147

ББ

преди 8 месеца

Народа ни гледаше изумен как газиш Конституцията...3-ти март осакати България...ограбиха я гАспадарите ти от мАсква,всеки мислещ Българин го знае,рашите разделиха България,пУтин началника ти ...мафиот ли е???или самозабравил се убиец на жени и деца когото подкрепяш???картината е прекалено голяма!Българите не са проЗди и имате проблем...ще те забравят...р.б. н убиващ жени и деца...ще забравят и...доган...борисов...стани-шев,първанов...мая и плеядата руски еничари,ограбващи Българите!САЩ е .....

146

Паню Баирски

преди 8 месеца

Жалък руски агент! Папурчо!

145

СМЯХ В ЗАЛАТА!

преди 8 месеца

"Управляващите се готвят да похитят Конституцията." - хленчи човекът който по-рано се оплака че Конституцията му пречела!!!

144

Галя от посолствоТО

преди 8 месеца

Могат - правят го. Не само ще променят празници, с и ще сложат нови : по - цветни, по - шумни, по - неутрални :)

143

Анонимен

преди 8 месеца

НА ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ РОЖБИ НА КРЕМЪЛ В НАЙ ТЕЖКАТА КОВИД ЕПИДЕМИЯ РУНДЕЛ ИЗВЕДЕ ХИЛЯДИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ- НЕГОВИЯТ СЪВЕТНИК ЕЛЕНКО О'БОЖКОВ СПРЯ ТОКА В МЕТРОТО И ПОКРИ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДЕФИНИЦИИ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕСКИ АКТ/ПОТЪРСИ С ГУГЪЛ ИМА И ПРЕВОДАЧ/БЕШЕ ПРИЗНАТ ОТ СЪДА ЗА ПРОТЕСТИРАЛ И ИМАЛ ПРАВО А ПРАВАТА НА ТИЯ В МОТРИСИТЕ ОСТАНАЛИ В ТЪМНОТО НЕПОДВИЖНИ И ТРЕВОЖНИ ТЕ КАКВО- ЩО НЕ ГО ОСЪДИХТЕ ТОЯ ГАНИЙ, А РУНДЕЛА ГО НАПРАВИ ЗАМ МИНИСТЪР ПО ЕНЕРГЕТИКА- ТОЯ РУШИ ДЪРЖАВА

142

Анонимен

преди 8 месеца

Баба ми казваше, че който има брадавица на носа, е лъжец по рождение. Природата така ги белязвала.

141

Алекс

преди 8 месеца

Президентът остана единствената надежда да смаже продажните Шарлатани.Дано да успее.

140

Сата НАТО

преди 8 месеца

До ДИМ..... Трети Март е национален празник от 1991г! Преди това 30 години даже не е бил празник, а е бил забранен от комунистите и тероруснаците "защото възхвалявал руския царски род и бил остатък от българския шовинизъм"!! -----////------ Винаги си е бил празник, макар и не национален. Ти просто си мало умен.

139

Сата НАТО

преди 8 месеца

До ДИМ...... разделя народа от Шипка за пореден път -----////------ Слушай, оли го френе, аз с лакей на Боко Тиквата НИКОГА няма да се обединя, па ти ако искаш си вервай, че някой те разединявал.

138

ДИМ

преди 8 месеца

До 153-154 - ей такива сте всички партиотарчета покрай уша нката!Даже Кирилицата не познавате и не уважавате!Аз мога да ида където си искам, *** твоята душица си е гайска бе меке ренце продажно!През комунизма бащите ви като новобранци редовни ги дънкаха по казрамите в гъзеца! Затова България е единственото място където мъже като не се се виждали много време се посрещат с " Оооо къде ходиш бе, пед ераст"

137

ДОБРЕ ПЛАТЕНИ СМЕ

преди 8 месеца

10 ЮЛИ 2020Г ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ СЪОБЩАВА ЧЕ БГ Е ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА И ТЕ ТОГАВА РУНДЕЛЪТ ВДИГНА ЮМРУК И С МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ИЗВЕДЕ НАРОДА НА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ- АМА НИЕ СМЕ ХИТРИ И БЪРЗО РАЗБРАХМЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ- ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ- СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ- ТА И СЕГА РУНДЬО ДАВАЙ, ЗАПОЧВАЙ ПРОТЕСТИ- ТАМ СМЕ, ЕСЕННОТО МОРЕ Е МНОГО КРАСИВО- ПРОТЕСТИРАМЕ САМО АКО ДОБРЕ НИ ПЛАТЯТ.

