294

Ангеларий

преди 8 месеца

Сгъвайте знамената. С Покрайна е приключено. Тези дето ги цитирате заминават за Сибир,ако оцелеят. Ражда се Новорусия.

293

Анонимен

преди 8 месеца

Страшно е укропитек да плещи масовите опорки на краварите! Между впрочем втори Чалънджер 2 ще бъде изложен на Червения площад! Добре, че е достатъчно голям!

292

Дзивко

преди 8 месеца

Грешка, самолетите в момента са към 300

291

Дзивко

преди 8 месеца

Малко цифри, в момента в Украйна има към 400хил руснаци, към 900 самолета, и към 2000 бронетехника, за да атакуват украйниците трябва да имат от 3 до 6 пъти повече войска, а ми кажете от къде ще дойдат 3000 самолета, 6000 бронетехника плюс живата сила, тва е утопия някаква

290

Страшно е

преди 8 месеца

Да нападнеш 25 пъти помалка държава,като територия и да те спукат от бой! 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да направиш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

289

Дзивко

преди 8 месеца

Те за тва ли ги гонят по улиците, щото много искат да се бият, искат отмъщение хората около Зеленски или по скоро така им изнася, щото след войната тая държава няма да става за нищо и ще се искат отговори от властта, най-малко за корупцията

288

Фитьо

преди 8 месеца

Кои украинци?Тези на фронта го искат,но това искат и русите на фронта.След като първата Коледа на Първата световна война немци и фр анцузи си ходели на гости в окопите,като започнала касапницата все повече искали отмъщение за загиналите си другари.Като им отнели отмъщението със сключването на мира последвали ред революции в редица държави.Тъй,че или ще се бият,докато едните избият другите или загубилите ще погнат началството

287

Лудото Ленче

преди 8 месеца

Зеля ще свърши много зле !!! Ще го обесят собствените му хора !!!

286

Хитлер

преди 8 месеца

Забавянето на войната е недопустимо трябва да се ускорява!

285

Христо

преди 8 месеца

Украинците искат мир Нациското правителство иска да продължи ,понеже ги чака я бесило я 8 гр. в главата...

284

Чарли Чапл

преди 8 месеца

Поискай и ще ти се даде е казано.Може и да не получат очакваното,а обратното на него.

283

Анонимен

преди 8 месеца

още кръв ще се лее.

282

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците какво искат е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Сащ си води играта и като им писне, че не могат да направят това което се обещали ще казажат да сядат и да разписват каквото се нареди. Президента ще му теглят куршума, чее лош актьор. Донецк и Луганската общоности се признава оцепването и точка.

281

Анонимен

преди 8 месеца

Нито украинците , нито руснаците искат мир. За руснаците войната е част от живота им . Техни врагове са постоянно силно развитите страни , САЩ ,Великобритания ,ЕС, Япония, Канада.

280

Анонимен

преди 8 месеца

Нито украинците са врагове на руснаците, нито руснаците са врагове на украинците. Не бъркайте украинският народ с неонацистките фашизирани военни формирования. Те ще си получат заслуженото. Това е просто кървав театър, за да ни ограбят. Също като Ковид- а.

279

Чудно

преди 8 месеца

До Не е вярно 322 Как така не ги интересува кой ще победи , а искат да живеят нормално. Това са взаимно изключващи се тези.Ако Русия победи, каква ще е тази нормалност ?Враг в дома.

278

Фарс

преди 8 месеца

Украинците искат нормален живот и сигурност за децата си. Никой не иска да летят ракети над главата му. Единственото избягалите на запад украинци искат отмъщение, ама някой друг да го реализира, защото те сега са заети в спа центъра!

277

Не е вярно

преди 8 месеца

Градът ни е пълен с украинци. До един твърдят, че не ги интересува кой ще победи, искат си само живота обратно и да живеят нормално. А Урсула планирала 5 г. война, ЕК си го казаха открито. А България я подготвят за следваща Украйна. Зеленски не случайно се обърна само км БГ за украинскато жито.Тежко ни, ако не свалим правителството и не подкрепим идващите стачки.

276

Анонимен

преди 8 месеца

Ми те лъжат, че за 3 месеца боеве са птобили първата линия на отбрана, но не са. Пропагандата им използва незнанието на хората, че предни позиции и пъра линия на отбрана не е едно и също. АКО успрят да превземат това Работино - Ще успеят да СТИГНАТ до първата линия на отбрана на руснаците. Слава на тези 7,3% от руската армия, които в момента се бият с фашистите, терористите и нацистите.

275

Itso

преди 8 месеца

Който гроб копае другиму... който нож вади.... и т.н. Мен ме устройва максимата до последния украинец... и руснак.