91

Анонимен

преди 5 месеца

Въпросът е какво може да се купи с тези пари.И дали може да се спестява.

90

А България

преди 9 месеца

Как е в България? Две села от Стара Загора в гр. Крефелд за работа в McDonald и Amazon! Всички квалифицирани кадри - по български де, къде склададжии, охрани, продавачи или как му викаха търговски агенти! Високо заплатени! Поздрави от Swiss!

89

Анонимен

преди 9 месеца

Русия става суровинен придатък на Китай и Индия и горката уж велика сила се е гипсирала на фронта и моли за оръжие аятоласите и умиращите от град севернокорейци.

88

А преди ден

преди 9 месеца

тука ни обяснавахте как всичко било убадък! Само дето в бг почнаха да съкражават всичко до ИТ специалисти включително !!!

87

Мдааа,

преди 9 месеца

и един мармот завива шоколад в станиол...

86

Анонимен

преди 9 месеца

Руската икономика расте, разширяването на БРИКС дава гаранция за бъдещето, свободния свят преминава в опозиция на ФАЩ и взаимна подкрепа, БРИКС държавите почват да инвестират в нови търговски и икономически отношения, отварят се нови фирми, нови работни места. А ЕС остана без евтина и обилна енергия и се свива като стафида, Германците си губят индустрията и се превръщат в картофена република...

85

Анонимен

преди 9 месеца

Идете у америката, там е екстра. Бачкаш за наем и бъргери от сутрин до вечер , и живееш на заеми.

84

кратко и ясно

преди 9 месеца

Трябва си и конкретен пример за позиция ...ти си добър стругар ще работиш ли 10 часа 6 дни седмично за 33 000 рубли ? (712 лева след увеличението де )

83

ПУТИН-ВОР!

преди 9 месеца

ПУТИНИЗМА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА!

82

кратко и ясно

преди 9 месеца

Инфлация му казват...как е рублата нещо и 1 стотинка недокарва

81

реалист

преди 9 месеца

Всеки ден 400 нови работни места Се освобождават запишете се веднага Получавате и бонус икона с путин и тампон с Йод като ви мине чеченеца За справки ру армията

80

Анонимен

преди 9 месеца

При положение че България има по висок брутен вътрешен продукт на глава население от русия (а там 70%+от продукта е изност на суровини ) на кой му трябват мързеливите руснаци дето за нищо нестават То кадърните им избягаха а биопланктона остана с тъ..пи..ра им фсб гмом Накрая ще реват за хуманитарна помощ от северна корея

79

Смех

преди 9 месеца

До Анонимен 81 Русия вдига заплатите, и средната брутна заплата е 50% повече от тази в България, но руските девушки не го разбират това нещо и бягат от Русия в България (и Турция, и даже КАзахстан и Таджикистан).

78

Анонимен

преди 9 месеца

Русия вдига заплатите, а България още повече изостава от Русия. През 2019 година средната брутна заплата в Русия беше с 30% по-висока от брутната заплата в България, а сега е с 50% по-висока и продължава да се увеличава.

77

аож

преди 9 месеца

Дааа, и аз знам една руска компания, която постоянно търси персонал. И заплати дава,.. ако доживееш да ги получиш. Казва се Руска армия. :)))

76

Лъжа!

преди 9 месеца

На фронте в тридневната специална военна операция са загинали само 1870 мъже! Няма от какво да не достига работна ръка в държавата с неизчерпаеми ресурси и хора! Русия има над 300 000 000 човека резерв по складовете!

75

До 77

преди 9 месеца

До Анонимен И как все забравяш за тези мизерни цени да споменеш и минималната или средната заплатата там или още по-добре пенсия. 100 рубли имат различна тежест при заплата от да речем 40хил (мечта за много руснаци) и 17хил., колкото е минималната заплата там. И само да ти кажа, че за 100 рубли НИКЪДЕ там няма да можеш да купиш това, което си изброил.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Персоналът е топ, аз съм в град в който " персоналът" е само от рускини.

73

До 58

преди 9 месеца

Хващам се на бас, че тези видеа в ютюб ги бълва руският гражданин Стивън Сегал. След като актьорската му кариера в Холивуд позаляза, сега рекламира евтинията в новата си родина.

72

Анонимен

преди 9 месеца

До 73 До 58 ---- абе хвани кажи кое от видеата, дето влиза човекът в магазина и започва да снима цените на хранителните продукти не е истина! За 100 рубли (1$) взимаш 1л. кефир, 1 хляб и 1 банан! А тука само хлябът гони 1$! 12 яйца в Русия са 2лева! Литър мляко 1.6лв, 7лв 1кг пилешко... и това са цените в мАсква според numbeo com, че нали не харесваш тубата.