38

да бе да

преди 7 месеца

Това не са катаклизми,това е безхаберие,сеч и кражби,неподдържани язовири.Не се случва за пръв път.Да не се оправдават с катаклизми .

37

Бай Илийчо

преди 7 месеца

Тоо за кво ли е подготвена?

36

А БЕ

преди 7 месеца

С такава държава - всеки втори трябва да стане доброволец за да да спасява другия. Демек - няма (такава) държава.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата нехае да мостове и пътища, водоснабдяване и канализация! Това е катаклизъм.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Един приятел едно време разправяше "абе аз като знам какъв лекар съм и как да не умирам от страх като ходя на зъболекат?". Та сега ще изпълзат от дупките си всевъзможни експерти, експертчета, спецове, академици. Ще цъкат с език "ама то тука не е трябвало така да се прави, не се прави така. Прави се по друг начин." Някои ще обвиняват извънземните, Путин, САЩ, Луната, оня наркоман дето риташе топка с децата си на плажа. И никой няма да е виновен. Всичките експерти са некадърници-връзкари.

33

Забравете !

преди 8 месеца

При трима българи - чета с предател, няма оправяне никога.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Не бе както рече онова недоразумени министърчето инфраструктурата не отговаряла на климата, представятели си какви случайници е назначил измисленият академик.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Как може да сте с толкова проядени мозъци българите. Отдавна се отървах от вас и хубаво съм сторил. Все някой друг ви е виновен, че и от всичко разбирате. Голтаци. Нека да ви е

30

А...то

преди 8 месеца

Има ли държава!?

29

Отново цензуриране

преди 8 месеца

Отново цензурирате ...

28

Изнервен

преди 8 месеца

А коя държава е подготвена за ТАКИВА катаклизми бе, оххлюв? Гърция, Турция, Италия, Испания, САЩ, Китай и т. н. Коя? Аман от такива досадни олигоффрени, които знаят само да мрънкат срещу държавата.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Общи глупости на невежи хора . Важни са въздушните течения . Така или иначе заради глобалното затопляне наводненията ще се увеличават . Повече изпърения от океаните а все по трудно проникване на студени течения на юг . Хубуто е че зимите ще са топли и рядко ще вали а лошото е че ще има наводнения . Ами това е бъдещето .

26

Анонимен

преди 8 месеца

Държава отдавна няма, а депутатите са срам за обществото, оная про...ста..та дето удави костенурката кога ще я разкарат...

25

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 8 месеца

Днес, Спеца 3 пъти Изби СПИН-озният ми Клин!

24

преди 110 години

преди 8 месеца

Една, че две, че три усилни и паметни години...Боже, за кой ли грях ръце всесилниповдигна ти и нас наказа........................................А то градушка ни удари,а то порой ни мътен влеч,слана попари, засух бешев земята зърно се опече...Климатолог,Яворов, 1910г.

23

Anonim

преди 8 месеца

За да бъдете подготвени -През зимата вали сняг

22

Питам

преди 8 месеца

Какво значи държавата не е подготвена за катаклизмите на времето. Гърция , Турция и САЩ например, подготвени ли са ? Виждаме какво става и там.

21

Абе Бог ни е наказал

преди 8 месеца

Да сме българи

20

Анонимен

преди 8 месеца

,голЕм експерт няма що. А за изчезващите в малка тръба реки? Засипването на дерета с пръст? Сечта на поразия? Подкопаването ба мостове? Държавата не била подготвена. Коя държава? Защото нашата свърши преди години и сега сме долна колония на дъндита- бандита

19

Juzhni Vetar

преди 8 месеца

19 Ами много ясно че се крадът пари и там има мафия и е силна и така но все пак остават пари да се направи нещо имат някакво съзнание за разлика от българските хюм нета които са ни управлявали от 44та до днес!