64

Млад и обречен

преди 8 месеца

А българските пенсионери къде да ходят за по-евтин живот след като се пенсионират със тези смешни добавки наречени ,,пенсии"..???

63

Алито от София

преди 8 месеца

Този доктор ще излезе много щедра душа 500 евра на месец, че у този район хората може къща да си купят за годишния наем от 6000 евра, и не може да и остават само стотина евра от пенсията, що ако е пенсионер по болест, роте крьос плаща голяма част от разходите за потребления, но ако е истина, яко са ги набутали, и то доктор, при тях няма прошка

62

дедо Ташунко

преди 8 месеца

Този Миланов е напипал добра ниша. Дано не е алчен и не започне да им вдига наемите. Тогава няма да им стигат пенсиите за нищо. Според мен 590 евро за селска къща без никакви удобства са доста пари. Миланов е умен хитрец.

61

Американ

преди 8 месеца

До Пенсионер: "страна с чудесен климат" -- Калифорния е с чудесен климат, в Бг е студено повечето време.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Майка за чужди Мащеха за децата си ей това е България Нашите пенсионери след като си платят сметките и лекарствата са на минус

59

Анонимен

преди 8 месеца

Абе хора,онова време от соца няма да се върне,не се заблуждавайте.Сега пак е соц,ама е частен монополът,а не държавен както беше до 1989г.Иначе същите са си на власт,когото и да изберете на избори,все са комунисти,но някои се пишат демократи.Хайде разберете ги тези неща и да вървим напред вече.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Тази статия намеква, че трябва да приемем рублата.

57

Анонимен

преди 8 месеца

До Реалист . . .Хайде стига глупости. Цените в селските кръчми са съвсем нормални. На моето село шкембето е 3 лева, а боб, леща по 2.50. Миш маш, Мусака 5 лева, пълнени чушки като има 2 бр 6 лева, бира 2 лева . За 15 лева не мога да стана от масата. Кюфте, кебапче 1.50 лева

56

Пенсионер

преди 8 месеца

Обичам си България. Прекрасна страна с чудесен климат, в пъти по богата от миналото. Сега сме в ЕС и се развиваме добре , макар и не с темповете с които ни се иска.

55

Струва

преди 8 месеца

Ми се, че деликатно темата не е чак толкова за германските пенсионери.

54

баба Пена

преди 8 месеца

Чудна работа как са се почуствали хора а тукашното население от 6млн не се чувства така

53

Отговор

преди 8 месеца

До Анонимен 52 След 45 години "социалистически възход" сме най бедна държава в ЕС.Това е отговора.

52

Анонимен

преди 8 месеца

да , което казваш за соца е вярно, но пак чакаха , купуваха си жилища /не случайно още от соца 98 процента от населението има някакво жилище , а сега и апартаменти да има пари няма , младите на наеми излизат вече

51

Галя от посолството

преди 8 месеца

В Германия плащах 440 евро квартира, 60кв, балкон, гараж и вградена кухня. Плюс 90 евро режиини на месец. Скоро се обадих на хазито за рождения ден и каза, че вече наема е 850 евро. Не е зле.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Сегашни 10лв са равни на един бай Тошов лев.Ако взиаш 2000лв заплата все едно 200лв Тошови.

49

до Еми

преди 8 месеца

Е хайде стига с тоя соц вече.Беше ограничен строй.Можешеедин апартамент да имаш или една къща.Иначе вила и можеше,но жилище едно и като ти порастнат децата трябва да се разведеш,ако имаш голям двор,за да построиш и за второто дете къща.Чакаше се по 10 години за един москвич.Не даваха да ходиш свободно в чужбина на море,без разрешение от партийния секретар.До Ахтопол с открит лист се ходеше.Диктатура жестока,виц да кажеш за властта и някое ченге обръщаше ревера със значката.Стига соц писна ни!

48

Еми

преди 8 месеца

Вече и ние сме на този хал. Като платим сметките и край с пенсиите и заплатите. Евроатлантическите ценности. При соца оставаха и пари за апартамент за всеки.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Като се пенсионира, се преселва в Занзибар!

46

Моля?

преди 8 месеца

Ток зимата 150 лв., парно само сградна 150-200 лв. без ползване на топлоенергия, хоризонтална инсталация. Топла вода 40 лв. студена вода 30 лв. с пестене, данък сграда и смет над 30 лв. Такса вход 20 лв. Само 500 лв. са елементарни разходи. Да кажем, че са на дърва, но цените се вдигнаха на всички горива и води.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Да харесват България не защото е прекрасна като природа,а защото е бедна.Ето до там ни докараха политиците с алчността си.