137

цигания

преди 4 месеца

Напишете в търсачката българска панелка да видите какво гето е...

136

Анонимен

преди 9 месеца

Статията е манипулация и не се отнася ,за България.Преведена е и е сложено заглавие с пряк контекст и за България.Никъде в статията няма данни за България а надеждите са че банките ще свалят лихвите НО те казват че скоро няма да го направят

135

Иванов

преди 9 месеца

Какви намаления на цените не става все по скъпо а банките продължават да си измислят нови такси да богатеят

134

Анонимен

преди 9 месеца

Ле, ле мале какви са тия брокери, дет ме барат за унуй нещо и искат да ме вкарват в тия бункери горе на снимката и да им плащам затова, че искат да ме барат в тия бункери за унуй нещо?

133

Анонимен

преди 9 месеца

Очаква се отрезвяване. Банките надуха цените безконтролно по целия свят. Сега хората като спрат да плащат ще има отрезвяване.

132

До този, който

преди 9 месеца

се вайка за хилядите квадратни метри офис площи, които ще да останат празни. Ами нека да инициира настаняване в тях на нуждаещи се от жилища, които да плащат на собственика нормиран наем като за общинско жилище. В София можеш да получиш общинско жилище само ако за него няма кандидат ром, затова инициаторът ще получи гласовете на всички роми, ако се кандидатира за столичен кмет. Ще обере и симпатиите на останалите, които ще злорадстват:"Хак им е на собствениците, нека имат роми за наематели!"

131

Анонимен

преди 9 месеца

тва видиш ли брокер само с камъни до убиваната

130

Анонимен

преди 9 месеца

тва от брокера по голям измамник няма в целия свят

129

Анонимен

преди 9 месеца

"Китай не налива пари никъде - единствено изкупува дълг на САЩ," - Евкивалент 400 000 000 000 за развитието на полупроводници не е точно "никъде".Само да кажа - Китай вече имат работещи 7 нм процесори в телефоните. Общо взето, всичко под 16 ти върши добра работа за разработка на ИИ, а падне ли под 8, започват да ставата луориите.

128

Голям шаран, умен

преди 9 месеца

Да кажа само и на всички останали шарани, в езерото квадратите са безплатни. Само внимавайте за въдици.

127

Голям шаран, умен

преди 9 месеца

Опичайте си акъла. От всеки ъгъл дебнат измамници. Не вярвайте на всичко което четете. Ето, аз всеки път когато видя подобна статия, веднага отивам да тегля заем от банка и после купувам панелка, да не ме изпревари друг и да не свършат. Не гледам нито лихви, нито цени. Голям шаран съм и сега ми е трудно да преброя колко апартамента съм купил. Айде със здраве, скачам обратно в езерото да плувам на воля.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Двустайна панделка барабар с старото обзавеждане да се харчи за милион и половина смехотворци измислени копуваите сега е звездния ви момент да се набалбукате яката.

125

Име

преди 9 месеца

Част от икономиката ни е износ на стоки ... и гастарбайтери ... за европа. Познайте какво ще стане, като започне криза там. Вече четох за поне няколко затворени или работещи на намален капацитет фабрики за тухли в германия. И брутален спад на новите строежи, карат само на довършване на започнати сгради. Нищо, че и там брокери се опитват да зомбират хората с голямо търсене на жилища... Правете си сметката какво ни чака

124

бл.134 в Zап. парк

преди 9 месеца

Само такива ,който всеки ден уж залавят по магистралите , незаконно влезли , да ви живеят в скапаните апартаменти .

123

Име

преди 9 месеца

Иначе познавам поне няколко смейства с по два апартамента, едните даже не го дават под наем, стои празен. При положение, че у нас малко хора живеят под наем, и едно 80% имат собствени жилища, не виждам откъде идва и ще идва това огромно търсене на жилища. В германия последната година заради войната са дошли над един милион украинци, но цените се задържат и спадат. При нас всичко бяга навън и се топим. Препоръчвам ви статията Експерт: Не купувайте жилища сега, цената им ще пада в новините.бг

122

Име

преди 9 месеца

До Анонимен Еми през 2008 докато западна европа и сащ са били в криза, в китай са били във възход, растеж на икономиката и т н. И много държави са решили част от проблемите си, чрез износ към китай, това е омекотило кризата тогава, и тя не беше толкова дълга и тежка. Но сега в китай имат също огромен балон и криза и не могат да спасят другите с обикновено наливане на пари... Този път кризата ще обхване много повече държави едновременно и може да е много по тежка от 2008 г....

121

Иван

преди 9 месеца

В моментна в Щатите пазарът на недвижими имоти е напълно замръзнал. Лихвите по ипотеки са в размер на 6-8%, а лихвите по депозити стигат до 5% в някой банки. Очаквам в следващите 24 месеца същото да се случи и ори нас. Трябва да си напълнено невменяем в момента да купиш имот на зелено с цел "инвестиция" при тези цени и тази несигурност на пазара. Ако имате свободни пари, бих препоръчал да изчакате няколко месеца - със сигурност ще се появят по-добри оферти!

120

Анонимен

преди 9 месеца

НСИ ДАВА ОТГОВОР НА ВСИЧКО ПИСАНО ПО ГОРЕ- ЗА ВАРНА И СОФИЯ СЪОТНОШЕНИЕ ИМОТ /ЖИТЕЛ- 1.2% НЕКА ВСЕКИ САМ ДА СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА, БАНКИТЕ СА ПЪЛНИ С ИМОТИ И НЯМА КАК ДА СИ ВЪРНАТ ДАДЕНИТЕ КРЕДИТИ ДВА, ТРИ ПЪТИ ОТГОРЕ.

119

Димби Провадия

преди 9 месеца

когато ми е мнооооооооооого скучно : влизам в сайта на ДНЕС.БГ , смяяях , смяяях , смяяяяяяях , насМивам си се едно хубаво и си лягам :)

118

Финансист

преди 9 месеца

Това за ръста в цените на жилищата, имотите и лихвите за ипотики, кредити и лизинги е ясно. Интересува ме кога ше има ръст на лихвите за депозитите. Знам, че това не зависи от брокерите, а от гуверньора им на БНБ, но все пак, и те са участници на финансовите пазари. Честит бюджет за 2923 г., в който няма пари, а само цифрички.