383

Анонимен

преди 8 месеца

Кои са АНАЛИТИЧНИТЕ - ГЛАГОЛНИТЕ ЕЗИЦИ? Келтски - (Ирландия, Шотландия, Англия) не случайно в Ирландските саги е написано, че първият им Цар е Болг. Етруски - (Италия) Етруските са част от Трако-Пелазките в южната част на Италия, а в Северната са ТракоБелазки. Трако-Пелазките - (България)... Траките в продължение на 15 хилядолетия от п. н. ера придобиват от Пелгари, Белгари или Българи АНАЛИТИЧНИЯ език. Персийски - придобил напълно АНАЛИТИЧНА форма някъде преди 3 хиляди години!

382

Анонимен

преди 8 месеца

Е, прав е Плевнелиев. Радев в момента само руши.

381

Анонимен

преди 8 месеца

Излизат ли ви реклами, сериозно питам.

380

Анонимен

преди 8 месеца

>>> Затова цивилизациите помнещи НАЧАЛОТО с която са наТОРили ВСЕЛЕНАТА не се боят от БЪДЕЩЕТО - имат ИсТОРия - ИЗХОД от ТУНЕЛА. (СИНТЕТИЧНА) = ПАДЕЖНА ГРАМАТИКА в която, ОКОНЧАНИЯТА НА ДУМИТЕ - доопределят ВРЕМЕТО НА СЛУЧВАЩОТО се във ВСЕЛЕНАТА, без да се съобразяват с това кой задвижва ВСЕЛЕНАТА и се мъчат да открият Математическия Алгоритъм Движеш ВСЕЛЕНАТА. Затова варварите забравили НАЧАЛОТО с която е наТОРена ВСЕЛЕНАТА- са крадци на исТОРията и са постояв в тунела без Слънчев Лъч.

379

Анонимен

преди 8 месеца

Крадев е ***!! Но такива съмнения има и за Плювналиев.

378

Анонимен

преди 8 месеца

Думите нямат значение. БОГът, който е Чашата при оформяне на езиците, в който се вливат най-различни думи се нарича ГРАМАТИКА. Тази ГРАМАТИКА е заложена при РАЖДАНЕТО и се помни в УТРОБАТА НА ВСЕЛЕНАТА. Има два вида ГРАМАТИКИ - една която помни началото на ВСЕЛЕНАТА (АНАЛИТИЧНА)=ГЛАГОЛНА - която описва промените във ВРЕМЕТОц, Миналото, Сегашно и предвестява Бъдещето на Вселената, понеже ГЛАГОЛА и неговия Математически Алгоритъм ДВИЖИ ВСЕЛЕНАТА. >>>

377

Анонимен

преди 8 месеца

С хвърляне на лайкучка в атмосферата не става... Българският език ни е дал АНАЛИТИЧНА ГРАМАТИКА за задвижване на ВСЕЛЕНАТА чрез РАЗУМ... "Аз" придвижва Енергия към "Ум" без Емоции.. емоциите са присъщи за лявото Женското Око.. Плевльо.. ти си Мъж.. използувай си Окото на Бог ХОР - дясното око и преглеждай светът чрез ЛОГИКА.... Руснаците искат чрез наша ЛОГИКА да открият ГЛАГОЛА задвижващ ВСЕЛЕНАТА и се ровят в ТОРта на Българската ГРАМАТИКА и не могат да разкодират, понеже не се РАждат с нея!

376

Анонимен

преди 8 месеца

до 389,да,нали този женствения синоптик не ревеше на чужди гробища,и нищо общо няма с посолствоТО :))

375

Анонимен

преди 8 месеца

Едно време бай Тошо предложи на Руснаците да ни приемат като република в така наречения СССР - Стефка, С,Е,Р,Е Сутрин Рано в Колхоза ... но те се Уплашиха, че АНАЛИТИЧНИЯ НИ БЪЛГАРСКИ ГЛАГОЛЕН ЕЗИК Жа им РАЗПЕРЕ ПОТУРИТЕ НА СЛАВЯНСКИЯ СКАЛЪПЕН ПАДЕЖЕН ЕЗИК и се отказаха от нас... ЧРЕЗ ГРАМАТИЧНИТЕ РАЗЛИКИ В ЕЗИЦИТЕ.. техният ПАДЕЖЕН лижещ ИНФОРМАЦИЯТА за алгоритъма в движение във ВСЕЛЕНАТА, оставен от ГОВОРЯЩИЯ ГЛАГОЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

374

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добрия президент,който България е имала. Но,бай *** харесва мъжествени,може да са прости агенти на друга държава и да не ги искат никъде по нормалния свят,но да са с дебел глас,за *** това е мъжествено,възбужда го.

373

Анонимен

преди 8 месеца

Не може да станеш никога такъв какъвто искаш, ти си такъв каквито са били предците ти. Напълно със съгласен, затова Сталин изби и разсели милиони в Гулаг да копат за злато, както и османлиите са го правили. Да се пишеш славянин или турк е форма на защита.. ама ко да праиш... кат не щеш да ставаш Славянски Комсомолец - Гулаг и да копаш Злато, кат не щеш да ставаш Турчин и да гледаш към Мека - Резане на глави ... Вазов има стихотворение за тия работи...

372

Анонимен

преди 8 месеца

В търсачката на youtube напишете: "Журналистка насира Плевнелиев на пресконференция" и ще паднете от смях!

371

Анонимен

преди 8 месеца

За съжаление никога няма да имаме такива велики политици като Путин!

370

нещастна държава

преди 8 месеца

В България политици не е имало и няма да има.

369

Анонимен

преди 8 месеца

Рундьо и е най- нещастният президент на България. По-зле е от нацииста Путин

368

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя дали вече знае кои планини са български или още ги меша нещата. такъв *** не сме имали и не мога да разбера защо журналистите ни занимават с него. Реално него никой не го одобрява.

367

ПОКОВНИКА

преди 8 месеца

Плуевнелиев е най нещастния президент на България.По зле даже от Желев.Не му давайте думата.

366

Анонимен

преди 8 месеца

Защо продължавате да ни дразните с глупостите на това недоразумение?Свършиха ли умните и достойни за показване българи?

365

Мишо

преди 8 месеца

Говорящ червей! О чудо! Веднага да го приберете в зоопарка.....

364

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на Плевнелиев, ясно, точно и кратко, мисля, че ДАНС трябва да се включи, това е подкопаване на държавността с цел лична облага!!!!