81

Кой не е доволен ?

преди 7 месеца

Профисионалните гимназии, които са тъпкани с всякаква ***, източват системата, непбразованите им ученици обиколиха хотелите в България и Европа по разни програми. В същото време МГ-та, езикови гимназии, къето е цвета на нацията получавата едно потупване по рамото че са в топ училище а учителите им са с най-ниски заплати без ниаккви пари по проекти.

80

Анонимен

преди 8 месеца

В форума е пълно с безделници , които не внасят 1 лев в държавата , но все заплатите са им малки .

79

Някой

преди 8 месеца

Ние също не сме доволни от тях! Да си знаят!

78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 66, а какво ще кажеш за онзи, който под всяка статия мрънка колко пари вземали ИТтата? Или за него си затваряш очите?

77

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 75, на теб ти липсват всички 12 години образование. В университет не си бил. Не и с този правопис. Потресаващо неграмотен си!

76

Анонимен

преди 8 месеца

и аз искам да съм даскал по физическо за 5 бинки ;)

75

Анонимен 8

преди 8 месеца

Учителите заслужават по високи доходи и не само всички българи заслужават по високи доходи

74

Люк

преди 8 месеца

Защо баба Такева и компания излъгаха за прекатегоризация на учителския труд!

73

Анонимен

преди 8 месеца

За силна икономика трябват високи заплати за всички, вкл. и за учителите. Би трябвало средната учителска заплата през 2023 да е около 10000 лева, но не е. .

72

Анонимен

преди 8 месеца

1700 лева щеше да сега минималната заплата, ако ГЕРБ не бяха завзели властта през 2009 година, а не това да е сега бъдещата начална заплата на млад учител.

71

Да допълня...

преди 8 месеца

Де да бяха само учителите. Ами лекарите ?Ами депутатите ?

70

Анонимен

преди 8 месеца

Ами то почти на всички заплатите трябва да се удвоят и утроят, както и пенсиите на пенсионерите. Ако продължаваме с евтиния човешки труд, все ще си бъдем на опашката в ЕС, далеч след останалите.

69

Анонимен

преди 8 месеца

трябва поне 3 к нето заплта за млад учител, под 40г, ако е над сори ... 2к за да преподават и 1к за да са звероукротители на зле възпитаните деца, тажно но факт. липсват им първите 7 до 18 г възпитание на децата.

68

Анонимен

преди 8 месеца

А от качеството на работата си доволни ли са?

67

Бъдещ учител.

преди 8 месеца

Всеки втори многоооо разбира от политика, медицина и учителство!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Тези хрантутници отиват в осем на работа и в 11 са си тръгнали. Имат 3 месеца платена отпуска, в която забравят по кой предмет преподават. Като не са доволни да започват в частния сектор. Да видят как трябва да си достъпен 24/7 и с 20 дни отпуск, в който пак ти звънят.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана с бачкаторите с 1000 евро месечен доход, защо замлъкнаха? Дайте да видим още от безграничната ви омраза и неизчерпаема злоба. Можете и още. Мъж на 40-50 години с 2000 лева заплата е окъ.сляк и непрокопсаник, пък вие си мрънкайте колкото си искате.

64

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 77 Би ли обяснил малко повече за тоя всемогъщ AI, дето само за него говориш. Аз съм неуко парче, рАботя в цех за пластмаси, не ги разбирам тия новите мурафети.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде да се засрамят малко начинаещите даскали (голяма част от тях силно недоучени). 1700 лева е доцентската заплата в повечето български ВУ.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Хехе, аз пък с шлайфа точа и режа всичко. И боядисвам вратите с компресор и пръскалка. И от арматура разбирам. А...да не забравя. Сам си инсталирах рутера и втори рутъ като екстендър. Ама не съм взел да се хваля. Кво ми се прааскаш програмистче?! Че си много умно и незаменимо ли?! Всеки тъъпак може да изкара 2 годишен курс в софтунито и да се научи да Коди. Можещите и знаещите са 10 процента. Другото сте талаш, абсолютна маса, която великият АI вече почна да сгазва.