130

Анонимен

преди 7 месеца

Кво може да поиска Ким Чен Ун от путанака освен да му врътне една тутурутка

129

Смешни гръци

преди 7 месеца

Това за Токмак сега ли го измисли,или ти се ще да е така?Пълни измислици,укрозомбитата,дори и не стигат до първата линия,още са на минните заграждения!РА ги събира в чувал и ги убива масово!

128

Анонимен

преди 7 месеца

В момента ВСУ преминават втората защитна линия на руснаците и заобикалят ТОКМАК. След ТОКМАК теренът е песъчлив и есенните дъждове няма да попречат на излаза на Азовско море и отрязването на логистичните връзки къв Крим и Югозападната руска групировка, които се оказват в оперативен чувал.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Единият праща раята за ПУШЕЧНОмесо, а другият мори раята от глад

126

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 129 както винаги прокрарна си пее едно също всеки ден и не зависи от темата - чиста хамерска подметка

125

Бах мама му.

преди 7 месеца

Путин е хули-*** , а Кимчо бандит.

124

Анонимен

преди 7 месеца

2 плужека

123

дяконЪ

преди 7 месеца

803:1908.09.2023Докладват от поста поредният укропитек ....Скоро ОдесаЛека му пръст на Виталик Сверский, айде пак със здраве ..Довечера сме пак на ловен излет. ..

122

дяконЪ до 111

преди 7 месеца

802:19Скоро Одеса, а за натовските войници го разправяй на онези, на които сме им събрали инсигниите . Ей на завчера и един аржентинец сдаде фира, че и името едно хич не е арийско, а татусите ама хич не са с пречупени кръстове и имперският орел, който беше на крака му ...12 метра от тялото му .., та лека му пръст на Алехандро Мюлер Рохас ..ай сиктир, опс същият е бил някога кадровак в Испания, но някога ....

121

Ким

преди 7 месеца

С вазелин или без вазелин.

120

Стефан

преди 7 месеца

Според мен, Русия няма да получи пари на заем от Северна Корея. Също така няма да получи оръжия изисквщи висока точност на обработката на детайлите - напр. цеви. Високоточните машини са ембаргови. Също и процесорите. Преди Русия, вероятно и Китай са били канали за снабдяване с ембаргови стоки на С. Корея. Сега всички са под ембарго и износените компоненти на машините - шпиндели, лагери и др. е трудно да се възстановят.

119

Ду. Пе.

преди 7 месеца

Ще му поиска !

118

Ще му поиска

преди 7 месеца

Ду *** !

117

Анонимен

преди 7 месеца

Руската Федерация е на първо място на глава от населението в Азия и Европа по болни от спин,сифилис,убийства и загинали на пътя.От създаването си през 1991 година населението е намаляло с 20 милиона.В момента под 60 процента са християни,останалите хвалят Алла в най-голямата джамия в Европа на центъра на Москва!

116

Анонимен

преди 7 месеца

хората му сигурно по 60 кг то наядено до безобразие

115

ще поиска...

преди 7 месеца

1) ракетни двигатели - да стига зад Атлантика ако трябава да помага на европейската сцена 2) стелт покритие за атомни подводници. Малко неща са :):):)

114

хе хе хе

преди 7 месеца

Защо всички си мислят, че срещата има нещо общо с Украйна. Вижда се, че Русия чудесно си се справя и сама в това направление, срещу целия Запад. Ако ще си говорят нещо, вероятно ще е за инфраструктурни проекти, друг вид взаимопомощ и така нататък. Или пък ще обсъдят бъдещето на САЩ след СВО. Понеже се вижда, че онази територия в Северна Америка се управлява недемократично и крайно неудачно. Може би трябва намеса, за възстановяване на конституционния ред в САЩ:)

113

Микроби

преди 7 месеца

Западните лидери са вредни микроби - в прак и преносен смисъл!

112

Ако съм Путин

преди 7 месеца

Ще дам като бонус ракетни технологии с обсег 15 000 км! Това е предостатъчно ! :):)

111

Венелин

преди 7 месеца

Не е проблем Русия да изхранва цялата Северна Корея - в момента Русия е най-големият производител и износител на храни в света. Ким вече предложи много неща, включително войници. Ще се договорят.