19

Румен

преди 8 месеца

Не ми било разширение най ми било разпадане!

18

Гробачов от АДА

преди 8 месеца

ЕССР ще се разпадне като СССР!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Сложили сте ми пет минуса на истинска история която видях в мола снощи по време на дъжда. Написах я да се поучите. Но няма смисъл. Няма кой да се поучи. Петте минуса показват че вече всички са като героините. Харчат чужди пари а дори едно дете не могат да отгледат. Нулево възпитание и държание.

16

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС е страхотна идея, но докато вътре държавите-съюзници не са що-годе равноправни, сиреч да са на сравнително еднакво ниво като развитие и икономическа мощ, тази идея се превръща в "ЕС е новата империя на Германия и Франция". Те диктуват къде какво става, другите членки само смучат средства без реална тежест в решенията. Всички сме членки, но гласовете не са еднакви. Някои звезди в знамето на ЕС светят по-ярко.

15

Хххх

преди 8 месеца

До 9Турция никога няма да бъде член на ЕС.....тя и не иска вече....тя си харесва някакви вечни преговори коит и гарантират безмитна търговия с еврогейовете те това е....на Турция ЕС за друго не и е нужна....алъш вериша да върви пък дали еврогейсъюза ще го има и дреме на Турция.

14

Хххх

преди 8 месеца

Мдааа като включат Албани и Макядония една силна ЕС ще стане ...мани манисмърди на разпад че се не трае вече..

13

Анонимен

преди 8 месеца

Българското население изчезна. Не знам какво стана с него но българи няма. Имаше българи но преди тридесет години все още имаше. Вече няма. Прросто се огледайте. Вместо да ми слагате минуси. Българи вече няма това са фактите .

12

Анонимен

преди 8 месеца

В съвременното общество всичко е на обратно. Бялото е черно а черното бяло.

11

Рендету

преди 8 месеца

Кво разширяване, бе, ЕС е пред разпадане..., от 3 до 5 години! Спад на икономическият ръст, енегетическа криза, закриване на промишлени сектори, ръст на безработицата, инфлация, нарастваща социална криза... и като "черешка на тортата" - некомпетенти и полуграмотни ръководители, и раздута бюрукрация от същия вид и тип!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Гледах в мола две жени. Едната бяла другата черна детето и то. Тичаха хилеха се беснееха но имаха пари без да са работили детето недохранено недоносено не е за приказване. Купиха си якета и гащеризони. Платиха двеста лева и оставиха тридесет стотинки ресто/бакшиш а бг продавачката се отрепа да им благодари на Ви.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо хубаво не ни чака.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето продавачки по магазините са българки но повечето куповачи са роми. Добре но от къде имат пари да консумират след като нито учат нито работят , една книга не са прочели , даже и деца нямат но имат пари от къде ?!?

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ромски е този евросъюз Евророма е това в България е пълно с роми които нито учат нито работят говорят на ромски по моловете където киснат непрекъснато. В Европа също всеки втори е цветнокож ако мога така да се изрязя. Климатичните промени са вследствие неконтролеруемото нарастване на население което не учи не работи не спазва правила само консумира.

6

Анонимен

преди 8 месеца

А защо да трябва да се разширява ? Кой рече? Или германчугите имат нужда от нови слуги? Или е хубаво пудела на САЩ да се разширява? Не разбирам нуждата от разширяване. Разширяването става с все по-слаби и по-слаби членове. Накрая ще рухне, щото пада общото ниво. Дет се вика Бax тоз съюз, щом и ние сме вътре! Хахаха.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Освен към Турция не виждам на къде може да се разшири ??? От другата страна е Русия и ако тя тръгне да се разширява ще стане трета световна война за жизнено пространство като през ВСВ . От друга страна няма кой да връща дълговете на запада и би било добре да навият някой по пр.с.т народ да са жетрва като нас .

4

Христо Христов

преди 8 месеца

И защо да трябва да се разширява?

3

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС трябва да бъде унищожен и от пепелта му да се създаде нов ЕС, с водещи - страните от централна и източна Европа.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Не могат да приемат 14 г България и Румъния в Шенген, че щели да се разширяват!!!! Ще се разшири двуличието!

1

Гибралтар и Босфора

преди 8 месеца

Да приемат Турция и арабските страни от Северна Африка, и без това западна Европа се напълни с арабели.