78

По-прост по-соц наро

преди 8 месеца

Злобейте и живейте и пийте и яжте ! За това ни е даден животът. 6 човека не мога да събера за благотворителен футболен турнир. Все пак трябва 17 лева на калпак и бирата не ти е безплатна. Цял ден ще седиш там лелеее. А тези кво перат пари от тия клиники ейй гледай ти. Някой има ли 2 лева за бира да си взема?

77

Преоритети

преди 8 месеца

Животът на хората е по-важен от живота на кучетата!

76

Анонимен

преди 8 месеца

Бог да я прости. Но като гледам глуповатата й усмивка. Майка й шеф на съд. Тя на 33 години гледа кучета вместо деца. Няма мъж до нея. И като прибавим, че прекарасната природа около комплекса където живея е пълен с бездомни кучета. Много от тях агресивни. И не можеш спокойно да се разходиш. А на собствениците на домашни любимци не им прави никакво впечатление, че ти се пускат или скачет върху теб. Ще си спестя коментара. На село в двора имаме и куче, и котка. Това заради някои дървени философи.

75

И

преди 8 месеца

Бог прибира най добрите, чисти и непокварени хора рано и бурзо и всъщност тук до дълбока старост остават най гнилите злобни завистлии противни ислъъъбоумни творения.Почивай в мир иличка

74

Закон за бедствия

преди 8 месеца

Има си Закон за защита на населението от бедствия и аварии, които в случая е очебийно нарушен в няколко негови части. Ако граждани и организации са толкова страхливи, обезверени или просто незапознати, за да не подават оплакване, прокуратурата би следвало да се самосезира.

73

Анонимен

преди 8 месеца

С що за разсъждения са пълни коментарите?Колата се е движила по редовен НЕЗАТВОРЕН път на републиканската пътна мрежа. На моста пътят пропада и хората в колата загиват. Никой НЕ се е погрижил да СПРЕ ДВИЖЕНИЕТО ПО ТОЗИ УЧАСТЪК ОТ ПЪТЯ. А са длъжни! Правилата, които го изискват, са ясни и точни и се провеждат в изпълнение от съвсем определени хора. Тези хора - в затвора. Ама загиналите били обичали кучета, ама ветеринарката нямала деца, ама с кви пари построили клиниката ... дрън-дрън.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Клиниката е пералня на парите на майката.

71

Анонимен

преди 8 месеца

Когато благоденствието на котки и кучета стане по-важно от човека, има някакъв проблем между ушите на въпросните хора.

70

ПроСоТо

преди 8 месеца

и понеже сткана дума,да "светна" малко заслепените кучелюбци:..-Кучетата са интелигентни,съобразителни и много паметливи животни..За съжаление са ЗЛОПАМЕТНИ..Имат и друго коварство:-МАНИПУЛАТИВНИ са...Хитростта им позволява да "дресират" "собствениците" си..За съжаление са и доста свирепи,макар че има и кротки екземпляри..Както се изрази Моника :..-"Кучето говори за господаря си"..-ЗЛИТЕ хора държат зли кучета,шантавите хранят шантавели...Абе,ЩУРОТИИ !

69

ПроСоТо

преди 8 месеца

Изглежда приятна докторката,"лека й пръст!"...Но да си дадеш живота за "спасяване" на некакви уличнипомияри си е малко шантаво !...Ето до къде води кучелюбството...

68

Съболезнования

преди 8 месеца

Горките жени и спътникът им просто са минавали по съвсем сух мост с вярата, че мостовете се строят и поддържат правилно.

67

Ярина

преди 8 месеца

Не е била с кучета, а с майстор на вилата. Ако е била с кучета и както познава нравите им, е щяла да разбере за бедствието. Животните предусещат, когато идват бедствия и са се скрили още, когато е започнал дъжда. Видя се, че дивите костенурки не ги е отнесла водата, а обитават местата там.

66

До 68

преди 8 месеца

Не са много. Един двама панелни безполезници пишат подобни п0мии

65

До 75

преди 8 месеца

Ето затова не вярвам в съдби и всякакви богове ,защото п0мияри като теб още са на тая земя.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Голяма част от кучелюбците поставят живота на кучето пред този на човека.Нямам нищо против кучетата,но това е ненормално.За болни деца лев не дават,за болни кучета лечение в чужбина.За убито куче присъдата е по голяма от тази за убито дете.Лудост!Навсякъде газим по кучешки *** и България е на първо място в Европа по болни от кучешка тения.Явно някой яко се гуши от парите на Европа за кучетата!

63

Знак

преди 8 месеца

Следващия път съдиите като вземат решение в полза на нередно строителството, да знаят, че и те могат да бъдат жертви.

62

Форма

преди 8 месеца

На 33 години е, учила е, докато разработи клиниката и годините са се навъртяли. Поне не е от модела, който го представят медиите- моделка хвана хвана един богат, после втори... 12 години не са много за образование и навлизане в професията. Ако не е била майка й с парите, да й отвори клиниката, едва ли е щяла да може лекува бездомни животни

61

Анонимен

преди 8 месеца

Изглежда е вярно твърдението, че истински добрите хора рано напускат този свят...а злите и алчните живеят дълго .

60

Толкова

преди 8 месеца

Помия във форума! Бог са прости хората!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Познавам една жена от този тип. Заради котките си е на път да загуби къщата си. А като загуби къщата си котките просто ще ги убият.