25

Малтинчо,

преди 7 месеца

ти първо се самоопредели от кой точно пол си и тогава замазвай схемите на интимната ви НЕ-коалиция! Оставка,пр0дажници!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Само А.Петров ли е имал застрахователна компания,че влияел по някакъв начин на законодателния процес в НС,че какъв е начина и с какво е повлиял на законотворците за тези близки години специално с този Кодекс на застраховането,а щом е кодекс значи се отнася за много участници в застраховането както всички кодекси в сферите на прилагане за които са писани,приети и обнародвани за приложение заради което съществуват с години,а през тези години сякаш е нямало такъв,че сега Петров им виновен за всичко

23

Анонимен

преди 7 месеца

Предвид, че Алексей беше най-чист от всички известни и влиятелни хора, значи вярно държавата не иска по-чисти хора да влияят на законодателния процес. Излиза, че този прзвилно го е казал. Мафията си иска само мафията да влияе.

22

от белград

преди 7 месеца

а такива като черепа позволено ли е да влияят :)

21

Анонимен

преди 7 месеца

Човека се уплашил , че не може да работи , работиБоже до каде я докарахме

20

Анонимен

преди 7 месеца

Ми значи жабок такъв, трябва и бащицата ти Иван Костов също да е в това число

19

Идеалист

преди 7 месеца

Стига сте ни занимавали с тези мутри: едната вече няма да се върне и да се прави на доцент, другата се върна и бързо се охрани и ще ставала политик за да лъже бабичките, че с гадната си лотария ще им донесе отново щастие.Третата мутра държи "сглобката", натисната и стисната за слабините от Генерал-губернатора от Хаити. Няма ли някой честен и смел човек ДБ да каже - " баста" тази мъка за България?!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Споко няма да му е лесно да се конкурира с внуците и децата на ДС

17

Идеалист

преди 7 месеца

Стига сте ни занимавали с тези мутри: едната вече няма да се върне и да се прави на доцент, другата се върна и бързо се охрани и ще ставала политик за да лъже бабиките, ще гадната си лотария ще им донесе щастие.Третата мутра държи сглобката, натисната и стисната за слабините от Генерал-губернатора от Хаити. Няма ли някой честен и смел човек ДБ да каже - " баста" тази мъка за България?!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Този сополанко и много други не ги бяхме чували да споменат Алексей приживе. А и той не се договаряше с тях, а с шефовете им. Сега много смели, но тогава не смееха да му кажат името.

15

Делян Пеевски

преди 7 месеца

Точно така Марто. Няма да допуснем да се меси в работата ни.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Мартинчо, докога ще ти слушаме простотиите?

13

Наблюдател

преди 7 месеца

Като сте борили войната по- пътищата,що не кажете колко километра магистрали построихте, откакто сте в управлението, а Борисов е извън него? Асен Василев измъкна парите за Хемус/щото нямало да краде/, набута ги в излишъка,и после изчезнаха яко-дим! Що не кажете,къде изчезнаха 9 милиарда за девет дена, от първото управление на ПП-тата? Сигурно защото няма корупция и не се краде?

12

Анонимен

преди 7 месеца

Е-сега трудно ще влезете в договорки с Алексей Петров.По-лесно ще ви е с поръчителя му.А иначе не го познавате Алексей.Не познавате Човека.Мн. бързо се отрекохте от него.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Вие сте в коалиция с един, който е точно като Алексей Петров. Заради тази коалиция се стигна до там, че мутрите от 90-те участваха в направата на правителството под една или друга форма. Това не се беше случвало даже през 90-те,когато те бяха най-силни. Тази наглост никога не е била проявявана.

10

Напомняне

преди 7 месеца

Е, още една крими мутра си отиде. Поредният бушон, който се мислеше за велик и недосегаем . Беше започнал да се вживява в образа на Исус Христос, но забрави, че е простосмъртен . Както и многото мутри преди него- братя Илиеви, Зъбчо, Самоковеца, Доктора, и много други.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Не е само Алексей Петров! Много още има, но са в сянката на политическият мизансцен.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Е, Алексей Петров вече няма да влияе на законодателния процес.

7

4

преди 7 месеца

Ключовото е теб отдавна да те нямаше,безделнико,абониран за парларето!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Мда, правовата държава, пардон - имитацията на държава отново. Мозък на кило, *** най-вече.