21

Малко за политика

преди 8 месеца

Подозирам, че в САЩ Киро ще обещава да платим още някой и друг милиард долари я за самолети, я за бронетехника. Какво да се прави - п'родажникът си остава п'родажник. А на ниското магаревсеки се качва.

20

А Кирил Петков в САЩ

преди 8 месеца

Кирил Петков е отишъл в САЩ, а по нашите медии нито дума за това. Ако в нормална държава лидер на управляваща партия (и то преди избори) отиде на посещение в друга държава, за това най-малкото ще съобщят. И за какво ще говорят и с кого? Не случайно сме слезли на 80-то място по свобода на медиите.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Днес може само с USA из р оди срещи толкова продажен народ няма даже в Африка

18

Дааа!

преди 8 месеца

Тоя се е срещал само с руски олигарси , не с политици.

17

MNENIE

преди 8 месеца

Всички знаем че Строежите на Пътища и Магистрали , в България , са в ръцете на малка група хора наречена Мафия . Единствения човек , който може да пребори тази Мафия е Президента Радев . Та така - Министъра да не се прави на ущипана мома на другия ден .За Критиците - всички виждаме огромните частни хотели , дворци и имения покрай нас .

16

Анонимен

преди 8 месеца

бойко е дувал на Путин

15

Ралица

преди 8 месеца

Цеков къде са онези пари оставени за Хемус от правителството на Борисов Кажи къде отидоха тези милиониИ защо говорите небивалици Борисов беше започнал усилено да строи Хемус Кой и защо сега спира вече 3 год инфраструктурата на България КАКВИ приказки приказвате само

14

Анонимен

преди 8 месеца

БОЙКО БОРИСОВ И МАРИЯ ГАБРИЕЛ РЕДОВНО СЕ СРЕЩАХА С РУСКИ ПОЛИТИЦИ НО ВЕЧЕ НЕ СЕ СРЕЩАТ

13

Анонимен

преди 8 месеца

Айде, още един с тежка амнезия. Като пандемия е. Никой с никой не се е срещал, никой - никой не познава!?!? Хахахахахахаха

12

Анонимен

преди 8 месеца

Никога не казвай никога. Щом Борисов каза, че ако не е вярно - мисирките да му се обадят, значи е вярно. Може да не са били политици, а някои от службите. А щом Борисов го твърди- има доказателства.

11

Майора

преди 8 месеца

Цеков стигс си се оправдавал! А проверката показали ли къдеотидоха 5 млд лв за "Хемус" и защо не ги възстановихте? С непостроения завод за електромобили , неизгоднитедоговори във всяка област? Не случайно сте Партия на празните приказки и провалите!

10

Анонимен

преди 8 месеца

БОЙКО БОРИСОВ Е ИЗВЕСТЕН ЛЪЖЕЦ

9

Анонимен

преди 8 месеца

Цеков,не е ли Цеков свързан с Банско и лифта там преди години,че по оферта на конкурентна цена за строителството на лифта изсякъл боровите гори от плана за опазването им по Натура -2000 и не само по трасето на лифта,а и много по отстрани на лифта,че тогава се вдигаха протести срещу строителството на лифта от някаква фирма със странно название,но се споменаваше Цеков това-Цеков онова,Цеков голяма работа още от тогава и сякаш бе свързано пак с МРРБ по това време.

8

Анонимен

преди 8 месеца

В Европа само Орбан е нормален и неслучайно го интервюират всички телевизии. Когато някой попита нашия за мнението му, ще го почерпим с хляб и сол по стар български обичай.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Аз какво се чудя...той бил от калинките на Плитическа Партия Празни Приказки. Там са ги избирали се хардварци с АйКю задължително под 30.

6

Анонимен

преди 8 месеца

И кво сега ? Да приемем, че срещата с руски политици е нещо лошаво така ли ? И тоя е умен по целътъ глъвъ. Затова и не се е срещал с руски политици. Не е на нивото им.

5

Любо Къдравия

преди 8 месеца

И аз който съм от село също не съм се срещал нито с Путин,нито с руски политици.

4

Аноним

преди 8 месеца

Докога ще стопирате инфраструктурата на цялата държава

3

Анонимен

преди 8 месеца

Айде, още един с тежка амнезия.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Ами това говори много лошо за теб. Ние трябва да поддържаме дипломатически отношения с всички. Виж Ердо какво прави, ама и той седнал на 2 стола, милия. Но за нас е важно да имаме добри отношевия с всички, но ЕС не дава