била учителка по руски и не била от София! И някакви виртуални кражби се въртят в Тро'ллските глави! Ако е имало такива,отдавна да са задействани Прокуратурата! Или може би те смятат, ако бяха на нейно място,колко биха откраднали?

22

Плача

преди 8 месеца

Няма по-силен от теб, Данооо! На кого ни оставяш. Милиони (неокрадени) ще скърбят за теб. Кой ся ще ми застрои градинката пред блока. Мъкааа

21

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете ,че ще махнете паветата по булевардите и гласът ми е ваш!!!