157

МА

преди 8 месеца

България винаги е била с Германия и винаги трябва да бъде.

156

Анонимен

преди 8 месеца

укроворшингтонските слуги ще оцапаот и този празник- докладчика им каза че русофилска партия от пловдив била против съединението - абе ид-и-от-и антибългарски нали впловдиве осъществено без намеса на нито един човек от княжеството - до кога ще тровите народа- подготвено е в голяма конаре което днес се казва съединение- от там тръгва от русофилската партия

155

Анонимен

преди 8 месеца

До 132....Абе ти не разбра ли че похода на мира минава през Донбас Ходи там си провеждай похода на мира.Дамо гледай украинските войници да не те гепнат.Че ....ще ти цепнат.

154

Анонимен

преди 8 месеца

До 140....Защо не си хванеш влака за ,,мирна " Русия и не си проведеш там ,,похода на мира".И кажи му на Путин от мое име , че и аз идвам.С украинските войски.

153

Анонимен

преди 8 месеца

Честит празник. Спомняйте си и Захари Стоянов и поп Антон.

152

Главанак

преди 8 месеца

Какво съединение, какъв празник, като българите са тотално разединени, и ще бъдат такива. Дано има някой спортист да отсрами България! И дано да няма никога, ама никога такива, като онзи бивш премиер, управлявал страната 12 години, който тотално раздели народа!

151

Анонимен

преди 8 месеца

Един от най-черните дни за руските окупатори и поробители на България. Поставя началото на края на задунайската им губерния "Княжество България".

150

До Народът е обедине

преди 8 месеца

Един народ който не може да разбере че да караш пиян и дрогиран май не е добра идея и да трепеш жена си щот така си преценил май също не е добра идея, не е подготвен да си рашава проблемите с реферндум, такива каши ще забъркаме че...

149

Анонимен

преди 8 месеца

какво съединение? Ако великите сили ще видите съединение на суково лято, но да се престорим на важни. Кой ви брои за хора

148

ЬЬЬ

преди 8 месеца

6 септември-датата,която трябва да бъде обявена за всеобщ национален празник. На 3 март русия с останалите велики сили е била за разделянето на България на две и против една обединена държава.Ето защо 3 март не трябва да бъде национален празник.Той не обединява а разделя хората и това само носи вреди и противопоставяне.

147

Анонимен

преди 8 месеца

Време е за поход за мир! Бабите се обездвижиха!

146

Анонимен

преди 8 месеца

Поздрав от Пресцентъра на партия Продължаваме Ротацията: "На днешния славен ден празнуваме..ъъъ..бая години от сглобката между Княжество България и Изт.Румелия, по време на което Изт.Румелия ротационно избира да се ротира в Княжеството.Отбелязваме, че тази сглобка е станала без Русия, и предлагаме нов национален девиз: "Сглобката прави силата"!Предлагаме общонародно поднасяне на цветя пред свещения за партията ни парапет днес". Редактирано от старши партиен комисар - Лена Парапеткова-Бориславова

145

Анонимен

преди 8 месеца

Правителството на Денков е имало проект и за отмяна и на 6-ти септември, както и за демонтажа на паметника на Съединението в Пловдив!

144

Анонимен 11

преди 8 месеца

148,защо занимаваш аудиторията с един наркома,може,за нова година,да го посетиш,в бункера му,и заедно да смъркате,от белото.

143

Пресцентър ОПГ Герб

преди 8 месеца

Поздрав от Пресцентъра на Организирана Партийна Групировка - ОПГ ГЕРБ: "На днешния ден преди мноо години(така ме учила майка ми), наш'те предци притиснати от действителността избират да се коалират с Княжеството, разбира се без да обиждат Турция и Русия и прадедите на нашия любим съсед Ердоган.Подобно на тях и на нас ни се налага да се коалираме в името на наш'та родина. В името на България се навеждаме отзад." Редактирано от депутат-член в сянка на ОПГ ГЕРБ Боко Тиквоеф Чекмеджанов

142

Анонимен

преди 8 месеца

Така ти се иска да няма държави, национален предател такъв! Ти празнувай в Анадола!

141

Анонимен

преди 8 месеца

В момента нямаме граници , ние сме в една обща държава ЕС, какво празнуваме , само колкото да се отчетем пред наивниците, народни държави няма в сегашния си вид на полуострова европа

140

Евромайдан

преди 8 месеца

До: Българин На връх Нова Година на 31-ви декември няма да гледам този зелен чорап да ми държи патетични кухи речи! Ще си превключа телевизора на украинската телевизия, да гледам президента Владимир Зеленски! И без това ще посрещаме заедно Нова Година - часовото време в Киев е същото като нашето в София!А и без друго дотогава Украинските Въоръжени Сили планират вече да са освободили полуостров Крим от руска окупация, та Радев не знам какви ще ги дpънка!

139

Поход за суверенитет

преди 8 месеца

Довечера има Поход за Мир и Суверенитет! В София е от 17:00 пред НДК! Който има възможност - да покаже на тр*ловете тук има или няма обединение ;) Дори стъкмистиките доказват, че по КЛЮЧОВИТЕ теми СМАЗВАЩОТО мнозинство от народа (което значи НАРОДЪТ) е на едно и също мнение! То противоречи на нашите СЛУЖИТЕЛИ (НЕ "УПРАВЛЯВАЩИ" - няма как служител да е началник) и те нарушават Конституцията (цялата власт произтича от народа) като не се съобразяват! Тр*ловете опитват да вкарат спор, няма да стане!

138

Евромайдан

преди 8 месеца

До: Историк Съгласен на 100%! Ако ще има референдум, той да е за тези две дати - трети март го задраскваме! Може да остане само като официален празник, но не и национален!Като ни го натресоха тихомълком трети март, имаше ли тогава референдум, че сега да искат?!