209

3M

преди 9 месеца

аз съм против изкукали комунистически бабички да влияят на моето бъдещи и бъдещето на децата ни

208

гост

преди 9 месеца

Браво г-жо Робева! Достойна позиция !

207

Грую

преди 9 месеца

Нешенце, против войната да не рече - Русия да напада и трепе, пък Украйна да търпи и да брои труповете, а? Русоробска и всъщност войнолюбска позиция, лицемерно скрита зад псведо хуманизъм!

206

Руска поодлога

преди 9 месеца

Тази физкултурничка Нешка Робева е на всяка манджа мерудия. Тя от всичко разбира и за всичко ни дава акъл - за политика, за икономика, за изкуство, за философия и селско стопанство. А тя просто е завършила физкултура и това, че беше метреса на Светлин Русев не я прави заслужила за културата и политиката.

205

Анонимен

преди 9 месеца

и аз съм против войната но русия разпалва постоянно войни в Европа

204

РОБ Робеяа

преди 9 месеца

Ами като си против войната не разбрах тогава дали си против Путин бе кой започна войната какъв Мир искаш.. искате Украйна да си даде териториите на Русия за да има мир А ако Турция вземи пловдивска област ще я дадете ли предатели ..

203

Анонимен

преди 9 месеца

Из учебника за началници: човек не може да поправи себе си. Затова Нешка Робева възпитава подчинените си да правят шпагат и да възхваляват шпагата на олимписките игри!

202

Дето вдява всичко

преди 9 месеца

До Анонимен: А ти кой си да вдяваш всичко и да даваш съвети на други хора в какви кръжоци да да участват?

201

Анонимен

преди 9 месеца

Баба Нешка да отвори един пенсионерски кръжок и да се изявява там, за политика. Освен от художествена гимнастика, Нешка започна много да вдява и от световна политика. То не е, като доматите в двора й насело. Друго ще да е.

200

Анонимен

преди 9 месеца

Нешка Робева - Невероятните приключения на Нешка Робева... Беше топъл слънчев слетобед и това донякъде оправи настроението на Нешка щом излезе от Министрството на Физическото възпитание и спорта. Запъти се с колата на Черното Море. Легна върху пясъка и изведнъж ...Гръм! Буря! Торнадо! Изправи се с двете си сукални гърди и започна да прави МАГИИ! Спри Торнадо, Спри!... и в мойта пещера се успокой! Торнадото се усмихна, влезе в нея и се успокой и спря да Руши Хотелите и Сараите на КомунАллаха!

199

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Борисов, Радев и Правителството. Изкозируваха на СултанКомун Путин и бутайки морето от ляво на дясно и обратно, спряха Бурите и Торнадото по Българското Черноморие да руши Руските Хотели и Сараите на Ахмед Доган! Браво! Машаала на КомунАллаха!

198

Анонимен

преди 9 месеца

кажи го на нападащия мутин , ***!!!

197

Анонимен

преди 9 месеца

НАЧИ НЕШКЕ- ХВАЩАШ БАДЖО И ПЛЕШИВКА ЗА РЪКА, ЗАСТАВАТЕ СРЕЩУ РУСКАТА АРМИЯ КОЯТО СТРЕЛЯ, УБИВА И РУШИ- МАХАТЕ МИРОЛЮБИВО С РЪКА И ГОВОРИТЕ ПАК МИРОЛЮБИВО/МИРОЛЮБИВОТО И ТИХО ГОВОРЕНЕ Е МНОГО ВАЖНО/- НИЕ СМЕ ПРОТИВ ВОЙНАТА, СПРЕТЕ ВОЙНАТА- ТОВА ГО ПРАВИТЕ ДОКАТО ВИ УТР...Т- АМИ СКЪПА НЕШКЕ ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА КОГАТО СРЕЩУ АРМИЯТА НА ЗЛОТО ИЗЛЕЗЕШ И МААШ ТЕ ЗАТОВА БЛИНКЕН ДАДЕ НА ЗАЛЕНСКИ 1 МИЛИАРД ДЛ И ОРЪЖИЕ. Е НИЩО ПОНЕ НА ПРАКТИКА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЕФЕКТА ДЪНИНГ/КРЮГЕР- НЕ ОСЪЗНАВАШ КОЛКО СИ Т Ъ П

196

САТАНА

преди 9 месеца

А пък аз съм и кво правим?!.

195

Анонимен

преди 9 месеца

АНТИХРИСТА ПУТИН УНИЩОЖАВА ПРАВОСЛАВНИЯ СВЯТ С БЕЗУМНАТА СИ ВОЙНА И ТАЗИ НЕШКА ДА СЕ ОБЪРНЕ ПЪРВО КЪМ САТАНАТА В КРЕМЪЛ

194

Анонимен

преди 9 месеца

Как ще се разберат тези два народа, г-жо Робева, като единия иска да се развива, а другия иска да владее и да командва? Какво направиха руснаците в последните 30 години? Къде им са младите, технологиите, пътищата? Вие цял живот сте били на държавна издръжка и за това не можете да си проумеете, колко вреден е путинизма за украйнците и руснаците. Американите може да не ги харесвате, но в последните години ч

193

Грозната истина

преди 9 месеца

Всеки нормален човек е за мир. Разликата е че ние си представяме мира с изтегляне на окупаторите, а копейките си представят пълно окупиране на Украйна

192

недей,така

преди 9 месеца

българите са обединени около краденето,парите и лесния живот,от това по-голямо обединение няма

191

Учуден

преди 9 месеца

Т,ъпа изкукала БСПарска баба!!Толкова е прозда,че ако го осъзнае,ще отиде да се хвърли от някоя скала в дерето!!Като си за мир,върви и го кажи на идолът си П,ткин,да видим дали ще те погледне въобще и дали ще разбере коя си и с какви пучи масали ще му се натягаш?!Не си никоя да говориш от името на всички българи и да сочиш с червен окървавен БКП пръст законно избраният военен министър на България!!За мен пък Тагарев е номер 1!Кротък,интелигентен и волеви мъж,от каквито БГ има нужда,но липсват!!

190

Анонимен

преди 9 месеца

Тази жена е от такъв род, че утре ако Русия започне да избива български граждани, нейните съграждани. То тя ще изпитва удоволствие от това и дори, ще избива и тя своите. Като онази Гундяевата от Възраждане, която плашеше българите с високоточковите самолети на теористите. Как пък няма в България достойни българи. Дсотойни личности бе! Като поляците да защитават своя народ и държава! Срам ме е хора, като Нешка Робева.