107

ББ

преди 8 месеца

уау..Президента Байдън,Човека Байдън,целият си съзнателен е работил за Свободата и просперитета на Народа си и Света ни,САЩ са Справедлив Народ...и плащат...умират...финансират...Свободата на Света ни!няма Байдън тауър!няма надписани богатства заблуждаващи застрахователи и кредитори!Байдън не е получавал през ДБ прари от путин!полу3чаваше ги трЪмп за да организира преврат в Сащ!!УБИ ГРАЖДАНИ И СЛУЖИТЕЛИ В кОНГРЕСА НА сащ!Съдебната,свършете си работата и не предизвиквайте гнева на мислещите!

106

Анонимен

преди 8 месеца

Оставаше и да го искат. Как може да не искат такава свежарка?

105

ББ

преди 8 месеца

Малко..Човеци като Президента Байдън е дал на Света ни,Респект г-н Президент!!къде е байдън таур???уау...къде са ви счедоводно измамите на ...тръм,защо не унизихте САЩ стискащ ръката като тръмп на заплашваш САЩ с ядрени който няма да излетят,превърнали нАродите си в...скотове...за власт и пари,САЩ отдавна е готов да срещне новите...сТалин...хИтлер...камикадзета...Сър!!!Бог да пази Свободният Свят!!!Има Бог!!!Свободен...или мъртав!!!

104

ББ

преди 8 месеца

и да всичко е в ръцете на ...САЩ...на медийте им ...най-вече на службите им...в опит да покажете картината на ЕС се оказвате...жертва,мини авторитарни...обслужващи раша ,ви предават,доган...баРИСОВ...ТЕ СА МНОГО,безкомпромисно към обслужващите комунистите в раша и и зточна Европа...започнете с..оРбан...доган...борисов...Народите не са слепи!!!убедете Народите,че сте искрени и работите да живеят в Справедлив Свят...останалото е...гИБЕЛ...РАША ОСТАВИ еВРОПА БЕЗ ХРАНА ХОРА,грабят ЕС парите руски

103

ББ

преди 8 месеца

републиканската в САЩ са роби на путин,продават САЩ,правохранителните...война е...комунистите на путин обявиха война на Света ни,убиват жени и деца в Украйна,искат си комунистически...десет семейства с яхти за милиарди,футболни,пАртийте имат проблем...забравяте Народите!не можете ги заблудите...тръмп не можещ да закове пирон...и счетоводните му измами ограбващ ...Сащ...ФИНАНСИРАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РаСИЯ???!!!

102

Божееее

преди 8 месеца

тръмп е за електрическият,Байдън е велик Президент!!!!

101

рептила си отива

преди 8 месеца

и точка.

100

Влака с критиката

преди 8 месеца

Много проценти много нещо нищо не става от тая статия копи пейт...

99

Itso

преди 8 месеца

хахаха Сащ са налели 100 милиарда в клоаката Украйна, като добавим световната криза от войната, санкциите срещу Русия, които имаха точно обратен ефект срещу американската и европейска икономики и косвените загуби на компаниите, които се изтеглиха от Русия то има ли още съмнения в това кой е победител от войната?

98

Анонимен

преди 8 месеца

Демократите в САЩ ще направят "ала бала" за да останат на власт, защото са в кръв до шия, а за измамите...нямат край! В украйна потънаха милиарди!

97

баба мара

преди 8 месеца

съд за този уби-ец финансов одит на семеиството му

96

Закривай фащ

преди 8 месеца

Баста!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Дърт американски сатанист

94

Анонимен

преди 8 месеца

Пробле не е толкова, че бай пън е стар, а че е изкукуригал.

93

Тон

преди 8 месеца

Скоро либералните извратеняци ще духат супата!

92

Анонимен

преди 8 месеца

Демократите нямат лидер който да обедини умерените демократи и марксисткото крило на Сандърс в партията им. В същото време републиканците също са разцепени между традиционната републиканска политика и волунтаризма и нарцисизма на Тръмп.

91

Супер идеята

преди 8 месеца

Обеднмяваме главоломно! Трябват спеншо мерки като на първо време локдаун и КППта. Все пак учените доказаха категорично че най-добрия модел в света са 15 минутните градове. Демек където и да тръгнеш за 15 отиваш. Чрез КППта и локдаун както и множество хоумофиси МОЖЕМ да го постигнем и тук и дори да изпреварим всички развити страни. Ще има и камери навсякъде и всеки ще познава всеки супер идея !

90

Do Chicago

преди 8 месеца

Ти като представител на коя етническа група се изказваш? Надали от 33% бели в Чикаго. За това и мразиш белите....

89

Биотехнолог

преди 8 месеца

Аре да свършва войната и да се връща пандемията и без това дискотеките в Бг са пълен шит само гъбки и сепарета няма данскиг вече седиш пиеш и зяпаш и се прибираш натровен и ограбен от цените по заведенията -бутилка дето е 30 лв ти я дават за 300 лв Лок даун и хоум офис ,само без ваксини ,че и те са шитня.

88

Анонимен

преди 8 месеца

ДеСантис пък точно е толкова про раша, че по-добре Тръмп. А най добре нито един от тия тримата.