29

А КОЛКО

преди 8 месеца

ПИЯНИ ХОДЯТ НА РАБОТА,ХВАНЕТЕ ГИ НА ВХОДА НА ФИРМИТЕ В КОИТО РАБОТЯТ-НЕ СЕ МОРЕТЕ ПО ПЪТИЩАТА.НЯКОИ ОТ ТИЯ ,,ПИЯНИСТИ,, ХОДЯТ РАНО НА РАБОТА ДО КАТО ОЩЕ НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ПОЛИЦАЙТЕ СУТРИН

28

колко

преди 8 месеца

още много ,,чакат,, да ги хванат,тая безнаказаност ни доведе до тук-НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ

27

Анонимен

преди 8 месеца

Само човек , който няма никакви интереси и стремежи , може да счита , че му е добре да е затворен. Някой , който е свел съществуването си до това да е нахранен и напоен.

26

Анонимен

преди 8 месеца

А защо в затвора да е лошо,на човек може да му е писнало да хрантути сто хилядната банда корумпета и бойковия хиликторат, струващи на данъкоплатците над десет милиарда лева годишно. Пет години на общежитие, какво да му е лошото.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Хахаха , купувай си евтини коли пак. При повторно нарушение , като ти лепнат 5 години затвор , ще спреш да караш пил. Когато излезеш от затвора де. Ако не спреш , разбира се, ще ти дадат още 5 години. Пропилей си живота по затворите като си такъв голям умник.

24

До 24

преди 8 месеца

Освен конфискация има и кауш.....ша лежиш та ум ша ти зайде.....

23

Анонимен

преди 8 месеца

Аз си купувам бангии на по двадесет и повече години. Къркам си,а ушев нека си ги реди на паркинга и без това пречат на улицата и съседите мрънкат. Застраховка задължително на вноски,за да се минимизират загубите. Тези които не са на мое име са на цена колкото три малки в скъп бар.

22

Чичо Чеп

преди 8 месеца

Алоо тролягата! Не може да казваш кой е виновен и да раздаваш присъди с тест дето дава положителна проба на нурофен! А кръвните проби се влачат около година!

21

Анонимен

преди 8 месеца

Отлично ! И като им ги вземат и по затворите да ги вкарат. Тези , които искат да имат правото да убиват на пътя , трябва да бъдат спрени. С всякакви мерки. Аз пазя живота на околните и не искам те да застрашават моя. Абсурдно е човек да си изгуби живота на пътя , при толкова много хубави неща за правене в тоя живот.

20

Анонимен

преди 8 месеца

И как преди да са те осъдили вече ти конфискуват колата?! Ако обжалваш и присъдата падне тогава ще ти плащат ли обезщетения?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тия глупости за частната собственост. Този член е валиден, за гражданите, които спазват законите. Пиячите и наркоманите на волана не спазват и като престъпници следва да се попречи на продължаване на престъплението им, като им се отнеме нещо без което престъплението няма как да продължи. Ако им се вземе книжката, те пак биха се качили да карат. Остават две възможности. Отнемане на свободата, или на колата.

18

Анонимен

преди 8 месеца

До 14.В конституцията пише, че частната собственост е неприкосновенна! И как да го разбираме това, след като всеки милю може да ти вземе колата без съд и присъда?!//Ако беше чел конституцията щеше да знаеш че когато извършваш престъпление тогава твоята частна собственост става собственост на държавата и второ съдът решава дали да ти вземе колата което е част от присъдата дадена от съдът

17

България над всичко

преди 8 месеца

селските тарикати на градус / дрога като усетиха дебелия край и започнаха да цитират закони как видиш ли виновни били тестовете хахахахахахаха

16

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо гестапо взе да става ...

15

Анонимен

преди 8 месеца

*** йо не е много умен, добре е да копира чуждите закони. Но депутатите са много лукави.

14

..

преди 8 месеца

И без това няма да си ги вземат някой да ходи да им тегли клечката. Но може и снимка на автопарка да видиме дали има нови коли ?

13

Чичо Чеп

преди 8 месеца

В конституцията пише, че частната собственост е неприкосновенна! И как да го разбираме това, след като всеки милю може да ти вземе колата без съд и присъда?!

12

Издънкова

преди 8 месеца

Няма хванат депутат защото е с имунитет няма и хванат държавен служител със служебна кола това какво ви говори?Законите са за мишките и няма нито един луксозен автомобил конфискуван защото борим корупцията с ескорт за 200лв до вкъщи със кола с буркан!Не искам 240 но това сега не е важно не е важно и че процъфтява корупцията!

11

Анонимен

преди 8 месеца

а за калпавите пътища кой е виновен и какво ще е наказанието?!? иначе може да вземат коли, ама като държавата е напълно абдикирала от ремонт на основни пътища - виновни няма... Русе-ВТ, София-Плевен са в плачевно състояние. Къде са парите от винетки и тол такси?!? Кой изяде милиардите?!?

10

Безобразие

преди 8 месеца

Противоконституционно конфискуване на собственост без присъда, на основание единствено полеви тест, даващ неприемливо висок процент фалшиво положителни резултати.