55

Антон

преди 8 месеца

аххаха, вместо да давате на гражданите си, вие си играете на война и пращате милиарди на укрите, не защото ги харесвате, а защото мразите славяните и православието, важно е да правим гадно на Русия. Вече гадното започва да ви се връща!

54

до

преди 8 месеца

Както винаги нищо.Направо да се чудиш как пишат тия хора в 21 век.Много думи и нищо.Тип Георги Господинов.

53

НЯКОЙ

преди 8 месеца

Така е когато парите вместо при хората отиват за оръжие, а сигурно и Путин е виновен.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Тежка статия. Какво искаха да кажат с нея.

51

Анонимен

преди 8 месеца

До 60, a ти като слагаш yшaнката за някоя пробита рубла, какъв ти е проблема??? Ааа, забравих, на вас ви плащат в евро, нищо че милеете за рублата! А м-е-к-еренце ще викаш на оня неизвестния дето те е правил, че ако те набарам...

50

Анонимен

преди 8 месеца

Бирмингам, това в Русия ли беше?!

49

Анонимен

преди 8 месеца

Каква "изненада" че джендерската идеология за равно заплащане докара Бирмингам до фалит. Ще се намери ли журналист с топки да пита ЕК за мнение по темата, че там най-силно натискат за такъв сценарий?

48

Анонимен

преди 8 месеца

Като чета как местните подлизурковци целуват задните части на западните ни господари и не виждам никаква разлика с русофилите. Раболепни и челцето наведено, ръката протегната за някоя милостиня към ония, които не ни смятат дори за хора, по-надолу и от най-мазните индийци. Браво.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Освен това, дори за държава като България 760 млн. паунда не са кой знае каква сума, а за централната власт в Англия са направо нищо, така че пре-спокойно могат да им покрият дълга, ама просто така не се прави, защото трябва да има финансова дисциплина, че иначе всички ще тръгнат по тоя път... Ама какво ли разбира един копейко от финанси, икономика и местно самоуправление??? Все едно им говоря на китайски...

46

Анонимен

преди 8 месеца

Тука чакаме Русия , там фалира Бирмингам....странни неща стават по света....

45

Анонимен

преди 8 месеца

Копейки, в Англия разделението на властите е пълно, включително и финансовата им самостоятелност, така че това дето общината (а не целия град) Бирмингам е фалирал, не значи че примерно съседния Нотингам не е на стотици милиони печалба!?! Знам че ви е кофти че в Расиа на изток от Урал почти всичко е чepни пътища, няма канализация, нито течаща вода, ама такъв е живота!

44

един друг

преди 8 месеца

Нали след Брекзит щяха да им остават много пари, които мързеливите европейци им измъквали. Какво стана с многото пари? А къде са ония, които ги агитираха,че ще живеят в мед и масло след Брекзит? Нека сега кандидатстват наново,ще помислим малко преди да ги приемем, първо да решим проблема със Северна Македония, че те са кандидати от по-отдавна и трябва да караме поред.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Голяма драма. 760 млн паунда не стигат. Ще се оправят. Това едва ли е толкова голяма сума за милионна община, за бюджета на UK пък е още по незначителна. Проблемът е, че са усвоявани средства от хора на техни хора. И ще трябва да се търси отговорност.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Изключително удоволствие е да се наблюдават ефектите от така нареченото "равно заплащане", към което се стреми Брюксел. Бирмингам е нагледен пример докъде ще ни докарат идеите на ЕС.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Коги ши почват да продават, че ше местим там?

40

Анонимен

преди 8 месеца

Фалит и хайде от начало, да му мисли раята, тя плаща.:))

39

Неразбрал

преди 8 месеца

Ама защо сега така? Нали трябваше след брекзит всички да цъфнат и да живеят по-добре? Пък сега изведнъж фалит?

38

Анонимен

преди 8 месеца

Новината е отпреди няколко дена. Това първо. Второ: Какво трябва да стане, за да проумеят българскоговорящите, че образование по икономика или право във Великобритания си е пладнешки обир.

37

Ама нали

преди 8 месеца

Русия щеше да фалира?! Как така?!

36

ъцз

преди 8 месеца

няма проблем важното е Великобритания да праща военна помощ на Украйна още малко и Русия фалира