136

МОДЕЛЪТ БАДЖАНАК

преди 8 месеца

7 000 ДУШИ ОТ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ СА БИЛЕ СМЕНЕНИ ОТ ПОСЛЕДНОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУНДЕЛА- ТОВА НЕ Е ТИХ ПРЕВРАТ- ТОВА Е МНОГО ГРУБА НАМЕСА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ЗА КОЕТО РУНДЬО НЯМА ПРАВОМОЩИЯ...

135

ККК

преди 8 месеца

Дим, бате, браво. Откъде акъл да го разберат

134

ДИМ

преди 8 месеца

До 146 - за кое да млъкна бе ху йо!?!?! Че не харесвам Ал Бънди ли?! Че не удобрявам да разделя народа от Шипка за пореден път ли?!? За кое ще ми правиш референдум бе меке ренце?!?! Да съм писъл, че съм против Трети Март да е национален празник! Ай ши ви русоробите! Като ви навият една плоча в главата и това е!

133

ДИМ

преди 8 месеца

Какво ми слагате минусчета бе меке ренца?!? Лъжа ли е че до 1991 година Трети Март не е бил национален празник?!?Лъжа ли е че от 1951 до 1978 е бил изваден от всички празнични календари и не е празнуван официално?!?Лъжа ли е, че *** затриха костите на Левски само и само да няма по-важен гроб в България от другаря Димитров!Лъжали е, че наследниците на тия, начело с Решетников го инсталираха тоя!По добре ли живеете като отричате всичко това?!?!

132

Анонимен

преди 8 месеца

От Радев започна падението на държавата. Върна ни назад този човек и продължава да си вярва, че е справедлив и коректив на управляващите. Отдалечи ни от Европа. Протежетата му се оказаха некадърни. Разбрахме, че може да имаш диплома от престижен университет и да си си останал про*ст и ограничен.

131

ДИМ

преди 8 месеца

Баси меке рето! Трети Март е национален празник от 1991г! Преди това 30 години даже не е бил празник, а е бил забранен от комунистите и тероруснаците "защото възхвалявал руския царски род и бил остатък от българския шовинизъм"!! Тия дето те инсталираха, са се опитали да го затрият тоя празник бе меке ре!Какво го ползваш сега за партенка за пореден път да разделяш народа?!?!?

130

2

преди 8 месеца

Радев,прави партия!

129

Българин

преди 8 месеца

Ами, да я похищават. Само че, оттолкова много управляващи започвам да се обърквам. Масоне от Алабамата им, аз несъм тях. Въпреки, че я знам историята на шайените. Много бързо се сприятелявам с хората. А и си ги помня приятелите. Та, думата ми беше за шайените. Част от тях са в Канада, а други са ги изселили в САЩ. Южните щати. Като в Българията ни в средата на 50-те г. на миналия век. Къде изчезна мохамеданина от Гоце Делчев. Никакъв го няма.

128

Еврозона, 2022 г.

преди 8 месеца

***, пак ли си пиян като лидера си от Герб. Или пък, възможно е и ад си дрогиран като княгинята му, която е блъснала бариерата само от чаша вино. За смях станаха с техните подписки и промили. Пак ще го напиша. За да имам 1,6 промила алкохол в кръвта трябвада съм изпил поне 2 бутилки уиски. Ще лежи в Сливенския. а пък, тези, които се опитват да я изкаратнормална, може и в Софийския да лежат. Честита 2023 г. на гуверньора им и на правилата му. Ще я рязгледяам сградата им музей на стотинките.