59

Анонимен

преди 8 месеца

Какви развлечения , ходих само на море за 5 дни . На ресторант не ходя . Ходи ми се в чужбина .

58

ЧСИ

преди 8 месеца

Чета и се радвам с сълзи от Виена как всички скъсаняци сте забогатели снощи. Хайде, сега да си платите вноските по бързите кредити, кредитните карти и заемите щото ако ви запукам лечението ми е мноо ефективно и скъпо ,а за вас то минава през кашона на улицата и изтупване ви като брашниви чували ,но лошото че и жената и децата и цялата ви рода потънаха

57

Сухайте Дупата

преди 8 месеца

Русия е петата най-мощна икономика в света, скоро ще стане и първата, заплатите там започват от 10 хиляди рубли. Аз и тъст ми решихме да си одмениме спестяванията, които имаме в левове - в рубли. Имаме и един имот непродаден, като го продадем и него ще го обърнем в рубли. Защото после ще ми се превалутират без такса, когато минем на БРИКСКОЙН. Може да изглеждам залупен, но съм си изпипал нещата по конец.

56

Рендету

преди 8 месеца

Градските Автобуси, Тролеи и Трамваи считат ли се за разход "Пътуване"!?

55

До 57

преди 8 месеца

Я по-полека с ВПН-а, ц ървулакис. Хората не са го измислили да цъкаш минуси и да пишеш пр остотии в новинарски форуми. Ама то такива като тебе умници как да го разберат.

54

Факт

преди 8 месеца

Русофилите са най-големите лъжци, подлеци и комплексapи... Прочетете няколко от коментарите им и ще получите потвърждение на това което твърдя.

53

До 55

преди 8 месеца

Много си прав.

52

Анонимен

преди 8 месеца

До54.Обаче дядо ти и баба ти посрещаха Червената армия със сълзи на очи 1945.После им дадоха жилище и работа и образование.Добре си живееха през соца и те ли са мизерници?Защото нали всички които харесват Русия са мизерници по твоите думи?

51

Анонимен

преди 8 месеца

Викаш, чиста случайност е, че най-пропадналите, мизерни, но пък завистливи хора са привърженици на Путин и "Възраждане"? Имам лоши новини за теб, НЕ Е случайност, а закономерност.

50

До 51

преди 8 месеца

Бе много го гледам GL ли е, кво е. Влизам в дилършипа на Мерцедес и казвам, че искам най-големият и скъп СУВ, който имат. По възможност АМГ версия. Хич не гледам цена, нито модел. Не съм програмист, проджект мениджър съм, над програмистките неща съм отдавна. Любовницата ми е програмистка, много способно момиче.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До 49 Така е. Писнало ми е да слушам разни мизерници само да хленчат колко им е зле, все едно някой друг им е виновен и все едно аз някак си трябва да се чувствам зле за тях. Не само това, ами такива като видят, че някой се радва на живота, всячески се опитват да му се изаakat на кефа. Ето, един такъв с номер 50 веднага ти е отговорил.

48

До 50

преди 8 месеца

Няма Mercedes GL 2023. Като собственик на GLE 2022 казвам. А ти си бедняк склададжия с 3к заплата, wannabe програмист с 30к. Иначе програмистите ходим всеки месец на почивка, защото можем да работим от цял свят.

47

До 49

преди 8 месеца

Аз пък ще водя 6-те си деца, жената и любовницата за 7-ми път на море. Събирам ги всичките в моя Мерцедес GL 2023-та година и отпрашваме за частната ми вила в Италия. Истината е, че само душевно болните си мислят, че живеят добре в България. Другите сме си топ.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Дай Боже всекиму! Аз се глася четвърти път да водя децата на море за това лято, преди да са започнали училище. Истината е, че единствено болните, инвалидите и русофилите живеят зле в България в момента. Другите сме си супер.

45

Анонимен

преди 8 месеца

да, да за такива забавления харчат само 10% от населението, богатите, които нищо не работят, тези, които окрадоха България по време на прехода, а сега внуците им са "успели" бизнесмени... с откраднати пари

44

Анонимен

преди 8 месеца

До Духайте супатаЯд те е, че си беден ли? Споко, бягай в руши я щ, и веднага ще станеш богат. Там е толкова могъща икономиката, че парите извират от земата

43

Анонимен

преди 8 месеца

Живея днес , какво ще стане утре само Бог знае !

42

К.Качамаков

преди 8 месеца

Според *** вече трябваше да сем загинали от студ и глад, а то какво излиза - яко сем на вълна и бре дебре курорте.

41

Анонимен

преди 8 месеца

На възраждането му е много гадно от такива новини. Българите харчат както никога до сега в историята си, а копейкаджиите пак мизерстват. Така и не разбраха защо все така се получава и че за тях няма значение кой е на власт. Те просто са си такива.

40

До духайте супата

преди 8 месеца

Браво на Русия! Кога се изнасяш на там?