22

Не лъжете!

преди 8 месеца

Валежите са били 303 литра, това е точната информация! Собственикът на къмпинга да не бяга от отговорност чрез разпространяване на лъжи! Вероятно, същият този, за да не плаща за извозване на *** е дал нареждане на работниците си да ги хвърлят в дерето!

21

ха

преди 8 месеца

този собственик защо не е почистил тези корита, или не е негова работа ? иначе печели доста пари . пак ли държавата е виновна , А ?

20

14 съдийката

преди 8 месеца

Съдийката е била главен участник във всички тези престъпления, като всички "съдии", навсякъде. Тя най-вероятно много добре е знаела какво ще се случи и точно затова се е опитала да се изниже от опасния район, но кармата понякога работи. Рядко наистина, но се случва...

19

456

преди 8 месеца

Точно така е! Много правилен анализ. Затлачените корита правят микроязовирче и когато стената от клони и бооооклуци поддаде - става по- голямата вълна, която удавя и разрушава. След което водата се разлива на ширина. Елементарна Истина! Бог да ни е на помощ с такива управленци - най вече предишните, но и сегашните! Всеки кмет си взема заплатката и НЕ мисли за реките и водите, нито за хората. Въобще!

18

Анонимен

преди 8 месеца

НАЦВЪКАХТЕ ХОТЕЛИТЕ! ЗАУСТИХТЕ В МОРЕТО, НО ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ И НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЯ НА ОБЩИНАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЕРЕТА И КОРИТАТА НА РЕКИТЕ НЯМА ПАРИ?

17

Анонимен

преди 8 месеца

КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ НЕ СА СВЪРШИЛИ НИЩО.

16

добре е , че

преди 8 месеца

заваля и угаси пожарите и в Гърция и в БГ . С това разбиране , как сме най-най 200 пожара на ден гасим . Сега ще съберат от дарения за всички да има пари .

15

Анонимен

преди 8 месеца

Кметът на Царево още ли не е арестуван?

14

сега нали

преди 8 месеца

чистят , значи ще оправят . Не е трудно и е евтино . Сигнали сигурно има , но не са почистили . Не мога да разбера строила съдийката с дъщеря и с майстора , а не се оглежда да види заталачена река . Задръстени дерета устия на реки . Като ПСС ние сме върха , а явно има проблем .

13

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжата с измерените количества дъжд е олицетворение на лъжите на политиците. Не знам кой би повярвал, сякаш във всяко село има измервателна станция . Гърците пък надградиха нашите лъжци, заявявайки че на места са паднали над 1100 литра на квадрат. Дори и ураганите в САЩ от най-висока степен не са толкова напоителни .

12

Иван

преди 8 месеца

Всички комунисти и мутри си направиха хотели , ама нямат пари да почистват деретата !

11

Анонимен

преди 8 месеца

Дам, излъгали са и за интензивността на валежите. Не са били по 330+мм. Яко са излъгали. Да, валяло е много, но числата са фалшиви, хиперболизирани, за да се прикрие колко зле се е провалила инфраструктурата от валеж, по-слаб от обявеното, макар и явно достатъчно обилен.

10

Анонимен

преди 8 месеца

АМИ ДА СА ПОЧИСТВАНИ БЕ, КМЕТОВЕТЕ СА ОТ ГЕРБ ЗАЩО НЕ ЧИСТЯТ?

9

Алекс

преди 8 месеца

Зариваш отводнителните дерета,изливаш без мярка бетон и накрая Природата ти предоставя сметката.Мутрите превзеха Черноморието и ще берем горчиви плодове.

8

Къмпинг Водолазка

преди 8 месеца

предлага нова атракция - плуване във __кални води. (На мястото на __ попълнете липсващите букви)

7

Анонимен

преди 8 месеца

Денков ли ви е виновен за деретата, че са застроени !!!

6

А тоя къде е

преди 8 месеца

Спал досега и не е подавал сигнали за всички тези престъпления?А сега се прави на метереолог.Комунист,бате.

5

60 милиона

преди 8 месеца

има . ще стигнат . И на нестинарка ще дойде щастието .Успех с караваните вместо къщи . Туристическата застраховка покрива всичко .

4

чекмеджето пълно

преди 8 месеца

Пари за почистване са отпускани. Стигнали са само до чекмеджето.

3

Анонимен

преди 8 месеца

От социализма нищо не сте направили. Тухла върху тухла не сте сложили. Нов път не сте построили. Само хотели и чакате лапачка. Социализма беше велик, защото построи толкова много неща. Вие само крадете и унищожавате. За друго не ставате