19

Маняк

преди 8 месеца

Догодина няма да ви има не се пали,нежньо

18

Духове

преди 8 месеца

Спасението от камерите на КАТ е в черен или бял спрей срещу 5 лева. Да боядисаме ограниченията на главните пътища 60 км/ч, 50 и 40. Само така ще мирясат.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо ни залъгват с маловажни неща, за да не забелязваме важните дивотии, които вършат от коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Някой знае ли, колко пари взема спяща на климатик в кола,шуробадженакорушветчийска красавица с камера.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Хаха - тези от ПП-то ще настъпят мотиката. В Харвард не са им обяснили за психиката на българина. Значи, можеш да правиш всякакви мошенгии, кражби с обществени поръчки и т.н. си няма проблем стига да оставиш Бай *** и той да шикалкави както може. Но забраниш ли му последното и правителстовото пада. Факт!

14

Анонимен

преди 8 месеца

На мама висшистчето сресано нежно изгладено

13

Анонимен

преди 8 месеца

Сринаха МВР от 80 хиляди на 38 хиляди за 20 години. Камерата няма разсъдък и не е задържала нито един престъпник, само глобява масите. МВР 80 хиляди - 65 процента доверие, МВР с камерите 8 процента доверие. Божанов е поредния виден специалист по МВР без ден трудов стаж там...

12

Анонимен

преди 8 месеца

На този народ избраниците се отблагодаряват с глоби, инфлация, разсипнически реформи и гигантска корупция. Лечението е Ваня Григорова, ама народа дали не иска да си е все в казана.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 12 : Има такова поле за мейл. И глобата е 70 лв. Пиша това от личен опит, от преди седмица, а ти пишеш глупости, без да си запознат с фактите.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Е толкова трудно ли е, като си купуваш винетка да попълваш и едно поле: тел номер или електронна поща. Разбира се по желание. Който си е дал данните да му изпращат един смс или писмо, че винетката вече му е изтекла. Иначе забравяме и си караме така, те ни снимат и всеки ден нова глоба, която е почти цената на нова годишна винетка. Мъчат си, за да може да ни обират после. От глоби сигурно има повече постъпления в хазната, отколкото от винетки.

9

а

преди 8 месеца

А за дупки, за дупки ще следят ли камерите ? За некачествени ремонти ?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Днес един пред мен така пушеше направо черен облак зад него, няколко пъти му изсвирих с клаксона, та този според мен си е платил да мине ГТП и няма да го глобят.

7

Анонимен

преди 8 месеца

По номера на колата всичко може да се засече, не виждам какво толкова има за обсъждане. Въпроса е как ще се спират такива, не може навсякъде да се разчита само на камери. Трябва да има физическо присъствие на полицаи. Най-добре е полицаите да са оборудвани с камери и така като направят справка на момента да спират и залавят нарушителя.

6

Весел

преди 8 месеца

Защо не премахнат стикерите за гражданска и технически...ама нали трябва една печатница да *** пари...

5

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как да станИ. Ми то всички полицаи карат без гражданска, технически или винетка.

4

Анонимен

преди 8 месеца

от ППДБ да ми го платят :)))

3

радомир

преди 8 месеца

Освен, че трябва камерите да следят за технически преглед, трябва да се помисли и по въпроса със санкциите. Например, веднъж те снимат че караш без преглед, тогава е редно да останеш без книжка за месец. Снимат те за втори път на следващия ден, тогава да се отнема автомобила и да ти приберат книжката за година. Само така ще се отървем от барутниците по пътищата ни.

2

УУУУ

преди 8 месеца

Абе защо думата TPueHe е цензурирана?

1

УУУУ

преди 8 месеца

А от МВР ще има ли редовното "Системата е в актуализация и не работи" тоест редовното *** от системата на закононарушенията на "нашите хора"?И откъде накъде държавния милиционер дето аз му плащам заплатата ще защитава частните интереси на ония със застраховките?Знаем кои Мутри ги държат,единия скоро го думнаха!