9

А

преди 8 месеца

Тоя е дал милиони на неграмотници от близка до него фирма за да направят програмите и сега търси топ специалисти за без пари да им посочат грешките и пропуските. Хитрец!

8

Анонимен

преди 8 месеца

"Хакерите" са изпращали "резюмета" и чуека бил вчепетлен ? Защо ги наричате "хакери" е непонятно. Доколкото разбирам хората са специалисти и работят по тая специалност. В противен случай би трябвало вече да сте ги арестували нали така ? "Звучи" интересно за народонаселението, че търсите "хакери", но е удивително глупаво. Особено за министерство. Ясно какви сте и какво можете.

7

От страната

преди 8 месеца

Сглобката на Посолството плаща с нашите пари на всякакви бандити но не и на работещия народ!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Електронния потпис е много скъп и няма смисал от електронното. Интернета съшо постоянно дигат таксата от мобилните и е моношол.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Няма онлайн система за намиране на работа и фирмите са менте. Трябва да се раскарваш в бюро по труда и там се мотат с години.

4

Анонимен

преди 8 месеца

ДА ТА ХАКНА С КИРКАТА У ГЛАВАТА АЗ ТЕБЕ

3

ПорЦелан

преди 8 месеца

Защо трябва да влачиш още някаква глупост? Телефона е достатъчен за идентификация.

2

х

преди 8 месеца

Ох, и тоя ще се упражнява с власт на гърба на държавата. Пичага, и да модернизираш нещо, което не работи, то пак няма да работи. Първо оправете услугите, па после ще мислим за дигитализация

1

Хах

преди 8 месеца

Ама тоя плешивко, вярва ли си, че един истински хакер ще тръгне да издава как точно е открил слабото място на министерските сайтове? Че това си е просто състезание между хакери и програмисти, кой над кого ще надделее!