164

Антинатовец

преди 9 месеца

Да не би стотиците хиляди че даже и близо милион покойници и те да са се включили отново във войната та имало напредък щото в Украйна армия не остана и се чакат само чужди наемници?И тези фашаги вдигащи бялото знаме и те много напреднаха.За това задължават пресеклите полската граница да се връщат на фронта че няма кой.

163

Анонимен

преди 9 месеца

Западната карта на войната не е мръднала, незнам за какъв напредък става въпрос ама синхронизирайте опорките. в заглавието - Белият дом: Украйна постиигна забележителен напредък, в текста "Въпреки това през последните около 72 часа отбелязахме известен напредък на украинските въоръжени сили по южната линия" даже статията си противоречи

162

Анонимен

преди 9 месеца

До 163Те са мобилизирани ве кау...н прооо.з...най вероятно им се прави освежаващо обучение ...просто не са вкарани на фронта....дори и проооз като теб ще забележи че Русия все още не е преминала в настъпление...само си чака на защитни позиции и отстерлва бройки от украинската армия на които господарите им са казали че на всяка цена трябва да превземат 3 села.

161

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна си играят на "моят дрон е по-добър от твоя". А САЩ нарича това "напредък"....и то "значителен". Те вече и джендърите в САЩ знаят истината за тази война, само либералната пропаганда пищи, ама няма вече кой да слуша....

160

Бавно но славно

преди 9 месеца

Както е казал народът.Мършата се отмирисва трудно , нали е руска все пак

159

Хахахаха

преди 9 месеца

То и този наркоман на снимката се смее на тази новина!! Циркаджий хахаха

158

Анонимен

преди 9 месеца

Провалът на Украйна е наречен "Напредък".

157

Анонимен

преди 9 месеца

Да да 100 метра,докато руснаците Презаредят оръжията! Бе вие съвсем за балами ни вземате а?! Руснаците няма да отстъпят нито педя от това което са завзели! Днес прочетох,щото нашите " платени медии" мълчат умишлено,че в Украйна е нещо страшно! Тълпи от млади Украинци на по 16-17 и 18 годишни Напускат и Направо Бягат от Украйна! Вие " медиите" ,нищо ли Не " знаете"? Ама иначе ни " осведомихте" как руснаците " бягали от мобилизация" ?-:(

156

Анонимен

преди 9 месеца

Е срещу колхозници това не е много трудно да постигнат успехи

155

Анонимен

преди 9 месеца

фалшиви новини

154

Напредва Русия

преди 9 месеца

На донецкото направление руските войски чрез активни действия са подобрили позицията по линията на фронта в района на ​н. Клещеевка, ДНР. Унищожени са над 250 бойци, танк, бойни машини на пехотата, 4 бойни бронирани машини, 2 автомобила, системи за ПВО Стрела-10, 2 самоходни оръдия Krab (Полша), 2 гаубици D-20 и една D-30, както и оръдие М119 (САЩ).

153

Да уточним

преди 9 месеца

"Известен напредък" или "Забележителен напредък"? Или май никакъв.

152

Дерзайте товарищи!

преди 9 месеца

"Любимият" ви Путин, готви.наесен нова мобилизация! Оказа се ,че изпитва остър недостиг на пушечно месо! Така че,не пропускайте другари, чувалите са осигурени още отсега! Ще има за всички!

151

До САТАНАТА

преди 9 месеца

ЕЙ *** ОТКАК Е КАЧЕНА НОВИНАТА НЕ СИ СПРЯЛ ДА СЕ ПЕНИШ. ЛИЧЕН ЖИВОТ НЯМАШ ЛИ СИ ИЛИ ТИ СЕ ПЛАЩА НА КОМЕНТАР? ХВАЩАЙ ПУШКАЛОТО И ОТИВАЙ НА ФРОНТА НАДУПЕН АНГЛОСАКСОНСКИ ТРЕТОПОЛОВЕЦ.

150

Анонимен

преди 9 месеца

Млади мъже, които все още не са достигнали военна възраст, масово напускат Украйна, пишат потребители на социалните мрежи.И така, жителката на Киев, Елена Цисар, напускайки Украйна с влак, видя снимка, която описа в дълъг пост в социалната мрежа:Момчетата си тръгват. Те са още много малки, до 18 години.

149

Верно ри бе?

преди 9 месеца

Кво превзеха ли Москва?!

148

Забележително

преди 9 месеца

Е само низкото ниво на интелигентност и образование на американските ботове!

147

ПЕНКО

преди 9 месеца

НА ТАКЪВ " ГЕРОИЧЕН " НАПЪН БИ МОГЛО ДА ПОМОГНЕ И ЕСПУМИЗАН !?!?

146

На амбразурата

преди 9 месеца

До руските tr0love,скрийте се някъде палячовци,никой не ви брои за хора,жалки колаборанти и предатели!Колкото повече тровите ефира,толкова повече хора настройвате срещу себе си и античовешкия терористичен режим с който се асоциирате!

145

Не може да бъде!

преди 9 месеца

Освободени са два външни ке нефа!!