222

Анонимен

преди 7 месеца

А, споко, догодина ще има още време, особено след като дойдат двайсетте ескадрили Ф-16 и разчетите ATACMS и TAURUS. Ще има също повечко дронове, артилерийски снаряди и авиационни бомби. Вие как си представяхте - че всичко ще приключи днес-утре? Ако е така, малко сте се объркали. ))))

221

Анонимен

преди 7 месеца

Да разцепят Русия на хиляди парчета, които никога повече няма да могат да се изправят срещу Америка.

220

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Украйна беше в НАТО сега нямаше да има война и инфлацията тук и по света щеше да е съвсем друга. Западът и САЩ сега си плащат прескъпо за грешката през последните 20 години да бъдат толкова либерални към режима на кремълския пcиxoпат. Русия трябва да бъде заличена от лицето на Земята, ако не може сама да се освободи от фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат.

219

Анонимен

преди 7 месеца

Арестович го каза преди 3 месеца.... "Ако не успее тази контраофанзива, ще има втора или трета..." Няма да има милост за руските фашисти в Украйна. Кремълският пcиxoпат и шайката му злодеи трябва да получат урока си заради арогантността с която започнаха тази война... Цивилизованият свят няма друг избор освен да помага на Украйна...

218

Анонимен

преди 7 месеца

След окупацията хитлеристите изтребват цялата интелигенция на Украйна всички евреи, чудно откъде сега поникнаха като гъби ... ей това става с народ като го """"прочистят"""" хитлеристите от вредните елементи в кавечки. ЗОМБИТА

217

Анонимен

преди 7 месеца

Подпалвача на войната е ясен - ТОЗИ КОЙТО НАЛАГА ДИВА ЦЕНЗУРА ПО СВЕТА.

216

Анонимен

преди 7 месеца

Днес е юбилей петдесет години откакто извратенякът садист Пиночет изби интелигенцията на чилийския народ и прогони един милион души под американски сценарий. ПОЗОР ЗА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ФАШИСТИ И ЗА КИСИНДЖЪР СЦЕНАРИСТА НА ТОВА БЕЗЧЕСТИЕ. СЪЩИТЕ ЦИРКОВЕ РАЗИГРАХА И В УКРАЙНА НА ГЪРБА НА МАЛЦИНСТВАТА И НАРОДА. Нито ред в медиите на родната олигархия за кървищата от Чили.

215

Анонимен

преди 7 месеца

СТИГА АМЕРИКАНСКИ ЛЪЖИ!!! ВЪН САЩ ОТ УКРАЙНА И ЕВРОПА!!! НЕ СМЕ ТЕХНИ РОБИ!!! СЪБЕДЕТЕ СЕ, ХОРА!!!

214

Анонимен

преди 7 месеца

Ако доставиш авиация и далекобойни ракети на мaймyните в зоопарка няма да превземат света. Украинците не могат да поддържат западните оръдия и БТР, ходят да им ги ремонтират полски бригади или направо ги пращат за ремонт в Западна Европа, а щели да поддържат боен самолет??? Западните далекобойни ракети са проектирани за колониални войни - могат точно да оцелят нещо, но само ако няма противодействие от съвременна ешелонирана ПВО.

213

Украйна отече

преди 7 месеца

Украйна отече в канала още когато реши да напада и да обстрелва руските граждани в Донбас, това сега са закономерните последици, макар и леко бавни.

212

Боби

преди 7 месеца

До ME Има един проблем ... Американската ракета за да се събере в малкия обем на ХИМАРС трябва да жертва нещо - нещото което са пожертвали е СКОРОСТ - ракетата е относително ниско скоростна. Съответно модернизираните С-300 и по-новите С-350/400/500 пре спокойно ги прихващат.

211

американеца

преди 7 месеца

цяло НАТО срещу Русия и нищо

210

ME

преди 7 месеца

Един ATACM по кримския мост и са до там с логистиката.

209

сиромах

преди 7 месеца

Украинците,ако си бяха изпълнили договорките/подписани/ още навремето по време на майдана с Янукович,Щайнмайер,опозицията и другите с европейската ценностна система,ако бяха спазили Минските договори и договорът в Истанбул,нямаше да има война и да загубят 500600 000убити ,над 80 000 осакатени и тежко ранени!Западът начело със САЩ и техните ценности са виновни за тази война!Жалкото е,че народът на двете страни тегли каиша,че две братски страни водят братоубийствена война!

208

Анонимен

преди 7 месеца

ТОЛКОЗ МНОГО НАТОВЦИ, А ВАНКАТА ЕДИН - НИЩО ЧУДНО, ЧЕ МУ ВИКАТ БОГАТИР!!!

207

Боби

преди 7 месеца

До Сът Един чистак нов Т-90М струва по-малко от Реновиран Хамерикански Абрамс, Един джавелин ракетата струва 180000$ а ракетата на Руския Корнет - 2000$ Руснаците си позволяват по групи от хора да изстрелва ПТУРС вярно с ракета с Осколъчно Фугасна БЧ - практически универсална ракета. С инвестиции във военния бюджет от около 150 милиарда $ РФ се бори с военни бюджети от размер над 380 млрд $

206

Алито от София

преди 7 месеца

А защо армириканци коментират положението в Украйна, да не би сащ да са решили да и спрът финансирането на създадената от тях операция срещу Русия, с потърпевши украйнци, и безкруполен зелен наркоман който мисли само за собствени облаги, грешка е ако някой мисли че Русия ще спре операцията си, докато не унищожат украйнци, няма да има спокойствие, но най добре ще бъде ако Русия подкара сащ и байдънци

205

Анонимен

преди 7 месеца

До СътПриемаме, че си прав, не са вкарали и 10% - това означава ли, че Западът почти не е ангажиран във войната и че лидери на Запада ЛЪЖАТ, че иконоическите им затруфнения са именно от тая война? И че ЛЪЖАТ че нямат какво дадат на Украйна днес, а обещават за след година-две -три?

204

Оня

преди 7 месеца

Кефят се pycopoбите , че могъщата им армия се е окопала в окопите като плъхове ! Ама мишкарско племе как да се е окопало

203

Сът

преди 7 месеца

Русия победила Запада и НАТО в Украйна. Хахахаххаах изтрезнейте рyc0роби и пак си помислите. Запада и НАТО не се вкарали и 10% от наличния ресурс и спънаха руснаците. Какво ще стане ,ако вкарат 50%,а?! Украйнците ги пукат с автомати и артилерия,а помислете ако им доставят авиация и далейобойни ракети? То сега всеки ден има дронове над Москва,а с далейобойни ракети не ми се мисли И не мислете,че рашките ще използват ядрено оръжие. Пp0cти са,но не чак тилкова.