443

?

преди 5 месеца

Това зад гърба му е знамето на Lidl, специален магазин-концлагер за анорексици, харесвано и предпочитано от покраинците

442

?

преди 5 месеца

то коментарите са като новия президент, като от форум авиация на дира, тоест >нонсенс

441

Офф ,да се омита

преди 7 месеца

Крадливия по.мак от Гоцеделчевските села ,пак е избягал от кухнята.Вместо да мие чинии и да пере роклите на Деси ,това природно недоразумение се хили невменяемо и фъфли глупости.

440

Вон Клаузевиц

преди 7 месеца

този субект винаги ми е напомнял на разновидност от рода на едноклетъчните.

439

ХоХоХо

преди 7 месеца

Скрий се бе , безгръбначен ***.

438

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 7 месеца

Този беше срам и позор за българския народ и за България и има изключителни заслуги България да се превърне в англо-краварска колония !

437

Бивш Политик

преди 7 месеца

Президентът на една държава трябва да е лицето на държавата пред останалите държави по света.Нашият Президент,се занимава със всичко друго през времето си,но не и със служебните си задължения като президент на своят пост.Радев тръгна да управлява държавата от вътре! Това е в обсолютен разрез със неговите задължения.От както е Президент,единствените политически(вътрешни) проблеми,бяха със криминалното минало на Бойко.Оказа се на всичко отгоре,че Трактора е наредил това ,,сглобка"преавителство.

436

:-)

преди 7 месеца

За коментарите съм тук :-)

435

Анонимен

преди 7 месеца

Кой беше този?

434

Анонимен

преди 7 месеца

Да го попитаме къде е българското знаме зад гърба му?

433

ЖалъкИгнусен

преди 8 месеца

Ако имаше правова и суверена държава,а не англо-краварска и поробена Колония, този жалък човечец вероятно щеше да бъде разследван, осъден и вече щеше да е излежал поне 10 гщодини от доживотната си присъда.

432

Анонимен

преди 8 месеца

Не може да махнете ПП от парламента, защото къщите ви ще горят, не знам какъв е изхода засега, не знам.

431

Анонимен

преди 8 месеца

Махайте вече ***, че миписна!

430

Анонимен

преди 8 месеца

ДУМАТА ........Н .е .л .и ..... е забранена от автомата електронен и не може да се напише името на българската певица ....(Н)(Е)(Л)(И) (П)(Е)(Т)(К)(О)(В)(А)

429

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен, Не ни занимавай с ориенталските си мишления и фантазии! Турците първо да върнат водата на Сирия и Ирак, която откраднаха неотдавна и териториите, които окрадоха от други държави!

428

Анонимен

преди 8 месеца

Напишете в търсачката на youtube - "*** Петкова - Аз и Ти" и ще видите как Българска Амазонка Пеейки търси Свобода от Комунизма ...Пеейки и Яздейки на Кон... Вихрогон!

427

Анонимен

преди 8 месеца

Радев е плашещо неинтелигентен. Мечтата на милиционери и военни пенсионери.

426

Анонимен

преди 8 месеца

Самото същество Радев е нещо извратено: руски льотчик с натовски пагон. Идеологията му е анахронизъм. Действията му са неадекватни на българската визия. Думите му са клишета. Говорът му е пльокащо-съскащо-дъвчещ. Има вид на плюеща камила. Противен тип.

425

Анонимен

преди 8 месеца

Напишете в търсачката на youtube - "Nil Karaibrahimgil - Seviyorum Sevmiyorum (Video) и ще видите как КРАСИВАТА, ПРЕКРАСНА БЪЛГАРСКА ПЕЕ, ПОДСКАЧА и търси ИЗХОД от тоя наложен на АЗИАТСКИТЕ БЪЛГАРИ - изкуствен УГУРО-МОНГОЛСКИ ЕЗИК, а на Балканите Угурското Робство, заменено с Кумънското Робство на Московските Угузи наречено Комунизъм!

424

Анонимен

преди 8 месеца

Радев не е на ниво, но ПП още повече, а ти кой си че да даваш оценки... най-слабият прецедент в историята на България.