38

Христо Христов

преди 8 месеца

До 37 "... тези активни лицемери замисляли ли са се с какво се придвижват самите те" - електрически колелета и автомобили с ток произведен от панели върху техните покриви, например. Други въпроси?

37

Христо Христов

преди 8 месеца

Хората протестират срещу лицемерното правителство, дето говори за природозащитност и вдига цените на всичко, за да са зелени, но освобождава от данъци за ДДС големите компании като KLM.

36

ND

преди 8 месеца

В Австрия се лепят и цементират по улиците. Някои се кастрират, не искат деца. Полицията не ги закача, ако ги изтеглиш от пътя, има вероятност да те съдят. Получават финансиране от американски милиардери.

35

зелен фашизъм!

преди 8 месеца

Интересно, тези активни лицемери замисляли ли са се с какво се придвижват самите те, с какво се доставят стоките в магазините, с какво се добива реколтата, с какво се обличат, какво ядат, как се топлят и си светят... Разбирам да са активисти, но нека тогава да си живеят както в 17 век! И колко пари наливат в мелницата за "еко" такси, данъци и акцизи!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Ей гламаци, главните пътища в тая държава се отбелязват с N, това А12 е обозначение за магистрала. Тия откачалки са блокирали МАГИСТРАЛАТА тъпчовци такива.

33

Анонимен

преди 8 месеца

До Азлк. Интересно ми е разделните къде се изхвърлят на обща купчина на сметището...

32

СЪЩИТЕ ТЕЗИ

преди 8 месеца

до неотдавна яростно протестираха срещу ядрените ел. централи, сега те са екологични. Явно възложителите са се сменили, и новите плащат по-добре.

31

ФОНДАЦИИТЕ

преди 8 месеца

които подържат тези идеи имат бюджети по 400-500-600 милиона, според публикуваните финансови отчети. девойката Грета получи награда от 1000000евр., 4 пъти е представяна за Нобелова награда, на 3 университета е "доктор хонорис кауза", има 3 автомобила и яхта за 5 мил. Нета е пълен с фалшификации на тази тема.

30

Иво

преди 8 месеца

Опитвам се да помогна на себе си и на хората които познавам, моите приятели и близки. Как тези протести докарват симпатизанти на страната на еко защитниците? Те били карали колело. Това е добре но аз не мога да карам колело 70 км в едната посока зимата или лятото на 40 градуса. Но могат да протестират за по добър и евтин градски и извънградски транспорт както и разширение на трамваи и влакове плюс ел. Автобуси.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До Иво Онзи ден видях клип, в които от Stop Oil, бяха спрели камион, който караше Олио ... отпадъчно, предназначено, да се ползва, каот биогориво ... посмях се.

28

Азлк

преди 8 месеца

До 27 - Съболезнования за приятелката ти, дано почива в мир! Но и раздленото хвърляне, се оказа, че има много проблеми. Пластмасите мсово са нерециклируеми. Някакви смешни проценти от цялта пластмаса може, да бъде ползван отново. По-добре е да я изгорят или да я пресоват и да я ползват за тухли (има и такива), ама пак е прекалено мръсен процес. И го траем, защото 70-те са ни излъгали, че пластмасата е като въздуха - има си някакъв цикъл, едва ли не, почти природен, ама създаден от нас ... нема.

27

Иво

преди 8 месеца

Аз съм за по чист начин на живот и за опазване на околната среда. Но да излизам на пътя и да блокирам всичко, да хвърлям лютеница по картини на най добрите световни художници, да се залепва за пътя и пак да забравям линейни, пожарни и хора които иска да отидат на работа просто не виждам как ще промени нещо. Аз засаждам дървета и ще продължа да го правя. Опитва се да си изкарам допълнително образование и да работя от вкъщи на компютъра.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Путин толкова не е задържал никога

25

Анонимен

преди 8 месеца

Протестиращите дали ли са идея с какво да се заменят изкопаемите горива, как и в какъв период или и те като нашичките - протести да има просто така.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Това не са акивисти, а чисти терористи. Приомите са същите, прикрити като мирни цели. Блокирането на улици е като вземането на заложници. Тези деяния да се кримнилизарт. Като искат да живеят първобитно..Ферма, ток от солар, волски впряг и колео.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Под предлог, че спасяваме екологията, се появяват всякакви платени откачалки, които само допринасят за замърсяването. Имах една приятелка, която обикаляше с *** си по целия квартал, за да търси разделно сметоотделяне. Бог да я прости на 40. Не доживя да заживее в екология. А колко е просто-*** редовно да почистват. От 2 дена ги няма и ние българите си наЗрахме градинките. Вероятно е някак си свързано с изборите.

22

Анонимен

преди 8 месеца

След като не искат изкопаеми горива на дръва ли ще карат ? Много екологично и климатично. Или ще спрат производствата. И нема да има икономика да им плащат социални.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Тия голямо шоу си правят в жегата. Забавляват се хората.

20

Анонимен

преди 8 месеца

"Днешният ден не бележи края. Обещахме, че ако бъдем задържани, ще се върнем утре в 12:00 ч" - А ще бъдете ли пуснати? Не може ей така, да пречите на живота на ВСИЧКИ останали и да няма последствия. Тирания на ментално ощетените и интелектуално банкрутиралите малцинства, над мнозинствата ... айде стига!

19

Анонимен

преди 8 месеца

"Лобито на изкопаемите горива е престъпна организация, ние сме хората" - Вие сте хората, които наложиха АКЦИЗИ и 1000 ограничения.