38

Анонимен

преди 8 месеца

Безспорно е един от най-великите. Но трябва някой да даде определение за най-велик тенисист. Този с най-много титли или този играл най-класния тенис. Първото зависи най-вече от спортното дълголетие.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Джокович не е велик.

36

Иво

преди 8 месеца

Лошо им става на *** обществата ,че човек от изток печели всичко в тениса и мачка техните " супер" звезди. А някой палячовци у нас припяват в същият глас. Жал ми е за вас. Да казваш на бялото черно не е лесно. Трябва да си голям комплексар за да го правиш. Но колкото и да се напъвате Ноле го показва на корта кой е най велик.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Джокович не е най-великият в историята.

34

Анонимен

преди 8 месеца

до 33 Палячотоооо си ти! Завиждаш ли че стана най-великият в историята, а? Муахахахааххаха...

33

Анонимен

преди 8 месеца

Джокович е клоун.

32

Анонимен

преди 8 месеца

до 30 Во, смеееешник, Марина Абрамович е сръбска артистка и ако си мислиш, че има нещо общо с руския олигарх Роман Абрамович си тотал щета! Муахахахаха....

31

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя и Путин са най-големите идоли на копейките.

30

Bo

преди 8 месеца

Жена ми беше казала че обожава Марина Абрамович. От там може да си направите само изводите

29

австралийски гра

преди 8 месеца

Тоя ваксинира ли се най-после !?

28

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко е пропаганда.

27

До 23

преди 8 месеца

Кой ги говори за СЗО?? Казва ти се, че ако Джокера наистина имаше топки, щеше открито да каже, че е против ваксините, а не да мрънка като гузен политик. Както навремето наистина великия Мохамед Али е казал "Не" на войната във Виетнам и си е изтърпял последиците. Обаче Али е бил мъжкар с принципи, а Джокера хем иска да го мислят за бунтар, хем да си прибира милионите в долари. Фалш и лицемерие. :)))

26

До НеРазбрал

преди 8 месеца

Точно това е, че Джокович не е казвал нищо против ваксините или пандемията. Феновете му приписват разни изказвания, които той не е правил. Като "изказванията" на Путин от типа: "Ако управлявах България, щях да я превърна в Швейцария на Балканите", които са си чисти измислици на платени драскачи. :)))

25

НеРазбрал

преди 8 месеца

И защо да е мразен Ноле, защото не се поддаде на агитацията за ваксиниране ли? Айде, стига пускане на езици по задните части, човекът си каза мнението за набедената пандемия .

24

Анонимен

преди 8 месеца

Най- великият! Няма да доживеем някой да му подобри рекордите по брой спечелени титли от Големия Шлем и от Мастърс 1000, които са най-ценните титли в тениса.

23

Анонимен

преди 8 месеца

22 джокович е тенесист а не пиар на сзо или фармацевтични корпорации. Ако го питат за спорта ще каже. Това което е казал и показал се отнася за спорта и състезанията, а не за твоите глобални прищевки.

22

До 20

преди 8 месеца

Джокович НИКОГА не се е обявявал против ваксините. Когато го попитаха дали е ваксиниран, той отказа да отговори, защото по това време се шумеше, че има вероятност мнозина от спонсорите му да прекратят договорите си с него, ако заеме антиваксърска позиция. Ако беше такъв мъж на място, какъвто го представят феновете му, той щеше да каже: "Не, не съм ваксиниран и няма да се ваксинирам, защото така и така...", а той им извади фалшив ПСР тест, за което подлежеше на съдебна отговорност...

21

Анонимен

преди 8 месеца

А,пък на мен след този жест ми стана страшно отвратителен.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Истината, ти си за Карлуково! Защо австралийците на следващата година му се кефеха на Джокович на АО, а не го освиркваха от трибуните? Защото осъзнаха, че да се ваксинираш не трябва да е задължение и затова му се кефеха.

19

Истината

преди 8 месеца

Стана някаква грешка и коментарът ми е публикуван два пъти, извинявам се.