69

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да поработят над ПР-а украинците. На заседания в Европа на снимките приличат на мутри в кафене около градинката Кристал. Другите са с костюми, спазващи етикета, от другата страна са украинците с тениски, суичъри и анцузи. Подстригани късо и брадясали. Разбрахме, че сте във война, но те и америкаците не са спирали да воюват, обаче си спазват етикета и си постигат целите с финес. Никога не изглеждат като сбирщина бивши спортисти с бизнес идеи.

68

Укропитеци

преди 8 месеца

Умеров е заклет нацист подкрепящ идеологията за чиста арийска раса готов да унищожи Европа по заръка на хамериканците(също фашисти) колко по бързо изчезне измислената държава укройна със населението и толко по бързо ще настъпи мир и благоденствие във Европа!!!

67

Кравар мучи на луна

преди 8 месеца

Укротатарите, Крим беще анексиран от Окрайна за известно време..толкова ли сте к0хи, че трябва да ви го набият в канчето по трудният начин.

66

Анонимен

преди 8 месеца

Радев е велика личност!!!

65

Символично

преди 8 месеца

Умерь на руски означана умрял..

64

82-ОМБР

преди 8 месеца

Платен или не,истината притежава несъизмерна сила,тази своя сила тя черпи от вечноста си

63

До 82-ОМБР

преди 8 месеца

Изчезни бе платен

62

Анонимен

преди 8 месеца

Явно укрите са на свършваме и сега се надяваме на малкото останали кримски татари!

61

82-ОМБР

преди 8 месеца

Радев е най-позорния президент от новата ни история! Той е против всеки,който не е съгласен с неговата гледна точка,постоянно превишава конституционните си права и разделя обществото. Пристанище Росенец не е руска губерния! И Радев няма никакво право да съди решение на правителството по този икономически за българите въпрос!

60

82-ОМБР

преди 8 месеца

Бързаш с капитулацията на Украйна! Още много руснаци ще умрат и осакатеят,а самата Русия ще обеднява с всеки изминал ден война!

59

82-ОМБР

преди 8 месеца

Тиквата е тиква,но никой не може да оспори лидерскити му качества(печели избори 11 пъти,дори такива организирани и проведени от ляво правителство) нещо което на Радев липсва. Факта,че в колуарите на Евро парламента никой от големите Евро лидери не го подминаваше,а спираше да го поздрави,и разговаря с него.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Ами този който ще се подпише на салфетката с капитулацията на Украйна...на салфетката ще има чертички които ще показват колко ще получат Полша, Румъния, Унгария и Русия

57

Анонимен

преди 8 месеца

до 57 Ти нещо не разбра идеята??? Тиквата казваше за Радев че е един проооост летец. Тикквата бе, който ни беше министър председател, иначе пожарникар. Пожарникар ни управляваше 12 години, а ти за летеца Радев си се захванал? Кой повече е учил? Тиквата ли или Радев? Тиквата ни управлява и сега. Един пожарникар. Усети ли ми идеята?

56

Анонимен

преди 8 месеца

Той е американски възпитаник, така че няма никакво значение дали разбира от отбраната. Украйна участва във войната само с войници, а решенията се взимат от САЩ. Дори Зеленски няма никакво участие в отбраната на Украйна, защото неговата роля е да се показва по телевизията.

55

Бр. До 50

преди 8 месеца

И да е космонавт и то най- добрият - тжва не го прави добър Президент, даже не и среден. Едните качества нямат нищо оцщо с другите нужни качества да бъдеш успешен президент!

54

Психолог

преди 8 месеца

Икономист и финансист за министър на Отбраната?!??? Не ми изглежда нормално.

53

Галя от посолството

преди 8 месеца

Прецакаха се. Можеха да вземат Тагарев безплатно.

52

Анонимен

преди 8 месеца

до 54 Именно, чоджум!

51

Анонимен

преди 8 месеца

до 51 Ми Тиквата с пожарникарския шлaнг да го направим порноактьор викам?

50

Анонимен

преди 8 месеца

Баба Яга дето лети само с една метла да я напраим вицепрезидентин!