87

До Иванчо

преди 8 месеца

Те сега ще се плюнчат срещу работодателите - колко са алчни , стиснати , колко много експлоатирали служителите работещи дистанционно . Масово фирмите плащат разходите на работещите дистанционно - ток , консумативи , интернет , телефони и други. Изостанала страна сме с изостанали управници. Старо и закостеняло мислене , даже и при по младите.

86

Иванчо

преди 8 месеца

Работодатели и служители измислиха нещо много ценно - дистанционната работа. Сега синдикалните дейци ще го ликвидират лека полека. Ще насъскват едните срещу другите . Въпроса е защо го правят ? Каква им е ползата на синдикалните борци ? Май някой е възложил да се наемат празните офиси.

85

Счетоводител

преди 8 месеца

Дистанционната работа дава нещо много ценно за служителя и работника и техния шеф - СВОБОДА. Свободния човек обаче е опасен и неудобен за властта която желае да контролира всеки и всичко. Така ли е по Европа ?Германия : За 3 часа се сдобивате с легална форма за практикуване на десетки професий. Малко доходи -Нула данъци. Без да имате фирма или да сте на трудов договор. ИНТЕРЕСНО. Защо го няма това в България ? Направете си сами проучване за други европейски страни .

84

Счетоводител

преди 8 месеца

Добре дошли в джаза на всички работници и служители работещи дистанционно. Сега ще разберете какво е административна тежест , наложена от умни политици с мъдрите съвети на синдикалисти . Ще пишете яко документи. Ще се наложи или да четете много закони или да си платите на адвокат или счет.Ако случайно нещо пропуснете ще ви спукат от глоби и вас и вашия шеф. И това ще е така докато вие и вашия шеф се откажете сами от дистанционната форма на работа която е изгодна и за двете страни.

83

Гошо

преди 8 месеца

Да допълня ,билета за метрото е подарък от фирмата за " пав ти път"

82

Гошо

преди 8 месеца

До Работодател;42; Колкото и да им обясняваш ,че реално е заради трудовото законодателство ,никой не иска и да те чуе камоли да те разбере Е заради това яз пряко не наемам никой или си прави собствена фирма и сключва договор или си работи в друга фирма която пак има договор с моята До гуша ми бяха дошли разни тълкуватели на трудови права и осигуровки Сега всеки си бачка и нито мрънка нито ми се обяснява Парите са толкова работата е толкова които нещо не е съгласен да хваща метрото за термина 2

81

Анонимен

преди 8 месеца

Ще бъде забавно описваш дома си за зимния сезон и естествено допълнително банко все пак е ски сезона, трябва да опишете всички хотели там, защото не се знае къде ще бъдеш резервиран, за летния сезон правиш опис на черноморието и на вилата си, разбира се Гърция и Турция, както и евентуално кои държави мечтаете да посетите през живота и възможни хотели там.и разбира всички възможни роднини.В общи линии допълнителния анекс ще е от порядъка на 1000 страници минимум до десет хиляди страници.

80

Аз

преди 8 месеца

Предлагам да закрием синдикатите - както се вижда, файда пт тях няма.

79

Анонимен

преди 8 месеца

България цъфнала и вързала, с какви глупости ни занимават

78

Анонимен

преди 8 месеца

До 68у Ами така ще е... Нали знаеш, че по форумите всички сте притежатели на бизнеси и две ферарита. Кво работиш за себе си? Компаньонка фрийлансер?

77

граничар с куче

преди 8 месеца

открити листове като при бай Тошо ще има ли?

76

Анонимен

преди 8 месеца

хаха, аз цяло лято работя от Гърция, условията са ми идеални :) Ако искат РЗИ да ме проверяват да заповядат, имам легла по 20 евро нощувката :)

75

Анонимен

преди 8 месеца

По-добре е безработен като гледаме отстрани какви лойна прават часниците.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Това е по-зле и от феодализма. Явно целта е да няма дистанционна и се ликвидира защото 90 % от народа ще иска. Работодатели също не дават отделни кабинети в офисите, няма стол за храна и е пълна мизеря а държавата се прави че не вожда и дупетати гласуват за фирмажии.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Скъпите офиси , хиляди квадратни метри в София седят празни няма кой да ги вземе..

72

Анонимен

преди 8 месеца

За мотиката не е проблем от къде и кога ше почнеш работа.

71

Пешо

преди 8 месеца

Е като заработвам допълнително в онлифенс, на работното място ще е малко неудобно. Но ако ПП така решат, какво да се прави...

70

Кире

преди 8 месеца

От сутрин до вечер само глупоости в този парламент. Когато всички идваха в София-проблем. Когато си тръгнаха-проблем. Абе няма угодия. А и тия новите политици сега като са взели кинти от строителите и се чудят как да им угодят.

69

Анонимен

преди 8 месеца

До Ами така ще е... - Нали някой работи за теб? Или имаш бизнес, който се нуждае само от шеф? Пожелавам ти всичките ти работници/служители да те напуснат и да не можеш да си намериш. С такова мислене и поведение си го заслужаваш отвсякъде.

68

Смех...

преди 8 месеца

..."руското крепостничество"--СЕ ЗАВРЪЩА ЗА ДА ИМА СИГУРНИ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА"!!!